Galatasaray-Braga Maçı Yorumlarınız.

ElimeS

Aktif Üye
28 Eyl 2011
311
188
Arkham City
İlk Önce Tüm Çizgi Diyar Ailesine Selamlar Hürmetler.

Galatasaray-Braga Maçı 0-2 Galatasarayın Yenilgisiyle Sonuçlandı. Bence Maç Galatasar'ın Hakkıydı İlk Defa Bu Kadar Zaman Geçirmek İçin Saçma Hareketler Yapan Bir Takım Gördüm. 2.Yarıda Affınıza Sığınarak Dallama Gibi Top Oynadılar En Az 10 Dakika Yediler Sağ Olsunlar. İzlediğime Pişman Oldum Verem Ettiler İnsanı. Bakalım Daha 4 Maç Daha. İnşallah Hepsini Kazanırız Yoksa Hafiften Yolcu Gözüküyoz. :) Yorumlarınızı Bekliyorum.
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,090
36,765
İstanbul
Sevgili ElimeS, bence hemen bu konuyu kapatalım. :) Moraller dipte. Şimdi sağduyulu bir şey söylemek zor. Bu konu da son derece polemiklere ve gerilimlere açık bir konu. Hoşgörü sınırlarımızın da son derece kısıtlı olduğunu aklımızda tutarsak bu tartışmadan bir şey çıkmayacağını, hatta Fatih Terim'e bundan sonraki maçlar için doğru taktiği veremeyeceğimizi garanti edebilirim. En fazla farklılıkların belirgin olduğu her konuda yaptığımız gibi yine birbirimizi üzeriz.

Moralim çok bozuk, kendime gelmek için zamana ihtiyacım var. Hemen birkaç tane çizgi roman okumalıyım. :)

Sevgiler.
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,090
36,765
İstanbul
Konuyu kapatalım derken ciddi değildim ya. İsteyen istediği yorumu yapsın. Çok hırpalamayın ama bizi :)

Biraz kendime geldim galiba... :)
 
Son düzenleme:

grifit

Aktif Üye
21 Ağu 2011
271
331
Fenerbahçe'den ayrılan Alex'i, Galatasaray kadrosuna katarsa iyi olur.
Braga maçı gösterdiki, Galatasaray'a iyi bir oyun kurucu lazım.
Fatih Terim, saha dışında elinden geleni yapıyor ama saha içinde organize bir oyun kurulmuyor. Bu takıma bir domino lazım.
 

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,088
Kastamonu
Ben Trabzonlu değilim ama Trabzonspor taraftarıyım. Türk takımlarının yabancı takımlarla yaptıkları maçlarda, Türk takımı hangisiyse ölümüne onun taraftarıyım...

Daha önce de "Ulan böyle de maç kaybedilir mi be!" dediğim karşılaşmalar hatırlıyorum ama bu geceki bir başkaydı... Sokakta, hiç tanımadığım birinden dayak yemiş gibi hissediyorum şu an... Diğer hissettiklerim ise şunlar:

* Sadece takımın değil, sahanın en iyisi Emre Çolak niye oyundan çıkarılır anlayamadım. Derken, ikinci oyuncu değişikliği, tam oynamaya, üretmeye başladığı sırada Melo oldu. Bunu yapan adamın kariyer ve karizmasını bilmesem "bu adam futboldan anlamıyor," diye yemin bile edebilirdim...

* Bu Selçuk İnan, "yaratıcı bir orta saha oyuncusu" ise, ben de şimendiferim... Koskoca Galatasaray, oyunu doğru şekilde yönlendirecek bir oyuncudan mahrumdu bu gece... Aaahh Hamit, ahhh!...

* Braga saldırırken G.S.ceza sahası Bragalı oyuncularla doluyordu; G.S.saldırırken Braga ceza sahasında (son 15 dakika hariç) 1 ya da 2 G.S.lı oyuncu oluyordu. Bunun nedenini Rıdvan Dilmen'e mi sorsak, Ömer Üründül'e mi? Yoksa Fatih Terim bununla ilgili mantıklı bir açıklama yapar mı?

Neyse, uzatmayalım... Okuyan herkese iyi geceler.

Not: Bu deli saçmalarını ciddiye almayın, ben futboldan anlamam.
 

caretta

Onursal Üye
24 Ağu 2011
2,945
23,744
Kıbrıs
Evet yenildik ve rüya sona erdi.Ben açıkça Cluj maçında fark yiyeceğimizi bekliyorum.Hamit Altıntop hem Ordu hem bu maçta yok.
Melo zaten dipte.Riera'dan ne bekliyorsun?Burak böyle sert ve yıldırıcı defans karşısında etkisiz.Fatih Terim'in elinde bu maç için
bir silah olabilecek Milan Baros var.Onunla da papaz oldular.Sıfır
çekerek 4.olursak hiç şaşmayın!!!
 
Üst