Elf'e benzemek için servet harcıyor!

Motion

Kıdemli Üye
31 Mar 2013
613
3,374
vjRdaz.jpg
 
Son düzenleme:

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,405
Bu kardeşimiz kendisini benzetmek için gereğini yapmış halbuki Hulk'a benzemek için gereken ameliyatları olsaydı daha iyi olurdu.Yada Zagor a biz öyle bir kahraman ameliyat meraklısı bir nesil yetiştiremedik.Atalarımızın kemikleri yerde ruhları gökte sızım sızlıyordur kesin.Hatta DNA larının bile yerinde duramadığından eminim.Bizde de bir babaayiğit arkadaş çıksa Kendisini Tarkan a yada Karaoğlan a benzetmeye çalışsa süper olur.Medeniyetin çok gerisinde kalmışız azizim.
 

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,321

Çok eskiden piyasada "iyi kulak çeken" eğitimciler(!) vardı. Aralarında "tırnak gömme"nin de bulunduğu muhtelif teknikler kullanırlardı. O tarihte Elf melf yoktu da, mitolojik karakterlere benzemişsin, derdik kulağı çok çekilenlere. Daha çok da "Midas"a benzetilirlerdi ("Midas'ın kulakları, eşek kulakları!"). Sanki o öğretmenlerden birinin "rahle-i tedrisatından"(!) geçmiş gibi duruyor bu Arjantinli genç.

midas_n_kulaklar.jpg


 
Son düzenleme:

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
18,880
52,452
Kendi Koltuğunda
KERTENKELE ADAM




1
Kertenkele Adam
Küçüklüğünden beri kertenkelelere aşık olduğunu söyleyen Eric Sprague( 38 ), kendini bir kertenkeleye benzetmek için onlarca modifikasyon geçirmiş.
2
Kertenkele Adam
Hayatının 800 saatini dövme yaptırarak geçiren Eric ayrıca kaş bölgesine dolgu, diş keskinleştirme ve dil yarma operasyonlarıda geçirmiş.
3
Kertenkele Adam
Sprague, dilini kestiren ilk kişilerden, hatta bu akımın öncüsü olduğu söyleniyor.
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,405
Bu arkadaş neredeyse sürüngene dönüşmüş üstadım.Ayakları falanda aldırsa iyi olur birde kuyruk transplantasyonu sırtada biraz kabuk tam takır olur.Bu haliylede iyi ama birde eş bulması lazım.Birde radyoaktif bir lüfer balığı bulup yerse yada radyoaktif bir sazan tarafından ısırılırsa Amfibi olma şansıda yüksek.Yada iyi bir deve bulup küçük ve değerli bir ısırıkla deve adam olması işten bile değil.Benim tercihim radyoaktif bir merkep tarafından ısırılması olur ama radyoaktif bu nereden çıkacağı belli olmaz.Bu sürüngen aşkıyla yanan kardeşimizin geleceğini florasan lambası gibi parlak görüyorum.Allah sürüngen yaşamında başarılar nasip etsin dualarımız ve bilimum esenlik sağlık dileklerimizi , içten duygularımızı kendisine astral boyuttan arktikal boyuttan her boyuttan göndermenin derin ruhsal huzurunu yaşıyorum.Yokluğu ölümün diğer adı.
 
Son düzenleme:

Lichtenberg

Aktif Üye
16 Tem 2011
471
1,696
Bir de kendini leopara dönüştüren "Tom Leppard" vardı. Bir de ameliyatla kendisini koreliye dönüştüren sarışın, mavi gözlü brezilyalı genc. Bir de bayağı kediye benzeyen "Stakling Cat" takma adlı Dennis Avner. Bir de Meksikalı eski avukat, yeni vampir bayan ...
 

Sinan Atik

Yönetici
13 Haz 2011
2,395
6,522
Ankara
Bu tip öykünmeler bluğ, en geç ergenlik döneminin sonunda azalarak yok olmuyorsa (anlaşılan o ki) böyle psikolojik vakalara dönüşebiliyor. Bu kişiler ne yaparlarsa yapsınlar, istedikleri tatmini yaşayacaklarını sanmıyorum. Allah akıl fikir versin, ne diyim :)
 
Üst