![]() |
#1 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]()
Sevgili ÇD üyeleri, burada eski Yugoslavya zamanında yayınlanan ve Yugoslavların yazıp çizdiği Çelik Blek (Veliki Blek) maceralarından örnekleri vermeye çalışacağım.
Tarama ve düzenlemeler enwil isimli arkadaşımıza aittir. Umarım hoşunuza gider. V. Blek - LMS 810 - Povratak iz Brokvila (enwil-rescan 2015)-SZ
(Brokvilden Dönüş) Yazan: M. Milanovic Çizen: M. & P. Ivanovic ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu direnc11 tarafından (10.Ekim.2021 Saat 19:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link yenilendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 18.Ekim.2009
•Rep Puanı : 267702
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Harikasın dostum sağol.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1269484
•Rep Seviyesi :
![]()
Teşekkürler üstadım, resim linkini çerçeve ye tıklayıp içine yapıştırırsanız görebiliriz.
Ben resmi düzelttim.
![]() |
![]() |
#4 |
![]() V. Blek - LMS 812 - Trka za nevestom (enwil-rescan 2015)-SZ
(Gelin için yarış) ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Selamlar Konu direnc11 tarafından (10.Ekim.2021 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link yenilendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1059687
•Rep Seviyesi :
![]()
Bunlar Türkiye'de yayımlanmamış durumda, değil mi? Maceralar hiç aşina gelmiyor.
Türkiye'de yayımlanmamış iseler benim Teksas külliyatının tamamlandığına dair düşüncem yerle bir oldu demektir. Acaba bu türden kaç macera var? İçeriğini anlamıyorum ama çizgileri çok beğendiğimi söyleyeyim. Dolgu maceralar da çok hoş gözüküyor. Galiba onlar da Sırp yazar-çizerlere ait? Paylaşım için çok teşekkür ediyorum. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bunlar Türkiye'de yayımlanmamış durumda, değil mi? Maceralar hiç aşina gelmiyor. Türkiye'de yayımlanmamış iseler benim Teksas külliyatının tamamlandığına dair düşüncem yerle bir oldu demektir. Acaba bu türden kaç macera var? İçeriğini anlamıyorum ama çizgileri çok beğendiğimi söyleyeyim. Dolgu maceralar da çok hoş gözüküyor. Galiba onlar da Sırp yazar-çizerlere ait? Paylaşım için çok teşekkür ediyorum. Sevgili direnc11, bu ve bundan sonra linklerini burada vereceğim Blek maceraları Türkiyede hiç yayınlanmamış maceralardır. Sırp sanatçıların yazıp çizdiği maceraların sayısı yanılmıyorsam İtalyan ve Fransızların toplamından fazladır. Bu seride İtalyan ve Fransız Teksasları da yayınlanmıştır ama o maceralar bizde yayınlandığı için linklerini koymamayı planlamıştım. Ama isterseniz o maceraları da ayrı bir başlık altında toplayabiliriz. Dolgu maceralarına gelince, bu iki kitaptaki dolgu maceralarını yazıp çizenler karı-koca olan 2 Bosnalı sanatçıdır. Zekira Muminovic ve Ahmet Muminovic. Ahmet Muminovic, Bosnanın en iyi ve en yaşlı ÇR çizeridir. Onun çizdiği Teksas maceraları da bulunmaktadır. Sırası geldiğinde onların linklerini de buraya koyacağım. Selamlar. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Müthiş bir koleksiyon oluşacak...
Acaba diğer essegesse kahramanları içinde böyle maceralar var mı merak ettim. Teşekkürler... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1059687
•Rep Seviyesi :
![]() Sevgili direnc11, bu ve bundan sonra linklerini burada vereceğim Blek maceraları Türkiyede hiç yayınlanmamış maceralardır. Sırp sanatçıların yazıp çizdiği maceraların sayısı yanılmıyorsam İtalyan ve Fransızların toplamından fazladır. Bu seride İtalyan ve Fransız Teksasları da yayınlanmıştır ama o maceralar bizde yayınlandığı için linklerini koymamayı planlamıştım. Ama isterseniz o maceraları da ayrı bir başlık altında toplayabiliriz. Dolgu maceralarına gelince, bu iki kitaptaki dolgu maceralarını yazıp çizenler karı-koca olan 2 Bosnalı sanatçıdır. Zekira Muminovic ve Ahmet Muminovic. Ahmet Muminovic, Bosnanın en iyi ve en yaşlı ÇR çizeridir. Onun çizdiği Teksas maceraları da bulunmaktadır. Sırası geldiğinde onların linklerini de buraya koyacağım. Selamlar. Doyurucu bilgiler için çok teşekkür ederim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Müthiş bir koleksiyon oluşacak... Acaba diğer essegesse kahramanları içinde böyle maceralar var mı merak ettim. Teşekkürler... Sevgili savok, bildiğim kadarıyla Yugoslavların çizmiş olduğu başka essegesse kahramanı yok (Bizde de yayınlanan Kedi Kız'ın yaratıcısı ve çizeri Bane Kerac'ın yeni çizdiği tek bir Zagor macerası hariç) ama başka tanıdık kahramanlar var. Tarzan ve Fantom (Kızılmaske) gibi. Konu drzeko tarafından (28.Aralık.2015 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bu arada bir Blek daha paylaşalım. Dolgu macera yine Ahmet Muminovicten.
V. Blek - LMS 820 - Doseljenici (enwil-rescan 2015)-SZ (Göçmenler) Yazan: M. Milanovic Çizen: Lj. Filipovic ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Selamlar Konu drzeko tarafından (31.Aralık.2015 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Teksas (Il Grande Blek/Çelik Blek) | bakunin | T-U-Ü-V | 10 | 07.Mayıs.2020 00:55 |
Çelik Blek Teksas Hoz Comics Sayı 39b Blek'i Yeneceğim. | Doktor Kim | Teksas Hoz Comics! | 9 | 12.Ekim.2014 00:47 |
Çelik Blek Teksas Hoz Comics! Sayı 36 - Sahte Blek (1. Macera) | tafamus | Teksas Hoz Comics! | 21 | 26.Eylül.2012 22:11 |
Çelik Blek Teksas Tay Yayınları Sayı 41 - Blek Kurtuluyor | Colinmccay | Teksas Tay Yayınları | 7 | 21.Eylül.2012 01:15 |