Benim küçük kolleksiyonum

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,617
İzmir
Selamlar değerli dostlar.

Okumayı sökmeden elime çizgi roman alanlardanım. Ama ne yazık ki şimdiye kadarki okduğum kitaplara da özen gösteremeyenlerdenim. Malum, bilindik sebeplerden ötürü bir çok kitabımı ne yazık ki kaybetmiş bulunuyorum. Ama son dönemlerde biraz uğraş ile küçük bir arşiv yaptım. Yapmaya da devam ediyorum.

Kütüphanemin bir bölümü.
Raf raf çekmeye çalıştım.

001-1.jpg


002.jpg



003.jpg


004.jpg

(Bazı raflar iki kere gözüküyor. Tek çekince güzel olmamıştı da.)

Bu da romanlarımın olduğu kitaplık.


005.jpg


Okyanus kadar bol kitap diyarında benim ki oldukça küçük bir kolleksiyon.

 

Tarantula

Onursal Üye
9 Ağu 2010
663
2,944
Marvel ve Fantazi ağırlıklı bir kütüphane görüyorum. Nice kütüphaneleri doldurman dileğiyle TheDarkness. Sana Asimov'u tavsiye edebilirim, fantazi değil bilim kurgudur. Tabi bir de Frank Herbert'ın Dune serisi vardır, ki ben de henüz okumaya malesef fırsatım olmadı bu dev seriyi. Sağlıcakla...
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,086
36,743
İstanbul
Marvelleri doldurmuşsun. Sana biraz Zagor, biraz Mister No göndereyim ben :)

Sayılarının giderek artmasını umut ettiğim kitaplarınla çok keyifli zamanlar geçirirsin umarım. Daha çok kitabın ve onları rahatça okuyabileceğin daha çok zamanın olsun.
 

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,275
4,695
çokta küçük değilmiş abi zaten piyasada ne kadar comics var ki :)
dur yarın ben de benim küçük koleksiyonu çekip geleyim :) (bilka vs. saymıyorum ulaşmak zor onlara :) kim arayacak bulacak sonra sayıları :p )
ama benim kitap kısmında fazlam vardır :)
 

Şükrü

Çeviri & Balonlama
16 Şub 2011
1,286
2,168
Far Far A Way
Marvel'lar ühüüü.
Tüm istediğim çizgi romanlar
orada. Haksızlık :(
Bu arada benim kitap arşivim
5 katı :D Artistik gibi oldu.
Ama şerloklar :(
-Vurma abi, furma !
 
Son düzenleme:

özgür yürek

Kıdemli Üye
15 Eyl 2009
133
260
ilkokul ortaokul yıllarımda benimde çuvalla kitabım vardı.hafta sonları pazar günü çuvallarımı oflaya puflaya götürür öteki kitapçıların arasında uygun bir yer bulur ilkönce yere gazeteler serer sonrada bütün kitapları sererdim. okuması tekler 25 kuruş yenitekler 50 kuruş.ciltler 1 lira gibi fiyatlardı. alış ve satışda vardı. genellikle serileri tamlamaya çalışırdımki okuyucu müşteri diğer sergilere kaçmasın. elinde bir iki kitabı olan bizim yanımıza gelirdi çünkü hemen alıcı bizdik. tabiki kelepir fiyata. hey gidi günler heyyy. zagorun tommiksin ve diğerlerinin çok ekmeğini yedim. çocuklar sıraya girerlerdi hemen oracıkta kaldırımın dibinde kitapları okurlardı.bazılarıda araya kaynak olur beleşten okumaya çalışırdı. onlarıda uygun bir şekilde uzaklaştırırdık. serde bıçkınlıkta vardı. akşama kadar yüz yüzelli lira gibi bir para kazanırdım. ayrıca kitaplarımda beş on tane artmış olarak eve dönerdim. sonrada onları kitaplık olarak kullandığım dolaba dizerdim. bu resimlere baktımda taaa o günlere gittim. şimdi ne kitap sergisi var nede onları okumak için sıraya giren.
 

grreenman

Çeviri & Balonlama
29 Eki 2009
282
410
Üstad merhaba,

Bana göre kişisel bir kütüphaneden kitapların sayısal mevcudiyetinden ziyade onlara gösterilen ihtimam ve hatırlamadır. Fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla her biri hallerinden gayet memnun gözüküyoırlar. Bir de ben çok seviyorum gerçekten bu tür paylaşmaları, farklı mekanlar, kültürlere sahip olsa da ortak noktalarında bir araya gelmiş insanlar olarak kendimizi soyutluktan çıkartarak hissedilebirliğimizi, tanışabilir olmayı sağlayan bu küçük dokunuşlar benim için son derece önemli..
 
12 Şub 2010
15,006
543,719
Böyle manzaraları seyretmeye doyamıyorum.

Sevgili dostumun kolleksiyonu özenle, sevgiyle düzenlenmiş. Umarım günün birinde karşısında kaşaça içerken evrenleri üzerine sohbet ederiz.
 
Üst