Şu kadroya bakar mısınız?

uzung

Yönetici
14 Ağu 2009
3,429
28,486
İstanbul
Pazar günü Çizgi Roman Okurları Derneği yönetim kurulu olarak Haluk Ağabey başkanımızla
birlikte Karabala'nın 2. kitabının imza günündeydik. 1. Kitapta olduğu gibi yine harika bir
etkinlik oldu. Hikmet Yamansavaşçılar üstadımızı kutluyorum tekrar.
2_125.jpg

Çektiğimiz fotoğrafları incelerken bu fotoğraf dikkatimi çekti. "Öf be! Ne kadro" dedim.
Ardından şöyle düşündüm: Bu ustalardan biri bir senaryo yazsaydı, diğeri kurşun kalem
karalamalarını yapsaydı, bir diğeri çinilemesini tamamlarken son usta da renklendirmesini
yapsaydı. Kim bilir ne müthiş bir şey ortaya çıkardı?
Siz de aynı şeyi düşünmediniz mi benimle?

Hakan Alpin

Çizgi Roman Ustası
Onursal Üye
24 Şub 2015
1,848
15,922
Fotoğraflardaki bütün dostlara sevgi ve selamlar. Aranızda olmayı ve o coşkuyu yaşamayı çok isterdim.

kandraks53

Onursal Üye
29 Ağu 2010
2,776
8,076
Pazar günü Çizgi Roman Okurları Derneği yönetim kurulu olarak Haluk Ağabey başkanımızla
birlikte Karabala'nın 2. kitabının imza günündeydik. 1. Kitapta olduğu gibi yine harika bir
2_125.jpg

Çektiğimiz fotoğrafları incelerken bu fotoğraf dikkatimi çekti. "Öf be! Ne kadro" dedim.
Ardından şöyle düşündüm: Bu ustalardan biri bir senaryo yazsaydı, diğeri kurşun kalem
karalamalarını yapsaydı, bir diğeri çinilemesini tamamlarken son usta da renklendirmesini
Deli gönül neler ister..Bunumu istemeyecek?Amma velakin,olsayla bulsa,bir araya gelse,koskoca İstanbul olurmuş.. Allah büyük,birgün onlarda olur..

Son düzenleme:

kandraks53

Onursal Üye
29 Ağu 2010
2,776
8,076
2_125.jpg

Son düzenleme: