![]() |
#1 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 1001 Özel Süper Yayınevi Özel Albüm Sayı 14
![]() Öncelikle kitabın sahibi güzel insan sevgili murtaza5 dostumuza huzurunuzda teşekkür ederim. Yaklaşık 3 ayda tamamlayabildiğim bu kitabın yalnızca beyaz düzenlemesini paylaşıyorum. Aslında ham taramayı da paylaşacaktım ama 300 MB'yi aşkın dosya boyutu gözümü korkuttu. Onu sonra bir ara eklerim. Doğallıkla cilt yapan ustanın ve de yayınevinin katkıları ile sayfalar bayağı fazla giyotinlenmiş... Elimden geldiğince düzenlemeye kalkıştım. Umarım olmuştur. Hint prensesi safari, vampir kraliçe, donsuz aşık, ringo, intikam, soygun, simba, beyaz zehir kaçakçıları ve dünya dönüyor isimlerinde 9 ayrı macera var kitapta. 1982 yılı serisine ait bu kitabı Bosna ve Türkiye arasında çizgi roman köprüsünü kuran sevgili Assad ve drzeko dostlarımıza armağan ediyorum. İyi okumalar. Ham Düzenleme [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beyaz düzenleme [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] MAVİ GEÇTİ… Öyle bir yazdı ki Sanki gökyüzünde oturuyorduk Seni öpmek gökyüzünü öpmek gibi Mavi bir şeydi Gençlik öyle bir yazdır ki Ne yurt ne ev ne oda Yalnızca gökyüzü Yeter insana Biz seninle gökyüzünde Çok oturduk Gençliğimiz Çok mavi geçti… çok! Haydar Ergülen |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 2872659
•Rep Seviyesi :
![]()
Yüksek boyutlu 1001 Özel için sevgili üstadıma ve Murtaza5 dostuma teşekkür boynumun borcu
![]() Vampir Kraliçe'yi bu hafta içinde yapılan bir başka paylaşımın içinde de olması nedeniyle ikinci kez okumuş oldum. Bu vesile ile Türkiye ile Bosna arasında köprü olan sevgili dostlar Esad ve Drzeko 'ya da bir selam gönderelim Güzel sunum, paylaşım ve şiir için tekrar teşekkürlerimi, saygılarımı sunuyorum |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]()
Sevgili Üstadım, taramada verdiğiniz tüm emekler ve enfes paylaşımınız için, çok teşekkürler... Şiir ise mükemmel... Elinize sağlık...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 18.Ekim.2009
•Rep Puanı : 267702
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu müthiş emek için savok sana teşekkürler ederim.Bıktırıcı bir iş olmuş galiba yazıdan anladığım.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2440471
•Rep Seviyesi :
![]()
Bir önceki mesajımda da yazdığım gibi şu anda internet hızım berbat denilebilecek bir düzeyde düşük
ve teşekkür mesajlarını dahi yazarken sayfalar arasında bekliyorum. Dolayısıyla 303 MB'lik emek dolu bu harika paylaşımı indirmem şu an itibarıyla neredeyse imkansız... Emin olduğum tek şey paylaşımda Sayın "Savok"un her zamanki düzenleme kalitesini göreceğimizdir... Size ve Sayın "murtaza5" dostumuza teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum. ![]() Konu sarkomer tarafından (07.Ocak.2016 Saat 12:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: kelime yanlışı... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yönetici Üyelik tarihi: 03.Ekim.2011
•Rep Puanı : 1841705
•Rep Seviyesi :
![]()
Şiirli paylaşımlarını özlemiştik azizim.
"Nathan Never dev albüm 1" ile iki üç haftadır boğuşmakta olduğumdan seni çok iyi anlıyorum üstadım. Mavi "blues" demektir, o da "hüzün"... Yalnızca mavi teşekkürler, sevgi ve saygılar.
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]()
Her iki dostuma bu güzel paylaşım için teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#8 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1059687
•Rep Seviyesi :
![]()
İki farklı düzenlemenin toplam büyüklüğü neredeyse 700MB. İnmesi epey sürecek gibi gözüküyor.
Ben peşinen teşekkürleri ileteyim. savok imzalı taramaları özlemişiz. ![]() Sevgiler, saygılar. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]()
Doyumluk olmuş.
![]() Okumaya başlamadan önce mekik ve karın germe egzersizleri ve biraz düz koşu... ![]() 1 demlik çay, limonlu suyum. ![]() Teşekkürler arkadaşlar, ben evet diyorum. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 14.Nisan.2011
•Rep Puanı : 123
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
Bu iki süper paylaşım için teşekkürler...ellerinize sağlık.
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
1001 Özel Süper Yayınevi Özel Albüm Sayı 14 | savok | Süper Yayınevi 1001 Özel | 6 | 18.Aralık.2013 10:49 |
1001 Özel Süper Yayınevi Özel Albüm Sayı 13 | Subzero | Süper Yayınevi 1001 Özel | 1 | 15.Mayıs.2013 00:28 |
1001 Özel Süper Yayınevi Özel Albüm Sayı 05 | ertuğrul | Süper Yayınevi 1001 Özel | 2 | 20.Temmuz.2012 17:44 |
1001 Özel Süper Yayınevi Özel Albüm Sayı 08 | bortecinefb | Süper Yayınevi 1001 Özel | 8 | 10.Ağustos.2011 17:05 |
1001 Özel Süper Yayınevi Özel Albüm Sayı 06 | bortecinefb | Süper Yayınevi 1001 Özel | 6 | 10.Ağustos.2011 16:55 |