![]() |
#1 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 18.Mayıs.2013
•Rep Puanı : 8837
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Genç yaşlı hepimizin kalbinde farklı bir yeri olan Red Kit çizgi filmlerindeki-yeni,eski-aklıma gelen birkaç güzel,anlamlı ve gülümsetici sözü paylaşmak isterim.
-Temiz bir vicdanla ölmek iki kanlı elle yaşamaktan daha iyidir.. -Merhaba ben Red Kit;yalnız kovboy. +Bende Düldül;at. -Evim evim güzel evim. (Daltonlar Red Kit tarafından hapishaneye getirildiğinde Avarel'in söylediği söz.) -Evet efsane yaşıyor ama beyni çoktan ölmüş. +Gidip başsağlığı dileklerimi iletiyim. (Custer'ın Kızılderililer ile ilgili sözlerinden sonra Red ve Rintintinin sözleri) -İyi ama bu koyun neden "me"lemiyor.Belki "me"lersek oda cevap verir. +Ben zaten atımla konuşuyorum. (Canavar avcısı ile Red'in diyaloğu) -İlk defa birşey satın alıyorum.Çok garip bir duygu. (Jo) -Yani Avarel söylediğin her saçma şey için bir kuruş atsam zengin olmuştum. (Jo) -Sessiz olun bu iş kafamı boşaltmalıyım. +Zahmet etme Avarel kafanın içi zaten boş. (Avarel'in sihirbazlık gösteri sırasında Avarelin ve bir mahkumun sözleri) -Bana açıklama yapmak zorunda değilsin kovboy ben bir atım unuttun mu ? (Düldül) Ve favori sözüm.Aslında şuanda ki adalet sistemi için belkide söylenmiş en güzel söz. -Bayan Adalet için gösteri yapabilirsin.Bildiğim kadarıyla o anadan doğma kör. (Red hipnotizmacı Otto'yu yakaladığında söylediği söz.) Aklıma geldikçe yeni sözler paylaşmaya devam ederim.Son olarak anne Dalton'un düğününden çok güzel bir kare.. ![]() Konu İmmortals tarafından (28.Şubat.2014 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 03.Ekim.2011
•Rep Puanı : 1816705
•Rep Seviyesi :
![]()
Cümleleri okurken o hikayeleri
tekrar okuyor gibi oldum. Teşekkürler.
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 14.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 60646
•Rep Seviyesi :
![]()
Harikasın
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Ben teşekkür ederim,herkese.Red Kit en sevdiğim karakterdir.Yaşımız ne olursa olsun içimizde ki çocuk için her zaman ayrı bir yeri var Red'in.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 28.Mart.2010
•Rep Puanı : 16
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Çok güzel
![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Devam edelim;
-Hep bir tren makinisti olmak istemişimdir.Suça bulaşmam ne kadar kötü +Suç hakkında kötü söz söyleme (Jo&Avarel) -Bu iş için beynimizi kullanacağız +Jo'nun beynimi ? -Hayır,benim beynimi. +Hu (Avarel'i yıldırım çarpar ve zeki birine döner.Jo'nun beyinin kullanmamaya karar verince William&Jack rahat bir nefes alır.) -Bu inanılmaz Jo,senin ne demek istediğini anladım. (Avarel) -Ben acıktım. +Ben açım -Ben Açım +Ben Avarel'im (Daltonlar yemek isterken) -Merhaba müdür bey sizi dünden beri görmemiştik. (Daltonlar Red tarafından yakalanınca Avarel'in hapishane müdürüne söylediği söz.Gölgesinden hızlı tutuklayan kovboy.) -Bu kasabayı kendimize ev yapacağız kovboy. +Evet hapishane gibi (Jo&Avarel'in Red'e söylediği söz.) -Kes sesini Avarel ! (Açıklamaya gerek yok sanırım ![]() -Beni seçerseniz bu kasabayı Daltonlardan temizleyeceğim. (Seçimler sırasında Avarel'in vaadi.Kasabayı Daltonlardan Avarel'in temizlemesi ayrı bir olay tabii.) -Red Kit'ten nefret ediyorum ! (Jo) -Tamam onu tanıdım şimdi vurabilir miyim ? +Avarel sen napıyorsun ? -Benim adım Jo ! (Ateş eder ve ıskalar) +Merak etme Horus Jo çok kötü bir nişancıdır (Anne Dalton'un düğününde Jo-Horus-Red arasında geçen diyalog.Jo annesinin yeniden evlenmesine çok sinirlenir.) -Dur,sen kafamı karıştırıyorsun. +Hadi ama Jo senin gibi kafasız birinin kafası nasıl karışır ? (Jo&Red) |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 04.Eylül.2013
•Rep Puanı : 8366
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu mükemmel ''İnciler'' için teşekkürler.Bence nitelikli Çizgiromanlarda bu tür şeyler kesinlikle bulunmalı.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
•Rep Seviyesi :
![]()
-Olmak ya da olmamak.İşte bütün mesele bu Joe.
-Avarel her geçen dakika tuhaflaşıyor. (Bir tiyatro oyununda Avarel'in Red'i oynarken söylediği söz ve Joe'nun tepkisi) -Unut gitsin kovboy,daha yeni kaçtık. -Kötü adamlara katılmak istemek ama onları şimdi yakalarsak hikaye çabuk biter. (Joe ve Düldül) -Hayatımda bu çocuklar kadar inatçı tipler görmedim. (Düldül Dalton Çetesi için böyle düşünüyor) -O bayrağa hiç gerek yoktu. -Red Kit bizi yakaladıktan sonra gideceğimiz hücresin duvarına asmayı düşünüyorum. -Ver onu bana.Onu kullanarak seni kebap yapmaya karar verdim. (Joe ve Avarel;Daltonlar kaçış planlarını gerçekleştirmek için kurtarma operasyonunda gönüllü olur.) -Bana öyle geliyor ki biz hücrelerde dışarıdakinden daha fazla vakit geçiriyoruz. (Avarel) -Bir erkeği en kökten değiştiren şey kadındır. (Düldül) -Kayanın üstünde biraz patates yemeği kalmış. -Onunla kardeş olduğumuz aklıma geldikçe korkuyorum. (Avarel kayanın üstünü yalamaya başladığında Jack bu durumdan endişelenir) Ve son olarak Daltonlar ölü oldukları gerekçesiyle hapishaneden kovulurlar. ![]() Konu İmmortals tarafından (04.Kasım.2014 Saat 05:19 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 29.Haziran.2009
•Rep Puanı : 270249
•Rep Seviyesi :
![]()
Redkit düldülle birlikte mahkeme salonuna girer;
Yargıç:Bayım,burası bir mahkeme salonu,buraya bu şekilde giremezsiniz...Lütfen şapkanızı çıkarın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|