İşte Yeni Batman

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,372
3,550
Midgard
American Comic Con'da açıklanan 2015'de çıkacak olan Batman&Superman filminde Batman'i kimin oynayacağı belli oldu. Ben Affleck.

Ben Affleck Batmanseverler tarafından tam bir hayal kırıklığı olarak görüldü. Bale'in yerini doldurup dolduramayacağı konuşulurken asıl alay edilen nokta Ben'in hayalimizdeki Batman imajına hiç mi hiç uymadığı.

Ben Affleck kimdir?

Benjamin Géza Affleck (d. 15 Ağustos 1972) ABD'li oyuncu, yönetmen ve Oscar ödülü sahibi senarist. 1998 yılında Good Will Hunting filmi ile Matt Damon ile birlikte En İyi Özgün Senaryo Akademi Ödülü'nü ve En İyi Senaryo Akademi Ödülü'nü kazanmıştır. 2006 yapımı Hollywoodland filmi ile Venedik Film Festivali'nde En İyi Aktör ödülünü (Volpi Cup) almış ve Altın Küre'ye En İyi Yardımcı Aktör dalında aday gösterilmiştir. Ben Berkeley Kaliforniya'da dogmustur. Babasi ogretmenlik, uyusturucu yardim terepistligi ve daha bircok baska mesleklerde yer almis. Annesi ise prestijli Harvard Universitesini bitirmis bir ogretim gorevlisidir.Aktorluge cocukluktan baslayan Ben devlet kanali olan PBS'in cesitli sovlarinda rol almistir.Son yillarda sesiz kalan Ben sinemaya 2009 yilinda "He is Just Not That into You" filmi ile geri donus yapip, kritiklerden degisik yorumlar almistir. Bu filim dunya capinda 165 milyon dolar gise hasilati buldu.Yakin arkadasi Matt Damon gibi Ben'de cesitli insancil kuruluslarla calisip bagislarda bulunur.2006 yilinda ise ABC televizyonuna cikip Congo'da olan ic savaslar hakkinda insanlara bilgi vermis, ve yardim cagirisinda bulunmustur. Ayrica gocmenler hakkindada bir filmde rol almistir.
Dünyaca ünlü aktör Casey Affleck'in ağabeyidir.
2007 yılı yapımı Gone Baby Gone filminin yönetmenidir. Bu filmde başrolü, kardeşi Casey Affleck'e vermiştir.
2005'den bu yana Jennifer Garner ile evlidir. Çiftin Violet Anne Affleck ve Seraphina Rose Elizabeth Affleck adında iki kızı vardır.

Filmografi

The Dark End of the Street
The Voyage of the Mimi
Hands of a Stranger
The Second Voyage of the Mimi
Almost Home
Daddy
School Ties
Buffy the Vampire Slayer
Dazed and Confused
Against the Grain
Mallrats
Glory Daze
Chasing Amy
Going All the Way
Good Will Hunting
Shakespeare in Love
Armageddon
Phantoms
Dogma
Forces of Nature
200 Cigarettes
Bounce
Reindeer Games
Boiler Room
Joseph: King of Dreams
Jay and Silent Bob Strike Back
Daddy and Them
Pearl Harbor
The Sum of All Fears
Changing Lanes
The Third Wheel
Push, Nevada
Daredevil (Matt Murdock'ı oynamıştı.)
Gigli
Paycheck
Surviving Christmas
Jersey Girl
Elektra (Rolü gene Daredevil.)
Clerks II
Man About Town
Hollywoodland
Gone Baby Gone
Smokin' Aces
He's Just Not That Into You
State of Play
Extract
The Company Men
The Town
Argo
To the Wonder
Runner, Runner

Batman severler isyan ediyor. Aslında benim görüşümü sorarsanız eğer Batman'in hakkını verebilecekse oynasın. Yoksa DC çok küfür yer :D
 

kral911

Süper Üye
12 Ocak 2010
3,050
1,505
güzel bir haber değil bence...daredevil rolünde oynayan birine batman rolü verilmesi saçma..
 

