Kitap Okumak

Şükrü

Çeviri & Balonlama
16 Şub 2011
1,286
2,169
Far Far A Way
Kitap okumak

İnsanlarda pek rastlanmayan olaylardan biridir. Hele yeni nesil çocuklarının çoğu ise kitaptan nefret eder.İnsanlar kitap okumayınca pek bir şey kaybetmeyeceklerini düşünürler çünkü 1 kitap okuyunca para kazanmıyorsun ki kaybediyorsun bilincindediler.
Fakat kitap okuduklarından cümle kurmalarının daha geniş bir alanda gerçekleştiğini insanlarla güzel iletişimlerinin arttığını daha fazla arkadaşlarının olduğunu ve üst düzeyde akıllı ve zeki kişilerle arkadaş olduklarını düşünmezler veya akıllarının ucundan bile geçirmezler. Ve düşünmezler ki 1 Kitap 5 liraysa o kitabın kazandırdığıyla bir işadamıyla düzgün konuştuğu için birden büyük bir işe alındığında kazanacağı paranın haddi hesabı yoktur. Kitap okumanın hatta hastayı hastalığını unuttuğu kitabın içinde kaybolduğundan hastalığının geçtiği bile görülmüştür. Kitap okumanın ne kadar yararlı olduğunu sen de bu yazıyı okumasan da biliyorsun. Kitap okumanın sadece 1 tane olumsuz yönü keşfedilmiştir. O da insanları kitap okumaya bağımlı yapması.
Tabiki de bana göre bu kötü birşey değil tam tersine çok güzel birşey.

- '' Eee.. şimdi napıyım kitap mı var nasıl okuyabilirim ki? '' diyorsanız Alın size Ozaki arkadaşımızın oluşturduğu Çizgi Diyarı adlı kütüphanesinden istediğiniz baş harfle indirin.
Keyifli okumalar.

bre5fn5jloklcbykp.jpg




http://www.cizgidiyari.com/forum/cizgi-diyari-kutuphanesi-2785-kitap-10-2-gb-t30341.html
 

ateşbükücükız

Kıdemli Üye
8 Nis 2011
99
2
arkadaşlar şükrü gerçekten kitap hastası kitaplarımızı paylaşıyoruz ve bende yazdıklarına katılıyorum
 
Üst