Çapul Tv Yayın Akışı

Kadri Balta

Aktif Üye
27 Mar 2012
406
2,221
971244588317034535785813111974n.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
325
14,064
Konu espri öğeleri taşımaktadır. Bu nedenden açık kalmıştır. Yorumlarımızı bu yönde yapalım ve maksadını aşan düşüncelerimizi başka kanallardan ifade etmeye çalışalım. Burası esas konu ağırlığı Kitap ve çizgi roman üzerine olan bir forumdur.
Kendimizi ifade edebileceğimiz değişik bir çok forum ve sosyal medya olanakları mevcuttur. Oralarda kendimizi bu konularda rahatça ifade edebiliriz. Aksi takdirde konu kilitlenecektir.
 

te-ko

Yeni Üye
27 Mar 2009
37
5
Tamam,burası çizgi roman ve kitap forumu kabul ama bu arkadaşın açtığı konular da beni rahatsız etti ve hiç gülmedim.Kaç tanesi çr ile ilgili veya başka bir deyişle yoğunluklu konular nelerdir ve verilmek istenen mesajlar nedir bakmak lazım.

Konunun kapatılmasına da çöpe atılmasına da karşı değilim.
Sadece bu konulara karşıyım,belirtmek istedim.

balta.jpg

Yukardaki mesajlar bir amaca hizmet ediyor adı ister mizah ister başka bir şey olsun.
Gezi eylemlerinin amacından saptığı inancına sahip üyelerin de olabileceği göz önünde bulundurulmalı.Bir tepki geliyorsa boşuna değil.
Kendini halk olarak tanımlayıp diğerlerini yok sayan beyinsizlere ne desek boş.Susayan çeşme için,çişi gelen tuvalet için istediği yerde istediği eylemi yapsın o zaman.Her aklına esen bir yerleri işgal etmeye kalkarsa ne olacak?Herkesi kör,sağır,dilsiz ve beyinsiz zanneden beyinliler cevap versin.
Başka da diyeceğim yok,isteyen bu mesajı da silebilir.
 
Son düzenleme:

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,275
4,694
sizin gülemediklerinize biz gülemeyeceğiz diye bir şey yok. siz gülmüyorsunuz diye kimsenin konusunu da kaldıramayız. daha önce bir başlıkta durumu özetlemiştik.

http://www.cizgidiyari.com/forum/sizlere-ilginc-gelenler/69553-economistin-kapagi.html

neyin aşırı neyin olmadığına dair kararı elbet verebiliriz ve veriyoruz da... sizin gördüğünüz ya da görmediğiniz kaldırılan konularda mevcut bu durum hakkında...

edit: yukarıda ki konuda sizinde görüşünüze kimse karşı çıkmamış. ama silinen mesajınız durumun çarpıtılmasına ve tartışma konularının boyutunu yükseltmeye yönelik olduğundan silinmiştir. bende size orada bahsedilen komplo gibi karşıt 1 milyon komplo yazısı yazabilirim. dediğim gibi seviyesi belli paylaşımlara dokunmuyoruz zaten.
 
Son düzenleme:

f.erince

Süper Üye
6 Eki 2009
521
2,669
Halkın neler düşündüğünü görmek hoşuna gitmiyor bazılarının. Herkesin kendileri gibi kör, sağır ve dilsiz olmasının; hatta mümkünse beyin de taşımamasının hayalini kuruyorlar. İtirazları bu yüzden mizahi yazılara...
 

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,346
1,721
Aman aranıza ajan ve provokatör sokmayın.

Bütün dünyanın gözü Türkiye'de.

Her yeri kayda alıyorlar.

Uydulardan Muydulardan..
 
Son düzenleme:
Üst