Tombrax

Aktif Üye
3 Ağu 2010
397
349
İzmit/Gölcük
İşte Yeni Batman !

Karşınızda yeni, yepyeni Batman :D
536743635320899835959694343815n.jpg
 

Cobra Captain

Kıdemli Üye
23 Haz 2013
115
438
bence herkesin düşündüğünün aksine çok iyi bir seçim olmuş.Tip olarak falan.

Önceki süperkahraman film tecrübeleri çok iyi sayılmasada hatrı sayılır kadar iyiydi bence. Zaten diğer oynadığı filmlere kimse laf edemez Good Will Hunting ve Argo yu kesinlikle öneririm.

Bakacaz başka bir şey demiyorum şu anlık
 

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,294
4,476
Sevgili Abdullah sadece takılmak istemiştim,umarım kızmamışsındır.Eğer kızdınsa özür dilerimSevgiler sana.
 

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,372
3,550
Midgard
Sevgili Abdullah sadece takılmak istemiştim,umarım kızmamışsındır.Eğer kızdınsa özür dilerimSevgiler sana.

Yok hocam. Zagor Batman'i döver çünkü süper yumruk gücü var :D Batman'in bugüne kadar kimseyi tek yumrukla bayılttığını okumadım :D
 

Cobra Captain

Kıdemli Üye
23 Haz 2013
115
438
çene şakaları beni bitirdi ama harbiden batman gücünü çenesinden alıyor :D

Bakınız:Adam bu çeneyle Superman'i yeniyor (tek koluyla 200 kentilyon kaldıran adamı düşünün :D )

The Dark Knight Returns den

ImageThumbnail2.aspx
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,542
28,640
İzmir
İnternette bomba gibi düştü ...
Her yerde Batman geyikleri, birçok fotoşop resim.


Durun bakalım adama hemen saldırmayın.
Daha önceki Batman'i canlandıran aktörlere bakın.
batman_actors.jpg

Madem yapımcılar şeçti, yönetmen onayladı bizim yapacağımız birşey yok.
Adamı boykot edip filme gitmeyecekmiyiz.



İşin güzel yanı Man of Steel oyuncusu tekrar Superman olarak geri geliyor.


 

zinzi

Süper Üye
19 Nis 2011
770
416
Yeditepe İstanbul
Kabus gibi ya.
Bu adamda Batman karizması hiç yok. Olsa olsa melül bakışlı Behlül olur.

Alışabileceğimi hele hele sevebileceğimi hiç zannetmiyorum. Superman & Batman filmi ile alakalı tüm heyecanımı kaybetmiş durumdayım.
 

Susanoomon

Yeni Üye
22 Ağu 2013
9
6
gerçekten Affleck'in Batman olarak iyi bir seçim olduğunu düşünmüyorum ama bekleyip görücez daha film'in çıkmasına çok var
 

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,275
4,695
val kilmer ve george clooney en zayıf halkalardı (ilk batman'i saymıyorum o kadar olur o tarihlerde) ve bale en sonunda olmuş demiştim. ama ben affleck. yok ya daha neler. bence bale ne istiyorsa versinler abi ondan sonra batman'i kimse kotaramaz resmen.
 

Cobra Captain

Kıdemli Üye
23 Haz 2013
115
438
val kilmer ve george clooney en zayıf halkalardı (ilk batman'i saymıyorum o kadar olur o tarihlerde) ve bale en sonunda olmuş demiştim. ama ben affleck. yok ya daha neler. bence bale ne istiyorsa versinler abi ondan sonra batman'i kimse kotaramaz resmen.

Adama 50 milyon dolar teklif ettiler gene gelmeyeceğim dedi. Daha ne yapsın adamlar.

Ben hala umutluyum Cristopher Reeve dışında kimse Superman olamaz demiştiler. Henry Cavill oldu.

