![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 20.Nisan.2010
•Rep Puanı : 170282
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Superman/Batman Arka Bahçe Yayınları 02 - Supergirl
Supermen/Batman serisinin bizde yayınlanan 2. ve son kitabı.. Orjinal sayı 8-13 arası. 7. sayı yayınlanmadı. Supergirl'ün dünyaya gelişi ve darkseid'in onu ele geçirme çabaları anlatılıyor. Bu serinin çizimleri hele hele supergirl olunca muhteşem. ![]() 8-13 arası orjinal kapaklar. Kitap içinde yok. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İsteyen Türkiye'de yayınlanan biçimiyle, (73mb) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İsteyen orjinal seriye uygun indirebilir. (11-12mb arası) (orjinal dergileri nette bulamadım. Bulan haber verirse sevinirim.) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İyi Seyirler. Konu neco50 tarafından (28.Nisan.2013 Saat 19:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link Yenilendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Ocak.2010
•Rep Puanı : 19872
•Rep Seviyesi :
![]()
bununda ç.filmi yeni yapıldı...romanı için sağol üstad...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Çok güzel paylaşıma çok çok teşekkürler nireng, 7. sayı için üzüldüm atlaya atlayada olsa okuyacağız artık..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 07.Ekim.2009
•Rep Puanı : 146279
•Rep Seviyesi :
![]()
Şahane bir paylaşım, eline emeğine sağlık. Daha önce indirip okumuştum ama taraması yeterince iyi değildi. Eminim bu şahanedir.
Elimde Süpermen sayıları da var, sende olmayanları bildirirsen yardımcı olmaya çalışırım. Bu arada daha önce söz verdiğim Örümcek ciltlerini paylaşmaya başladım haberin olsun dostum. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 41372
•Rep Seviyesi :
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Batman Begins / Batman Başlıyor Arka Bahçe yayıncılık - Film Özel Sayısı | nireng | Batman | 14 | 29.Temmuz.2019 09:24 |
Superman / Batman Arka Bahçe Yayınları 01 - Halk Düşmanları | nireng | Superman - Arka Bahçe Yayıncılık | 10 | 09.Ağustos.2013 02:46 |
Superman Arka Bahçe Yayıncılık Sayı 06(Aralık 1999) | nireng | Superman - Arka Bahçe Yayıncılık | 12 | 21.Temmuz.2013 17:25 |