State of Decay Pc Oyun İncelemesi (Alıntı Konu)

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,275
4,694
stateofdecay1jpgw520h350cr.jpg

Undead Labs tarafından geliştirilen State of Decay oyunu 2013 yılında Pc ve Xbox için piyasaya çıktı. 3. şahış persfektifi ile sandbox (kum havuzu) tarzında hazırlanmış oyun bize açık dünya oynanışı sağlıyor. Oyunun fiyatı oldukça düşük ve fiyatına göre yaşattığı deneyim ise bence oldukça iyi.

Oyun hakkında bir çok inceleme ve yorum okudum. Hepsinin ortak noktası atmosferin çok güzel olmasıydı. Grafik kalitesi, karakter animasyonları ve bazı ses efektlerinin iyi olmaması sizi çok rahatsız etmeyecek ise rahatlıkla uzun saatler oynayabileceğiniz bir oyun State of Decay.

State of Decay, zombi istilası üzerine kurulu bir temaya sahip. Walking Dead tarzı bir istila söz konusu ve tam anlamıyla Walking Dead‘teki gibi tek amaç hayatta kalmak. Oyunun konusu çok derin değil bekleneceği gibi. Yeni başlayan bir zombi istilasının ortasında buluyoruz kendimizi ve amacımız hayatta kalmak. Böyle söyleyince basit görünse de hayatta kalma kısmı hiç basit değil aslında. Oyundan kısa bir süre sonra çıkan Breakdown DLC‘si ile oyunun 2 Modu olmuş oldu.

 
Üst