Micheal Keaton'dan başka Batman olamaz dediler. Bale oldu (ne kadar çok abartılsada). Şimdi neden olmasın ki ?
 

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,275
4,695
zaten bundan sonra Henry Cavill'in yerini de kimse dolduramayacak sanırım... :)

neden olmasın sorusunun tabii ki cevabı ben affleck :p

ayrıca micheal keaton üzerine olamadılar zaten kaç asır geçti anca bir batman gelebildi adamdan sonra :p
 

enygma

Çeviri & Balonlama
6 Haz 2011
294
2,644
Her şeyi geçelim Ben Affleck yüzünü çok eskitmiş bir aktör, artık iyice posası çıkmış bir oyuncu. Eğer kriter buysa Nicolas Cage'in Joker'i oynamasına da bir şey demezsiniz. öte yandan adam zamanında kelimenin tam anlamıyla Daredevil'ın içine etmiş biri. Kör bir karakteri canlandırmak için film boyunca şaşı dolaşan bir oyuncunun performansı hala nasıl "iyi" diye geçer not alıyor mantıklı bir gerekçe sunamıyorum.

The Town ve Gone Baby Gone'da yönetmenliğini çok beğenmiştim, her ne kadar aksiyon yönetmesi konusunda kendine pek güvenemesem de olası bir Justice League filminin yönetmenliğini yapacağı dedikodusu bana oldukça mantıklı gelmişti. Ama yönetmek başka oynamak başka. Her platformda diyorum "ben bu adamı düğünümde bile oynatmam"

Ayrıca insanların Christian Bale fetişizmi falan yaptığı, Nolan hayranlığı konuştuduğu yok. 1 aydır ismini Batman isminin yanında gördüğümüzde heyecanlandığımız en az 20 oyuncu vardı. listeyi ne kadar daraltsak da Ben Affleck'in hiç bir zaman o listede işi yoktu. İnsanları kızdıran bu. "Madem böyle bir hıyarlık yaptınız, hayranları böyle hakaret edercesine görmezden geldiniz, en azından Christian Bale'le devam edin" diyorlar. Ortada Bale'in fetişleşmesi gibi bir durum yok.

Ama yapacak bir şey yok, boru değil, 80 yıllık DC tarihinde Superman ve Batman'i ilk kez sinemada izleyebileceğiz, tabi ki filme gideceğiz. Ama şunu diyeyim, hayatımda ilk defa Superman'in, Batman'in ağzını burnunu dağıtmasını istiyorum.

Ayrıca DC'nin 40 yaşlarında bir Batman arıyoruz deyip yaşını hiç göstermeyen bir oyuncu seçmeleri de saçmalığın bambaşka bir boyutu.
 
Son düzenleme:

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,372
3,550
Midgard
batman guy gardner ı tek yumrukta yere sermiş;

Batman bunu 1 kere yapmış. Zagor 1500 kere :D Arada istisnai durumlar olabilir :D

Aslında ben son Batman'i pek beğenmiyordum ne yalan söyleyim . Adamda bi Harvey Dent imajı vardı Batman'den daha çok. Batman seçimini keşke sitelerindeki bi anketle filan yapsalardı. Kafalarına göre seçmeleri bence de kesinlikle saçma bi durum. Teklif götürebilecekleri adamları listelerler. Anketle en çok oyu alana teklif götürülürdü. Jason Todd'ı öldürecekken anket yapan, Marvel vs DC serisinde kimin yeneceğini anketle belirleyen firma bu kadar büyük bütçeli bi iş için ankete gitse kesinlikle daha iyi olurdu.
 

