Kederlerdeyim...

enger66

Onursal Üye
26 Eyl 2010
1,036
3,182
Bir Gs`lı olarak kederlerdeyim. Defter kağıdına çizdiğim karikatürle teselli ettim kendimi... :)



6-0 mı?! Çok geldi be abi...
 
Son düzenleme:

akyıldız

Süper Üye
15 Nis 2010
1,773
2,614
İlk 11'de bir tek Türk yok, yaş ortalaması 30 civarı. Bizim gençleri koy bari parayı onlar kazansın.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

orpa

Çeviri & Balonlama
23 Tem 2015
1,307
30,080
İzmir
Hocam... bence Galatasaray'a 6 Kasım'da maç yaptırmamak lazım...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,325
Takım tutmuyorum ancak şu futbol oynamayı artık öğrensek diyorum.
Karikatür harika üstadım.
Kazma Kürek Bill, Çiko, Gamlı Baykuş'tan takım kursak kaleye de Hulk'u mu geçirsek acaba?!
Yenilmezler'den yardım mı istesek ?
Baltalı İlah belki forvet olursa Fantom da yardım ederse kurtarırız.
Tek kelime ile mağlup olmuşuz her açıdan.
Bu açıdan, o açıdan.
İyi tarafı var mı bilmiyorum.
Ben bulamadım.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Dedecan 61

Süper Üye
25 Şub 2019
1,781
4,506
1963 yılında Altay Roma'dan tam 10 gol yemişti.. Buna bakın da teselli olsun bari.. :d :d :4:

dvsthumb.php
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

lotoloto

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Kas 2009
4,131
20,696
Yerli futbolcular niye oynamıyor. Galatasaray bizim takımımız değil mi? 34 yaşında kanat oyuncusu oynar mı? Parayı almasını biliyorlar, ama koşmasını bilmiyorlar. Ajax'a bakıp yaş ortalamasını öğrensinler. Çok büyük eğitim eksikliğimiz var.
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,577
34,703
İstanbul
Yerli futbolcular niye oynamıyor. Galatasaray bizim takımımız değil mi? 34 yaşında kanat oyuncusu oynar mı? Parayı almasını biliyorlar, ama koşmasını bilmiyorlar. Ajax'a bakıp yaş ortalamasını öğrensinler. Çok büyük eğitim eksikliğimiz var.
Muhtemelen Ocak ayında Fatih hoca, bunların yarısını gönderip yerine genç oyuncuları monte edecek. Gençler ile bari yenilsek de mücadele ederek yeniliriz. Bu takımda bu kadar çok General varken hayatta başarı gelmez. Bir de taraftarın cahilliği var. Şubat'ta 34'üne basacak ve müzmin sakatlığı olan Radamel Falcao'ya; sırf taraftar istedi diye (ki Fatih Hoca istemiyordu) dünyanın parası verildi hem de en ağır şartlarla. Adam oynamadan 10 Milyon Euro'yu cebe indirdi. Dünyanın neresinde görülmüş bir futbolcuyu havaalanında karşılamaya 25 bin kişinin gittiği.. Neyse.. Sonuçta kaybeden Galatasaray ve Türk futbolu oldu.. Umarım izlenen bu yanlış transfer politikalarından vazgeçilerek alt yapıya daha çok önem verilip yeni Ozan Kabakların çıkması için elimizden gelen her şey yapılır. Galatasaray bir Türk takımı ama ilk 11'ine bakıyorsunuz, bırakın gençleri 1 tane yerli oyuncu bile yok. Bence bu resmen Türk sporcusuna ve ulusuna ayıptır...
 

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,206
3,846
Osmaniye
Bence asıl gitmesi gereken futbolcular değil Teknik Traktördür. Paraları çuvalla götüren kendisi. Başarısızlıklar da ilk olarak kendisinden hesap sorulması gerekirken bu yapılmıyor, bunun nedeni de kredisinin çok yüksek olması. Daha bir kaç yıl önce harika bir takımı bırakıp birileri istedi diye Milli Takımın başına geçmesini unutmadık, burada da hiçbir şey yapamayıp sonra boş boş gezip tekrar Galatasarayın başına geçti. Şampiyonluğa giden kendisinin b.. ettiği takımı adam edilip adeta yeniden kurulup tekrar başına geçirilmesi sağlandı. Ne güzel iş. Kimse şampiyonluklarından bahsetmesin, futbolda dün yoktur, bugün vardır. Galatasaray'ın bağrında yetişip teknik direktör olan futbolcular var, neden onlara aynı tolerans gösterilmiyor neden onlar takımın başına geçmesine izin verilmiyor? Dediğim gibi futbolda dün yoktur bugün vardır, Fatih Terim büyük teknik direktör ise bu takımı adam eder, futbolcu gönderip yeniden kurmakla bu işler olmaz.
 
Son düzenleme:

enger66

Onursal Üye
26 Eyl 2010
1,036
3,182
Muhtemelen Ocak ayında Fatih hoca, bunların yarısını gönderip yerine genç oyuncuları monte edecek. Gençler ile bari yenilsek de mücadele ederek yeniliriz. Bu takımda bu kadar çok General varken hayatta başarı gelmez. Bir de taraftarın cahilliği var. Şubat'ta 34'üne basacak ve müzmin sakatlığı olan Radamel Falcao'ya; sırf taraftar istedi diye (ki Fatih Hoca istemiyordu) dünyanın parası verildi hem de en ağır şartlarla. Sonuçta kaybeden Galatasaray ve Türk futbolu oldu..
Yazdıklarınıza tümüyle katılıyorum. 2002 deki dünya 3.lüğümüzde miilli takımı sırtlayan cimbomlu Türk futbolcularıydı. Bundan birkaç yıl sonra Aziz Yıldırım`ın federasyona yabancı oyuncuların çoğaltılması konusundaki baskıları sonucu futbolumuz gerilemeye başladı. Benliğimizi kaybetmemizi yabancı futbolcuların çoğunlukta olmasına bağlıyorum. Katkıda bulunanları kınıyorum. Bakın; benim yeğenim şu an Kasımpaşa`nın alt yapısında ve U-16 milli takımında ülke ülke gezip turnuvalarda ülkemizi temsil ediyor. İleride büyük bir futbolcu olacak gidişatı bunu gösteriyor. Ama büyük ihtimalle çözemediğimiz sorunlar yüzünden yurtdışında oynayacak. Milli takımı da unutmamak gerek tabii, onun yeri ayrı...
 
Üst