The Economist'in kapağı

Kadri Balta

Aktif Üye
27 Mar 2012
406
2,221
İngiliz haber dergisi The Economist, twitter’daki resmi hesabından bu haftaki sayılarının kapak görüntülerini yayınladı.


economistic.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

alasur

Aktif Üye
7 Haz 2011
329
155
Bu sitede siyaset yasaktı güya !

Ne de olsa başka kanallardan bissürü başta paşa resimleri de bulmak mümkün!

E o zaman bu sitenin hali nice olur!

...........
 

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,275
4,695
imzanızda ki ateizme cevap kitaplığı diye verdiğiniz linki kaldırdığınızda siyaset mi değil mi tartışabilir hale gelebilirsiniz belki. tabii avatarınız da sonuçta bir siyasi semboldür değil mi? bırakın bu kadarına müsaade edilsin.

bu bana bir forumda avatarında mayolu bir fotoğraf (kendi ya da değil farketmez) olan birinin "gezi parkında kandilde içki içmişler" diye yazmasını hatırlattı birden. savunduğu zihniyete mayo da ters ama avatarda kullanmakta sakınca yok diye düşünüyor herhalde.

eh siyaset yasak doğru ama avatarınıza ya da imzanızda fikrinizi açıkça belirtmenize kimse karışmıyor. burada şu an ağır siyaset yapan, provoke eden ya da özellikle propaganda yapanda yok.

güncel ile ilgili (haber değeri olan) bazı resimler, karikatürler dergi kapakları paylaşıyoruz. gerçekten bu kadar rahatsız olunacak ne var diye düşünüyorum.
 

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,345
1,724
Sevgili alasur,

Biz siyaset yapmayalım.Tamam! Da, Bak İşte Başkaları Yapıyor..

 

alasur

Aktif Üye
7 Haz 2011
329
155
Sayın comedian,

benim kastımı herkes anlamıştır herhalde: Parti bazında siyasetten bahsediyorum tabii ki. Güncel politik siyasetten ... :)

yoksa sitede che'li avatar da var ve sorun değil. Mesele güncel siyasetin , direk belli bir poartinin sadece sitede hedef alınması!

Benim asıl meselem şu:

Bu siteyi seviyorum, yıllar sonra bende yeniden CR aşkını uyandırdı. Girmeden edemiyorum. Ama ;

" Tek taraflı" siyaset yapılan bir site olacaksa burası- ki ben sitenin de kuralı gereği: tek taraflı veya tüm parti içerikli siyasetten uzak olmasının daha site açısından faydalı olacağını düşünüyorum - kurallarda açıkça yazın da haberimiz olsun.

Ben kendimi güncel siyasi içerikten uzak mesaj yazmama için tutacağım ama bazıları için bu geçerli olmayacak...!

Son söz:

Ya güncel tüm siyasi içeriğe elveda - ben öyle zannediyordum - ya da bırakın "serbest " deyin anlayalım! - şahsen istemiyorum -

Not: Öğrenciliğimden beri siyasetle içiçeyim. Ben ki sitede siyaset yapmayalım diyorum, ben mi siteyi çok seviyorum, yoksa çok mu saf'ım Çok saf kalmışsın diyorsanız, bu aynı zamanda sitenin de belli bir siyasi içeriğe hapsolması anlamına geldiğini de bilin lütfen.
 

oks03

Yönetici
28 Haz 2010
586
12,992
neverland
Sayın Alasur;
Katılmak ya da katılmamak bizlerin elinde. Ben şahsen biliyorum birçok arkadaşımız rahatsız olduğu için sadece kendilerini ilgilendirem konu başlıklarında vakit geçiriyorlar. Kimisi frankofon, kimisi Zagor , kimisi de Gırgır. Bu forum herkese ve her fikre hitap ediyor.Bizleri burada birleştiren payda çizgiroman. Ama hepimiz farklıyız ve hoşgörülü olmak zorundayız
 

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,275
4,695
sevgili alasur

http://www.cizgidiyari.com/forum/ku...bulun-fethinin-560-yildonumu-kutlu-olsun.html

bu konu da siyasi bir konu olabilir bence ve bir çok kişice ama bakınız müdahale de bulunulmamış herkes fikrini paylaşmış. aynı örnekleri bir çok konuda da bulabilirim.