TopFury

Çeviri & Balonlama
15 Şub 2010
75
147
Somewhere over the rainbow
Bu adamda oyuncu yeteneği yok... Yönetmen vizyonuna ise laf yok. Hadi geçmişte canlandırdığı güzel karakterler var diyelim, ama bir süper-kahraman kesinlikle bunlardan biri değil. Batman düşmanı bir adam olarak... Batman için üzülüyorum bugün. Enygma ile laflarken söylediği gibi; Affleck: Clooney V2
 
20 May 2013
13
18
christian "3 batman filminin kendisini yeterince tatmin ettiğini ve ikinciden sonra 3. dark knight ın içinde kendilerini bulduklarını" söylemiş..etkileyici christian BALE 'den sonra Ben AFFLECK bize biraz yüz olarak George CLOONEY soğukluğu yaratıcak.. ayrıca size bi öneri YOUTUBE da "christian bale- beautiful" aratın geçişli resimlerle güzel bi şarkı koymuşlar..
 
20 May 2013
13
18
Batman bunu 1 kere yapmış. Zagor 1500 kere :D Arada istisnai durumlar olabilir :D

Aslında ben son Batman'i pek beğenmiyordum ne yalan söyleyim . Adamda bi Harvey Dent imajı vardı Batman'den daha çok.......
Ben batman i mavi yayıncılığın 90lı yıllarındaki dergilerinden okuduğum için asıl "BANE" karakterini filmde sevmedim..hele de tüm şehri yalnızca kendi liderliğinde karanlık güçlerine teslim alma amacı olan gerçek(çizgiromandaki) BANE in tersine onun esas kötü kızın sevgili yardımcısı olduğunu öğrenince film sonunda canım sıkıldı.çizgiromandaki tek karanlık lider görüntüsü ve amaçlarının aksine o,filmde esas kızın yardımcılığını yapıyomuş..iyi ki bunu filmin sonunda öğrendim yoksa filmden en başta kopardım.
 

dmcdante

Yeni Üye
17 Ocak 2010
53
35
Superman'in tam düşündüğüm adam olmasına mı sevineyim yoksa Affleck'in Batman olmasına mı eğer ki bu işin altından kalkamaz ise çizgi roman okuyucularından ve Batman Fanlarından(like me :D) epey çekiceği var
 

harleyquinn

Yeni Üye
3 Eki 2012
8
11
Açıkçası hayal kırıklığına uğradım, sabırsızlıkla beklediğim bir filmdi. Çok yanlış bir seçim inanın Gerard Butler bile Ben Affleck ten daha iyi bir Batman olabilirdi. Zaten son zamanlar da Marvel ın sinemadaki işlerini gördükçe Dc den soğuyorum.
 

Kemikdilli

Kıdemli Üye
2 Ocak 2012
194
538
Çizgiroman kahramanlarını canlandırmak hep problem. Çünkü hiçbir zaman çizim kadar karizmatik bir adam bulunamıyor. Ama yine de bu konuda beni tiksindiren seçim, eski Örümcek Adam Tobey Maguire idi. Marvel'in Örümcek Adam'ı sevmediğini düşünüyorum. Bu kahramanı bir Disney karakteri haline getirmek için elinden geleni yaptı. Marvel'ın Örümcek Adam'ı sevmediği yetmiyormuş gibi, bir de Örümcek Adam'ı sevmediğini söyleyen aktörü alıp o rolde oynattılar. Tobey bey sanat filmlerini seviyormuş. Suratta ifade yok ya, enteller bakıp bakıp o beşuş suratından anlam çıkarmaya çalışacak.

Christan Bale'i de beğenmemiştim. Bale'de ergenken cılız ve kompleksli bir çocukmuş da o hırsla body yapmış adam tipi yok mu? Bence kesin öyle.

Ben Affleck'in Batman olması ise Hollywood'daki Jews kadrolaşması ile ilgili. Bu arkadaş muhafazakar Yahudi'lerin prensi. Batman da olur, Superman da olur. Hollywood babasının malı. O olmayacak da ben mi olacağım?
 

Abrek.

Yeni Üye
6 Eki 2013
8
13
Abi anlamadığım oyuncu mu bulamıyorlar süper kahraman filmleri için ya? Yoksa Chris Evans'la Ben Affleck mi torpilli
 
Üst