![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2775493
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Paylaşıma devam... Tam bir ara taşı; okey attırır. Başta "Bakunin" üstat olmak üzere tüm değerli moderatör kardeşlerim ile hatır soran,soramayan veya sormayan tüm gönül dostlarına saygılarımla... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu kudretsabancı tarafından (10.Kasım.2021 Saat 01:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: link yenilendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili dostum,
üç dakikalık gecikme ile cevap verebiliyorum. Umarım yeterince hızlı olmuştur. Varlığı ile geldiği yeri güzelleştirenlerdensin. Emek ve cömertliğin için binlerce teşekkür ederim. Sağlıcakla kal. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]()
Değerli hocam,böyle bir kitabı tarayıp paylaşmak kadar güzel bir duygu olamaz senin bu duyguları yaşadığını inanıyorum,sayende bizde duygularına eşlik ediyoruz,paylaşımcı ruhuna ve kitap için çok teşekkürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yönetici |
![]()
Sevgili dostum böyle inci değerindeki paylaşımın için edilebilecek tüm teşekkürler yetersiz sağol,varol.
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yönetici |
![]() Link sağlam dostum yeni kontrol ettim.
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 26.Mart.2009
•Rep Puanı : 52343
•Rep Seviyesi :
![]()
Ellerinize sağlık kardeşim.Kıymeti sözle ölçülmez
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 11.Ekim.2009
•Rep Puanı : 70
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
teşekkür ederim
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Onursal Üye |
![]()
Error
You want to download the following file: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | 39612 KB Your Cookie has not been recognized. Please login below, or purchase a Premium Account. Your Account will be activated immediately. Create your Premium Account now. Login: Password: Phishing Warning! Before entering your Login information, ALWAYS check the URL. For further information please click here. Request forgotten password | Set up Premium Account Eline sağlık dostum ama hiç yazmak istemezdim bende errorculara katıldım gözümüz aydın...
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Yönetici Üyelik tarihi: 27.Haziran.2009
•Rep Puanı : 100979
•Rep Seviyesi :
![]()
Teks severlerin forumda ezici üstünlüğünü her Teks paylaşımında boy gösteriyor. 2-3 sayfa süren teşekkür mesajlarının diğer paylaşımlardada gözükmesi dileğimle.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Yönetici Üyelik tarihi: 27.Haziran.2009
•Rep Puanı : 100979
•Rep Seviyesi :
![]() Error You want to download the following file: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | 39612 KB Your Cookie has not been recognized. Please login below, or purchase a Premium Account. Your Account will be activated immediately. Create your Premium Account now. Login: Password: Phishing Warning! Before entering your Login information, ALWAYS check the URL. For further information please click here. Request forgotten password | Set up Premium Account Eline sağlık dostum ama hiç yazmak istemezdim bende errorculara katıldım gözümüz aydın... Dns ayarlarını google Dns ayarlarına çevirmen ve sonrasını bizlerle paylaşman mümkünmü üstad. Mesaj arkası denemlerim her seferinde sonuç verdi hem free hemde premiumda sorun gözükmemekte. Sizlerden tek farkımız dns ayarları olabilir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Teks Ceylan Yayınları 186'lık Seri Sayı 141 | tiltmahmut | Teks Ceylan Yayınları 186'lık Seri | 13 | 12.Şubat.2015 00:53 |
Teks Ceylan Yayınları 186'lık Seri Sayı 142 - Kan İzi | tafamus | Teks Ceylan Yayınları 186'lık Seri | 12 | 08.Ekim.2014 01:16 |
Teks Ceylan Yayınları 186'lık Seri Sayı 013 | Kroker | Teks Ceylan Yayınları 186'lık Seri | 9 | 31.Aralık.2013 15:27 |
Teks Ceylan Yayınları 186'lık Seri Sayı 162 | Hones | Teks Ceylan Yayınları 186'lık Seri | 9 | 24.Ağustos.2011 14:16 |
Teks Ceylan Yayınları 186'lık Seri Sayı 173 - İz Peşinde | ertuğrul | Teks Ceylan Yayınları 186'lık Seri | 5 | 21.Ağustos.2010 21:25 |