![]() |
#1 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 24.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 71900
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nihayet 11 .sayımızda çıktı.Bu zor günlerin biraz daha rahat geçmesi için hepimiz bir şeyler yapıyoruz.Biz de 11 . sayımız odaklandık.12.sayımızında karakalemlerinin büyük kısmı tamam.Destek olan tüm çizgiroman severlere teşekkürler... Konu sadikbilcen tarafından (22.Ocak.2022 Saat 21:46 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1274484
•Rep Seviyesi :
![]()
Çok sevindim ilk 8 bölüm vardı. 9-10-11 ide böylelikle sipariş vermiş oldum. Başarılar ve iyi satışlar diliyorum.
![]() |
![]() |
#3 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 24.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 71900
•Rep Seviyesi :
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Benim siparişlerimi tedarik edemediklerinden iptal ettim, nereden sipariş verebilirim. 9-10-11 nci sayılar sanırım birde tam maceralı bi kitabınız var onu.
Saygılar.
![]() |
![]() |
#5 |
Çizgi Roman Ustası Üyelik tarihi: 02.Ağustos.2018
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Merhaba Gandor08;
Yayıncıma ilettim durumu. "Trendyolda tüm kitaplar satışta, Kırmızı Kedi, d&r'da hemen hemen her yerde var. Trendyolda "Harika Kitap" adinda bizim mağaza var."şeklinde cevap verdi. İlginize teşekkür ediyorum. Not:Tam macera olan kitap yeni bir maceradan oluşmuyor. 3.ve 4.sayılardaki maceranın ufak tefek değişikliklerle yeniden düzenlenmiş halidir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
•Rep Seviyesi :
![]() Merhaba Gandor08; Yayıncıma ilettim durumu. "Trendyolda tüm kitaplar satışta, Kırmızı Kedi, d&r'da hemen hemen her yerde var. Trendyolda "Harika Kitap" adinda bizim mağaza var."şeklinde cevap verdi. İlginize teşekkür ediyorum. Not:Tam macera olan kitap yeni bir maceradan oluşmuyor. 3.ve 4.sayılardaki maceranın ufak tefek değişikliklerle yeniden düzenlenmiş halidir. İlginize teşekkür ederim. 2 defa siparişim iptal edilince sıkıldım ve bu yola başvurdum. Hemen sipariş veriyorum Kırmızı Kedi den. Saygılar.
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
16. Sayımız Ayın 24'ünde sizlerle | ÇD e-dergi yapımcılık | Çizgi Diyarı E-Dergi | 3 | 24.Ekim.2012 02:37 |