Adam Olmak

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,086
Kastamonu
Tolga Zengin ilk önce, Trabzonspor'da oynarken Kulüp'ten yapılan bir açıklamayla dikkatimi çekmişti: O günlerde sakatlanmış ve bir süre oynayamamıştı. Bu yüzden, kendisine maaş olarak ödenen paranın bir kısmını iade etmek istiyordu. Trabzonspor, İnternet sitesinden, "Herkes duysun; adından başka hiçbir şeyi zengin olmayan Tolga, maaşını bize iade etmek istiyor!" diye bir açıklama yapmıştı.

Sonra sahaya atılan bir parça ekmeği kadırıp reklam tabelalarının dibine bıraktığı için yabancı basında haber olmuştu.

İki yıl önce kışın oynanan bir maçın seremonisinde, kabanını önündeki çocuğa giydirdiğini eminim çok kişi hatırlayacaktır. Aynı şeyi geçen Leipzig maçında yine yaptı. Bazıları "Şov yapıyor" dediler. Keşke bütün şovmenler Tolga gibi olsa. İşte Leipzig maçından sonra kendisine düzülen methiyeler için söyledikleri:
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,353
Bravo herkes işini yapsa layıkıyla ,sorun kalmaz zaten.İşi ehline verirseniz ayrımı yapmadan dünya cennete dönüşür.
Mesela Çizgi roman sanatı açısından hiç yeteneği olmayan birine ZAGOR çizdirildiğini düşünün REZA - LET olur.
Atalar ne güzel söylemiş " iş bilenin kılıç kuşananın."
Ülkemizde güzel şeylerde oluyor demek ki.
İşini hakkıyla yapan / yapmaya çalışan herkesin alnından öpüyorum.
Layık olmadığı halde ayak oyunları ile bir yerlere gelmeye çalışan , bir yerlere şirin gözükmek için karekterini pas pas yapan hak etmediğini bildiği halde devreye adam ( ? adam olsa o adam bunu yapmamalı ) sokarak bir yerlere kendisini monte etmek isteyen azgın emellerini tatmin için her şeyi mübah sayan kapitalist ruhlu şeytanları ise İlkel Çağların Yenilmez Savaşçısı Conan ın şefkatli kollarına havale ediyorum.
 
Üst