ANTALYA TOPLANTISI HABER OLDU

hsarac

Yeni Üye
11 Eki 2017
1
39
ÇİZGİ DİYARI ANTALYA'DA TOPLANDI

Ülkemizde uzun bir süredir yayında olan “cizgidiyari” internet sitesi ve sosyal medya sayfaları, özellikle belli yaş üzerindeki çizgi roman severler tarafından ilgiyle takip edilmekte. Çok sayıdaki üyesi ile ülkenin en önemli çizgi roman internet sitelerinden birisi olan Çizgi Diyarı, Antalya genelinde de önemli bir üye sayısına ulaştı.

ANTALYA SANCAĞI TOPLANDI
Geçtiğimiz hafta içinde Çizgi Diyarının Antalya Sancağı toplantısı, Antalya’daki yönetici ve üyelerin katılımıyla Aydın Kanza parkı çay bahçesinde gerçekleşti. Atatürk Posterli Türk Bayrağı önünde ve çizgi romanlar (Teksas-Tommiks) eşliğinde gerçekleşen toplantıya Emekli Kurmay Yarbay Dündar Altaş (Daltas), Kastamonu’ya yerleşen ve Antalya’ya dostlarını ziyarete gelen Gazeteci H.Adil Dönmez (Hadon), Çizgi diyarının Antalya-Korkuteli temsilcilerinden Gazeteci Hasan Saraç (hsarac), Gazeteci Hakan Sait Gayurhan (Hakan Sait) ve İnşaat Mühendisi Murtaza Kuşkuş (Murtaza5), katılım gösterdiler. Toplantıya Çizgi Diyarı sitesinin adminleri SAVOK (SAVAŞ BEY) ve ERTUGRUL (ZEKİ BEY) ise telefonla katılıp, tüm üyelerle tek tek görüşerek hasret giderdiler.

ÇİZGİ ROMANIN DÜNÜ VE BUGÜNÜ
Daha çok samimi bir sohbet havasında geçen Çizgi Diyarı Antalya Sancağı toplantısında, çizgi romanın dünü ve bugünü, dijital platformda çizgi roman, tarama-çeviri ve balonlama çalışmaları, çizgi diyarı üyelerinin fedakarca gösterdikleri çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Toplantının son bölümünde ise Emekli Kurmay Yarbay Dündar Altaş (Daltas)’ın keyifli askerlik anıları, sohbete damgasını vurdu. Toplantı sonunda bütün üyeler tekrar bir araya gelmek konusunda sözleşerek ayrıldılar.
HASAN SARAÇ


a5diax.jpg


 
Son düzenleme:

murtaza5

Yönetici
15 Tem 2009
12,048
318,584
Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler .

Beş yigit,ÇİZGİ ROMAN SEVDALISI.

Hiç bir karşılık beklemeden gelecek nesillere eser bırakmaya çalışan bir avuç fedakar.

Sitemizdeki üyelerin büyük bir bölümü gerçek ismini saklıyor,
fotografını saklıyor.
Sanki Çizgi Roman sevmek suç muş.

Her köyün bir delisi varmış,
Antalyalı çizgi roman sevdalıları,ANTALYA DELİLERİ.
 
Üst