![]() |
#11 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 20.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 6867
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hoşgeldiniz ağabey,yaşayan tarih,aynı platformda olmaktan onur duydum.Ne iyi oldu geldiğiniz..
![]() |
![]() |
#12 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1325861
•Rep Seviyesi :
![]()
Suat YALAZ usta haklı sitemlerinde...
7 saat boyuca karın tokluğuna ustaya akla gelmedik sorular sorup nefesini tükettim.. Tükettim ama sorun niye yaptım. O kadar keyiflendim ki aklıma gelen her soruyu sorarken kayıt altına almak aklıma gelmedi... Üstad affetsin. Bie de 80 yaşındayım diyor inanmayın üstadın zihni 30 yaşında... Allah ona ve biz forumdaşlara uzun ömürler versin. Versin ki daha çok söyleşiler yapalım karın tokluğuna... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1297946
•Rep Seviyesi :
![]()
Usta karın tokluğuna bu kadarsa, ziyafet sonrasını düşünemiyorum.
![]() Çok yaşa büyük usta. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 05.Ocak.2010
•Rep Puanı : 25980
•Rep Seviyesi :
![]()
Üstatım, adım Deniz Topal gırgırına takma isim aldım başka bir amacım/amacımız yok olamaz da. Ayrıca 7 saatlik sohbetin 1,5 dakikasını çekenler utansın ne diyeyim.
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 20.Ocak.2012
•Rep Puanı : 10010
•Rep Seviyesi :
![]()
Arkadaşlar bugünü unutmayalım. Üstad Suat Yalaz aramızda. Belki ileride torunlarınıza bile anlatacak hatıralarınız olur. Dünyada insan ömrü kısa
Bu kısa zamanı değerlendirmek gerekir. Nasıl olacağını düşünüp fikir yürütelim. Ben daha önceden demiştim. İleri bir tarih vererek Çizgi Roman Derneği olarak bir yerde buluşalım. tarihi bir toplantı olur. Çizgi romana merekı olan herkesi davet ederek bir ilki gerçekleştiririz. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
Yönetici |
![]()
Üstadım öncelikle hoş geldiniz, sefalar verdiniz. O güzel toplantıyı azıcık kıskançlık, bolca da hayranlıkla takip ettim bu sayfalardan. İnşallah sizleri Ankra'da da ağırlama imkanımız olur.
Takma isimler ve farklı resimlerle kimlik tanımlama, maalesef internet ortamının usenet, IRC zamanlarından kalmış ve yerleşegelmiş bir adeti olmuş. İnanır mısınız bilmem, ben de bu ortam hariç hiç bir forumda kendi ismimi kullanmam. Nitekim ilk zamanlar burada da ismimin baş harflerinden oluşan bir kısaltma kullanıyordum (ve tabii alakasız bir resim). KIsa bir süre sonra bu ortamın ne kadar farklı ve özel olduğunu fark edince sizin gibi düşünüp kendi adımı ve fotoğrafımı kullanmaya başladım (bir yanlış anlaşılma sonucu halen ismimin başında ve sonunda tırnak işaretleri duruyor, ama varsın olsun ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fantastik Dörtlü Alfa Yayınları Sayı 09 - Maskeli Balo | sarkomer | Fantastik Dörtlü | 7 | 06.Nisan.2016 15:42 |
KIZILMASKE Fasikül Seri 046 Maskeli Balo | vefalı | Kızılmaske Tay Yayınları Fasikül 1. Seri | 10 | 03.Nisan.2015 11:51 |
Maskeli süvari | fantoma98 | Lone Ranger | 1 | 23.Şubat.2014 14:14 |
Sihirbaz Mandrake ve Abdullah - 005 - Hayaletli Balo Salonu | profesör | Sihirbaz Mandrake ve Abdullah - Horoz Şekeri Çizgi Yayınlar | 7 | 03.Mayıs.2012 01:13 |
Haftalık Kızılmaske Tay Yayınları Fasikül 2.Seri(20 Lira)Sayı 006 - Maskeli Balo | Subzero | Haftalık Kızılmaske Tay Yayınları Fasikül 2. Seri | 1 | 18.Mayıs.2011 01:09 |