o nedenle maksadını ve anlatım tarzını aşmamış kabul edilebilir ölçülerde kalan her şeyi hoşgörülü olarak paylaşımda tutuyoruz.

maksat aşılıp, anlatım çirkinleşir, tartışma olur büyürse o vakit müdahale edeceğimizi göreceksinizdir.

karşıt fikirli ya da aynı fikirde olan (karikatür yazı vs.) bekleriz. emin olun ki maksadını aşmamışsa paylaşımda kalacaktır. ve belki bizlerde başka açılardan bakma fırsatı yakalayacağızdır.

ayrıca "gezi parkı" olayının parti bazında siyaset ile uzaktan yakından alakası bulunmamaktadır. hatta siyasi bile değildir siyasi bir biçime çekilmeye çalışılmaktadır sadece.

http://www.cizgidiyari.com/forum/sizden-gelenler/69489-biz-halkiz.html
 
Son düzenleme:

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,345
1,724
Bugün "Siyaset Yapmayalım" adı ile bir başlık açmış ancak daha sonra başlığı takip edememiştim.Başlik kaldırılmış.Açtığım başlığa neler yazıldı da başlık silindi bilmiyorum.

Şu kadarını söyleyeyim..

İnsanlık iki milyon yıldır var..

Ve daha beş milyar yıl daha olacak..

Tabii hızla evrimleşmeye devam ederek..



Siz bu ülkede "Siyaset Yapmama"ya devam edin..
 
Son düzenleme:

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
528
1,397
Burada siyaset yapılmasın tarzı mesajları anlayamıyorum , burada kimse siyaset yapmıyor ki , güncel olaylarla ilgi olan enstanteneler paylaşılıyor o kadar . Yani güncel olayları takip etmenin nesi siyaset yapmak anlayamadım. Ekonomist olaylarla ilgili bir kapak yapmış buda sizlere ilginç gelenler kısmında paylaşılmış ve gerçektende bana ilginç geldi ben herhangi bir sorun görmedim. Eğer başkalarına ilginç gelmiyorsa onlarda bakmaz olur biter.

Ayrıca burası çizgiroman forumu laflarını hiç anlamıyorum , elbetteki burası bir çizgiroman forumu ne yani çizgiroman konuları yok mu oldu silindide haberimiz mi yok?
 

akrep069

Süper Üye
14 Ara 2009
524
646
bazen bu forumdakı arkadaşları anlamıyorum burda bir dergının kapagının uzerınden ne yazıldı kapak da demokrat deniliyor ıdı herkes bırde sıyaset yapılyor dendi?
ne kadar alıngan olmuşuz yada HİÇ KİMSE ETRAFINDA OLANLARI GÖRMÜYORU?
YOKSA HERKES AT GÖZLÜĞÜMÜ TAKTI?
 

KARAOĞLAN

Onursal Üye
2 Şub 2010
3,004
20,648
Gaziantep
yoksa sitede che'li avatar da var ve sorun değil. Mesele güncel siyasetin , direk belli bir poartinin sadece

CHE'nin o resmi çok bilinen,politize olmuş veya politikadan habersiz(!) herkesin sevdiği bir resim.Sen benim bu sitede yüzlerce mesajımda hiç ben "BU ÜLKEDE PROLETARYANIN DİKTATÖRLÜĞÜNÜ İSTİYORUM" diye siyasi propağanda yaptığımı gördün mü? Aslında insanın attığı en küçük bir adım bile politik yapılanmasının sonucudur ama neyse.
 

akrep069

Süper Üye
14 Ara 2009
524
646
partiden bahsedmıyoruz kı
DEMOKRAT MI DEĞİL Mİ?
OLAY BU SİZLER (?) KONUYU NERELERE GETİRDİNİZ
olabilir o kişi partı lideri olabılır ama
biz sadece DEMOKRAT MI ? DEĞİLMİ ?
ONUN İÇİN MESAJ YAZDIK
ANLATABİLİDİK Mİ ?
YADA
ANLAYABİLİDNİZ Mİ?
OLAY BU?
 

mustibey

Süper Üye
23 Ara 2010
2,166
4,981
Anlatamazsınız, zaten anlamaya da niyetli değiller.Yoldayız, "güzel günler göreceğiz çocuklar" !
 
Üst