![]() |
#1 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 07.Nisan.2020
•Rep Puanı : 50012
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Superman dergi formatında ilk kez 1958 yılında Ceylan yayınları tarafından Süpermen adı ile 37 sayı yayınlanmıştır. (sayı'dan emin değilim, bu kitaplar bende olmadığı için internette bulduğum bilgilere göre yazıyorum. )
İlk sayı orjinal Temmuz-Ağutos 1948 yılında 10 cent satış fiyatı ile yayınlanan The Origin of Superman macerasının yer aldığı Superman (1939) 53. sayıdır. Dergi içindeki ikinci macera Mart 1957 yılında yayınlanan Superman's Neighbords, Superman's Fatal Costume The Three Men of Steel! maceralarının yer aldığı Superman (1939) 112. sayıdır. Dergi içinde; İlk macera ismi yazılmamış, 2. macera Superman Yanan Elbise ismiyle, 3. macera Süperman vee Üç Çelik Adam olarak yayınlanmış ve bu maceranın 9 sayfası ilk sayı içinde yer almıştır. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 03.Mayıs.2018
•Rep Puanı : 35024
•Rep Seviyesi :
![]()
Forumda 38. Sayı paylaşılmış. Hakan Alpin'in Ceylan Yayınları eserinde de 45 sayı olduğu yazıyor. 1963 serisi de yine aynı eserde 14 sayı yazıyor, forumda 10 sayı paylaşılmış.
Konu fb1907 tarafından (15.Şubat.2021 Saat 17:55 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
•Rep Seviyesi :
![]()
fb1907 teşekkür ederim. 38 mi? 45 mi?
Hakan abiyi arayayım...
![]() |
![]() |
#4 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 03.Mayıs.2018
•Rep Puanı : 35024
•Rep Seviyesi :
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yönetici |
![]()
Yunus Bey çok teşekkürler müthiş çalışmanız için. Ot çeşitlerinden bir sepet bile hakkınızı ödemeye yetmez.(Seveceğinizi düşünerek yazdım ben bayılırım da
![]()
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Mehmet Ali Bir Giritli'ye verilebilecek en güzel hediyeden bahsettiğiniz. İşinize yarar ise ne mutlu bana...
![]() |
![]() |
#7 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Ceylan dönemi Superman yayınlarını incelerken 1957-1958 döneminde Superman ve Batman araçları dikkatimi çekti. O zamanlara otomobil oyuncakları revaçta olduğu dikkate alındığında bu araçların çizgi roman içinde neden yer aldığını anlamak zor değil. 4 araç üzerinde renkledirmelerini yenileyerek bir çalışma yaptım Batmobil, Süpermobil, Jokermobil ve Batjet i ekliyorum. İsimlere bakmadım ama sanırım bu şekildedir. Bu araçların bir kısmı Ceylan yayınlarında da yer almış.
![]() ![]() ![]() ![]()
Yunus Çengel Konu YunusCengel tarafından (16.Şubat.2021 Saat 04:50 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
The Death of Superman (Superman’in Ölümü, Animasyon) | büyük beyaz | Dünyada Çizgi Roman | 1 | 02.Nisan.2018 01:32 |
Superman Doğan Egmont 2009 Albüm 4 - Batman Superman Dünyanın En İyileri Film Özel | gizemlover | Superman | 1 | 18.Kasım.2017 12:19 |
Superman Doğan Egmont 2009 Albüm 5 - Superman vs Flash Dünyanın Çevresinde Yarış | gizemlover | Superman | 1 | 18.Kasım.2017 12:15 |
Superman Brainiac’a Karşı / Superman Unbound (Türkçe Dublaj) | murtaza5 | Çizgi Filmler | 1 | 16.Mart.2017 23:57 |
Superman: Zihinsel Saldırı / Superman: Brainiac Attacks(2006)DVDRip Türkçe Dublaj | ozaki | Linkleri Çalışmayan Konular | 4 | 20.Eylül.2011 01:25 |