Süper Gordon Uzay Yayınları Haftalık Mecmua Sayı 39 - Robotların Savaşı

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,000
11,943
Süper Gordon son atılımla oldukça mesafe kaydetti forumda. En çok sevinenlerden biriyim tabi. İlk okul son sınıftayken tanıştığım Süper Gordon'un mavi sırtlı kapaklarının ayrı bir yeri var, benim için. Bir çoğunu da toplamayı başarmıştım, ama okuması için verdiğim bir arkadaştan asla geri dönmediler. :(

Neyse ki başka dostlar yıllar sonra o Gordonları birer birer tekrar okumam için emanet ediyorlar, ki her biri baştacı.. Teşekkürler Hocam, iyi ki varsınız..
 
Son düzenleme:

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,644
Kasımpaşa
...Bir çoğunu da toplamayı başarmıştım, ama okuması için verdiğim bir arkadaştan asla geri dönmediler. :(

....

Arkadaşlar bahsedilen kişi ben değilim. Bu hususu bir açıklayayım önce; ama izleri takip ediyorum, yakında sizlere şahsın kim olduğunu deşifre edeceğim..

Şakası bir yana ben hiç bayiden hiç süper gordon satın almadım; Tay fasikülleri benim ilk aşkımdı.. Ama bugün gordon ile ilgili her bir kare beni çok mutlu ediyor..
Teşekkürler Haluk Abi.. Saygılar..
 

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,000
11,943
Bahsettiğim dönemde Uzay yayınları son vermişti Gordon'a ama bizim bayide hala ciltleri bulunuyordu. Haftalıkları biriktirebildikçe alıyordum. Aynı dönemde Tay da ilk Gordon fasikülünü basmıştı. Hatta birkaç hafta sonra (veya önce) Mandrake ve Kızılmaske yayınına da başlamıştı. Hepsine haftalık yetiştiremiyordum haliyle. Süper Gordon ve daha ir sürü çizgiromanımı o zaman kaptırdığım içindir belki de, benim için ömürlük bir hale gelmesi, çizgiroman sevgimin.. :)
 
Üst