Bir İyi Bir Kötü Haber

gurselileri

Guest
18 Tem 2010
2,226
2,294
LÜLEBURGAZ
sevgili arkadaşlar bir iyi bir kötü haberim var... önce kötüden başlayım; felaket halde şifayı kapmış durumdayım... boğazım acıyor, yanımda soğan doğranıyormuşçasına gözlerim yanıyor ve durmadan burnum akıyor... böyle durumlarda en az iki rulo tuvalet kağıdı gidecek demektir... sümkür babam sümkür... haaaapşuuu!

şimdiiii gelelim iyi habere; sipariş ettiğim netbook'um bugün akşamüstü geldi... ben bu netbook'u özellikle çizgi roman okumak için aldım... daha önce yeğenimin laptop'unda denedim bir süre sonra insanın kolları yoruluyor... tabletlere de fazla ısınamadım... bu netbook sayesinde uzun süredir aradığım çözüme ulaştım... ne o öyle çizgi roman okurken gece saat 2'lere 3'lere kadar PC'nin ekranı karşısında kazık gibi dikil... Allah'a şükür bu konuda rahatladım... küçük şirin netbook'umda çok güzel, çizgi roman okunuyor...


cakyaoln93l75tisy.jpg


cakyrwwh07fidtxte.jpg
 

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,229
4,833
1- Kıyamam ama şifayı kapmış olmana. Çeken bilir sene on iki aysa dokuz ayı sürekli nezle- grip geçtiği için bilirim yani :(. Çok geçmiş olsun.
2- Yeni oyuncağın hayırlı olsun, hiç olmazsa yattığın yerde (tabi gözünü açacak halin olursa ) okursun. Güle güle kullan :).
 

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,733
44,000
denize sıfır
2 Adet Zembla kısa aralıkla okunacak,Arada nane limon ve üzerine 1 adet Tombraks hüpletilecek.Sabah akşam 3 gün tekrarlanacak.Laptobun üzerine doğru öksürülmeyecek.Ağrı dinmezse öğle üzeri 1 adet Conan cilt devrilecek.Başla.:)
 
Üst