yasasin listemiz hazirrr.. sira simdi bunu bir temiz doldurmaya geldi..sevgili serkan hic aksatmadan listeyi hemen hazirladi.. nasil tesekkür etsek azdir hem bu listeye hem öbür listeye hem paylasimlarina ... hangisine tesekkür edelim.. karsiliksiz forum ve karsilik beklemeden paylasan bir dost..ne diyelim. kocaman bir sagol diyorum.
teşekkürler dostum ama içini doldurmak sizlere kalıyor çünkü elimdeki teksler malesef silindi...
iste bu listeyi biran önce bitirmek icin cok güzel bir neden daha..seni silinen tekslerine kavusturmak gibi bir misyonumuz var artik.. vakit bulur bulmaz yenilerini ekliyorum..
Sayın Kinowa Teks 186'lık ve 69'luk serileri neye göre ayırt edeceğiz, benim arşivde bir kısmı var ama listelerde macera isimleri yazmadığından, hangi seriye ait olduklarını bilmiyorum, dolayısıyla hangisi eksik ayıramıyorum, bu konuda bir bilgin var mı?
sevgili kroker bende macera isimlerini bilmediğimden dolayı listeyi bu şekilde yaptım.serileri ayırt etmek ise kapaklar vasıtası ile olabilir sanıyorum.siteye eklenmiş 2 serininde kapaklarına bakabilirsin.
Sayın Kinowa Teks 186'lık ve 69'luk serileri neye göre ayırt edeceğiz, benim arşivde bir kısmı var ama listelerde macera isimleri yazmadığından, hangi seriye ait olduklarını bilmiyorum, dolayısıyla hangisi eksik ayıramıyorum, bu konuda bir bilgin var mı?
Dostum Ben de bu konuda epey bir ikileme düştüm.Ama sonunda kapaktan sonraki ilk sayfada yazan tarihlerden; 1985 şubattan sonra çıkanlar 69luk seri, o tarihten önce çıkanlarında 186lık seri olduğu kanısına vardım.
Not : Burası binlerce kişinin paylaşım ve yorum yaptığı bir forum sitesidir.Kullanıcıların paylaşımları ve yorumları onaydan geçmeden hemen yayınlanmaktadır.Paylaşım ve yorumlardan doğabilecek bütün sorumluluk kullanıcıya aittir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yasalarına uymayan ve telif hakkı içeren bir paylaşımın forumumuzda yapıldığına rastladıysanız lütfen bizi bu konuda bilgilendiriniz, en geç 48 saat içinde gereken yapılacaktır. Bilgilendirme yapabileceğiniz mail adresi: webobur@msn.com Bu foruma üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır...