Memelerden Bazuka Çıkar mı?

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,621
İzmir
Hangi çizgi film / anime olduğu hakkında hiç bir fikrim yok.
Tesadüfen buldum. Çok ilginç.

tumblr_lzh7uiTYCz1qzqnxxo1_500.gif
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,353
Bu değerli zevcemiz hatunemiz muhterem validemiz mutantmı ola acep Rabbim bu hatun kişinin değerli beyine yardım etsin nereden ne çıkaracağı bilinmez.:D
 

kandraks53

Onursal Üye
29 Ağu 2010
2,778
7,983
Amma abartmışlar ha..
Deniz de olsa,gemi çıkartacaklar..
Teşekkürler sevgili Murat..
Güldürdün beni..
 

gitarisyen

Çeviri & Balonlama
7 Ara 2016
457
3,784
Hiçbir Şey Ülkesi
Paylaşımınız için çok teşekkürler, Sayın The_DarknesS. Sayenizde yine bazı şeyler öğrendim. Ya da araştırdığım kadarıyla öğrendiğimi sanıyorum. :) Şöyle ki;

Verdiğiniz görseli kullanarak Google'a "görsel arama" yaptırdım ve bunun gibi birkaç ".gif" uzantılı hareketli resim daha buldum. Bulduğum linklerin hiçbiri bir çizgi film ya da animasyondan bahsetmediği için önce bunların eğlence amaçlı yapılmış hareketli resimler olduğunu düşündüm. Ama biraz daha araştırınca paylaştığınız görselin, 1992 - 1998 yılları arasında yapılmış "Giant Robo" isimli animasyondaki "GinRei" adlı bayan karaktere ait olduğunu öğrendim.

Konu hakkındaki link şu:

)

Bu da videonun ilk bölümü:


Her ne kadar ilk bölümde, sizin paylaştığınız görseldeki sahne yoksa da, sanıyorum bu sahne daha sonraki bölümlerde yayımlandı. (Ya da yayımlanmadı ve "GinRei"yi sevenler tarafından ona böyle hareketli bir görsel uygun görüldü, bilemiyorum.)

GinRei'nin bir diğer resmi:

br8Y7Y.jpg

Ayrıca yine, buna benzer bir hareketli görsel daha buldum. Bunda da bayan karakterimiz başka bir yerden, kocaman bir silah çıkarıyor. :) (Ama aynı animasyon filmine mi ait, emin değilim.)

nRP2zM.gif

Yine bunların dışında "Space Dandy" adında bir animasyon karakteri için de böyle bir görsel yapılmış. (Bu hareketli görselin de, yayımlanmış olan animasyon bölümlerinde bulunup bulunmadığını bilmiyorum. Animasyonun ilk birkaç bölümünü bulup şöyle bir göz attım, ama böyle bir sahne bulamadım. Belki başka bölümlerinde yer alıyordur, belki de yine "Space Dandy" sevenler tarafından oluşturulmuştur.) :)

tenor.gif
 
Son düzenleme:

gitarisyen

Çeviri & Balonlama
7 Ara 2016
457
3,784
Hiçbir Şey Ülkesi
Ellerinize sağlık, Sayın Motion. Sizden gelen "net bilgiler" benim merak ettiğim için araştırarak bulduğum eksik (ve bazı yerleri hatalı olabilecek) bilgileri öyle bir tamamlıyor ki; verdiğiniz bilgilere ve bu animasyon serisi hakkındaki ayrıntılı donanımınıza hayran olmamak elde değil. Bütün merakımı ve şüpheleri giderdiğiniz için çok teşekkürler.

Artık kesinlikle bu serinin tamamını izlemem gerek. :)
 

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,731
25,953
ordu-turkey
Şu japonların anime ve mangaları resmen ve açıkça cinsellik dozu yüksek yayınlardan oluşuyor.Çoğunda bu böyle yüzde olarak rahat 70 diyebilirim.
Ama bu memeden bazuka çıkarma çok uçuk yani belli ki amaç yine cinsellik bizim türkümüzde ki gibi memeler başkaldırmamış mı acaba.....
 

