![]() |
#1 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 01.Ağustos.2019
•Rep Puanı : 505039
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] serdary67 - shalamars [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Melih41 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] scanfan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cdemir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cdemir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cdemir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gorgon [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Melih41 Soytarı Aylık Mizah Dergisi Sayı 09 (Mart 2000) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gorgon [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gorgon [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gorgon Soytarı Aylık Mizah Dergisi Sayı 13 (Temmuz 2000) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Melih41 Soytarı Aylık Mizah Dergisi Sayı 15 (Eylül 2000) Soytarı Aylık Mizah Dergisi Sayı 16 (Ekim 2000) Konu BelaMatador tarafından (28.Eylül.2022 Saat 23:25 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 06.Ekim.2018
•Rep Puanı : 670514
•Rep Seviyesi :
![]()
Listeyi yapan sıralamayı tamamlar; ben karışmam.
![]()
Amacım arşivlerimin daha fazla kişiye ulaşmasıdır. İsteyen istediği yerde sormadan-izin almadan kullanabilir. Konu Baltimora tarafından (21.Kasım.2019 Saat 10:41 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 01.Ağustos.2019
•Rep Puanı : 505039
•Rep Seviyesi :
![]() Soytarı Aylık Mizah Dergisi'nin 9, 10, 11 ve 12. sayıları elimde mevcut, üstad. Taranıp, paylaşılmayı bekliyorlar. Diğerleri için de takipteyim ama eminim ki sen dayanamayıp, bu serinin de tamamlanması için elinden geleni yaparsın ![]() Konu gorgon tarafından (22.Kasım.2019 Saat 15:34 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1059687
•Rep Seviyesi :
![]()
Üstadım, daha bugün bir sıralı liste yapsak ne iyi olur dedim, ve sen aynı gün içerisinde çoktan hazırlayıverdin bile.
Çok teşekkür ediyorum. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 06.Ekim.2018
•Rep Puanı : 670514
•Rep Seviyesi :
![]() Soytarı Aylık Mizah Dergisi'nin 9, 10, 11 ve 12. sayıları elimde mevcut, üstat. Taranıp, paylaşılmayı bekliyorlar. Diğerleri için de takipteyim ama eminim ki sen dayanamayıp, bu serinin de tamamlanması için elinden geleni yaparsın. ![]() baktım ama bulamadım malesef ![]()
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 04.Mart.2019
•Rep Puanı : 40
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Çok teşekkür ederim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Valla forumda böyle bir dergi olduğunu bile unutmuşum.
Ya dostlar ne işler başarıyorsunuz, gıpta ile sizleri takip ediyorum. Teşekkürler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bayraklı Mizah Dergisi Sıralı Listesi | gandor08 | Bölümü Açılmamış Mizah Dergileri | 6 | 28.Temmuz.2022 22:06 |
Akrep Aylık Kültür, Sanat ve Kara Mizah Dergisi Sıralı Listesi | gorgon | Akrep | 4 | 21.Kasım.2019 21:45 |
Harakiri Mizah Dergisi Sıralı Listesi | tayyare | Harakiri | 1 | 02.Eylül.2019 18:37 |
Arıza Mizah Dergisi Sıralı Listesi | gandor08 | Arıza | 2 | 03.Haziran.2019 18:21 |