Lichtenberg

Aktif Üye
16 Tem 2011
471
1,696
Yanılmıyorsam "the Punisher" da, bir sürümünde, ceketinin arka kısmından tabanca, tüfek, roketatar, keleş dahil, her türlü silahı çıkarabiliyordu. Ceketi üzerinden üçüncüötesi bir boyuttan ulaşabiliyordu onlara....
 

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,316

Bu Japoların hayal güçleri müthiş (artık ne yiyip içiyorlarsa!). Bununla yetinmeyip bu fantezilerini gerçek hayata da taşımışlar besbelli. Özel gizli kulüplerin oluşturduğu ve "Fuzoku" adı verilen endüstri, ülkenin ikinci büyük endüstri koluymuş. Pek de açıktan yapılmayan bu tür kulüpçülükte müşterilerin fantezilerine hitap eden özel odalarda özel dekorasyon ve canlandırmalar yapılıyormuş. Örneğin adamın uçak yolculuğuyla ilgili bir fantezisi varsa külübün ilgili odası ona göre dekore ediliyor ve çalışanlar (seks işçileri) da ona göre kıyafetler giyiyorlarmış (bak. aşağıdaki resim). Bu yeraltı "imaj kulüpleri"ndeki diğer rağbet gören dekorlar ve mizansenler: kalabalık metro vagonları, balayı odası, kafeler, hamamlar hattâ dersaneler ve işyeri ofisleri filanmış. Daha önce bu "fetiş kulüpleriyle" ilgili çok resim görmüştüm ama bu kulüplerin illegal ve gizli olduklarını bilmiyordum doğrusu (son yıllarda bunlara bir yere kadar göz yumuluyormuş artık). Fotoğraftaki yazının devamı . Yani bu Japonların "mangadan göğüs çıkarmaları" filan, diğer yaptıklarının yanında hafif kalır (Eskiden şifreli TV kanallarından birinde Japonların sırf erkeklik organına adanmış bir festivalleriyle ilgili uzunca bir belgesel göstermişlerdi de, şaşırmış kalmıştık.

Fuzoku_yaz_s.jpg

 
Son düzenleme:

sinoplu

Süper Üye
1 Mar 2017
189
747
Karadeniz
Bu bazuka olayını bence bizim hayalgücü yüksek çizgi roman severler abartıyor olabilir :)

Bir zamanlar açılan bardaklar vardı plastik bilmem hatırlar mısınız ? Bu bazuka da muhtemelen öyle birşeydir. Çekerken açılan cinsten. Yoksa bazukanın komple içerden çıkmasını hangi akılla açıklayacağız :)

Ben çizgi roman okumayı 20li yaşlarda bıraktım, o yüzden hayalgücümü fazla zorlayamıyorum :) cümleden sevgiler..
 

ertekin

Süper Üye
22 Ağu 2009
1,913
4,847
Navajo Köyü
...Ben çizgi roman okumayı 20li yaşlarda bıraktım, o yüzden hayalgücümü fazla zorlayamıyorum...

Olmadı bu sözler çok üzüldüm .
Belki de bu hastalığa yakalanmadığınız için sevinmeliyim.
Yüz kere dünyaya gelsem de başlayacağım şey Çizgi Roman olur. İkincisi ise sanırım Fenerbahçeli olmazdım.
 
Son düzenleme:

sinoplu

Süper Üye
1 Mar 2017
189
747
Karadeniz


Olmadı bu sözler çok üzüldüm .
Belki de bu hastalığa yakalanmadığınız için sevinmeliyim.
Yüz kere dünyaya gelsem de başlayacağım şey Çizgi Roman olur. İkincisi ise sanırım Fenerbahçeli olmazdım.

Aslında o yaşlara kadar her hafta sonu gazete bayisine gidip ne var ne yok alan biri olarak o hastalığa biz zaten yakalanmışız :) ancak okul hayatımıza engel oluyor kanaatine varıp bırakmıştım. Nette eski dergileri araştırırken burada buldum kendimi, arada çizgi roman paylaşımlarınıza indirmeden bakınıyorum da tekrar başlama ihtiyacı yavaş yavaş oluşuyor , ancak başlarsam çeviri balonlama işine de merak salarım diye korkuyorum :Z

Şimdilik izlemeyle yetinelim biz, selam ve sevgilerimle.. :)
 
Üst