![]() |
#11 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 18.Ekim.2009
•Rep Puanı : 267702
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Harikasın kardeşim çok sağol.Daha nice paylaşımlar 5 binli mesajlarını diliyorum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]()
Sayın doktorum bunların renklendirilmiş olanları var mı?
Deki dostumuz zaman zaman burada kendi renklendirmelerini paylaşıyor ama onlar yeni seriler. Türkçe okumayı çok istediğimizi de belirteyim. ![]() Teşekkürler, selamlar. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1059687
•Rep Seviyesi :
![]()
drzeko dostumuzun paylaştığı üçüncü Teksas'la birlikte Sırpların Teksas'a önemli katkılarından birinin maceralara kadın karakterleri dahil etmeleri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Blek'in daha önce bir kadınla öpüştüğünü hatırlamıyorum. Bu öpüşme sahnesi bir yana her üç öyküde de çekici kadınlar yer alıyor. Maceraları anlayabilmeyi çok isterdim. Olsun ama çizgi romanı incelemenin keyfi de yeter.
Ahmet Muminovic'in çok kuvvetli çizgilere sahip olduğunun da altını çizmek lazım. Teşekkürler, sevgili drzeko. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]()
Sevgili serdary67 kardeşim, beş bin mesaj olurmu bilmem ama Sırpların, Lunov Magnus Strip (LMS) serisi içinde yayınlamış olduğu 258 Veliki Blek macerasının tamamını ÇD üyelerinin beğenisine sunacağıma emin olabilirsin.
Ayrıca Hırvatların Ludens (43), Porin (14) ve Horus (17) yayınevlerinin yayınladığı yeni yayınların da linklerini sunacağım. Sevgili büyük beyaz, Dekinin renklendirdikleri dışında, Blekin renkli spesiyalleri de mevcut. 13 adet. Onları da aktarırım. Türkçe okumayı ben de isterdim ama bunları yayınlayacak olan yayınevlerine söylemek lazım. Belki burada gördükten sonra birileri beğenip yayınlamaya karar verir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1059687
•Rep Seviyesi :
![]() Sevgili serdary67 kardeşim, beş bin mesaj olurmu bilmem ama Sırpların, Lunov Magnus Strip (LMS) serisi içinde yayınlamış olduğu 258 Veliki Blek macerasının tamamını ÇD üyelerinin beğenisine sunacağıma emin olabilirsin. Ayrıca Hırvatların Ludens (43), Porin (14) ve Horus (17) yayınevlerinin yayınladığı yeni yayınların da linklerini sunacağım. Sevgili büyük beyaz, Dekinin renklendirdikleri dışında, Blekin renkli spesiyalleri de mevcut. 13 adet. Onları da aktarırım. Türkçe okumayı ben de isterdim ama bunları yayınlayacak olan yayınevlerine söylemek lazım. Belki burada gördükten sonra birileri beğenip yayınlamaya karar verir. Bu habere çok sevindim. Takip kolaylığı sağlaması açısından nasıl bir yöntem izlesek acaba? Eklenen tüm sayıların linkleri bu konunun ilk mesajında sıralı liste halinde verilse mesela. Çok şey mi istemiş oluruz? ![]() Tekrar teşekkürler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Direnc11 üstadım konuyu sabitlesen iyi olur.Çünkü bayağı bir kitap gelecek bu başlık altında.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Veliki Blek'e devam
V. Blek - LMS 833 - Steline avanture (enwil-rescan 2015)-SZ (Stela'nın Maceraları) Yazan: M. Milanovic Çizen: Lj. Filipov ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Selamlar Konu drzeko tarafından (31.Aralık.2015 Saat 23:06 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#18 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]()
Harikasınız sevgili dostum.
Bir şey daha soracağım, bunlar gibi Türkiye'de yayınlanmamış sırp çizimi Tom miks var mı? |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#20 |
•Rep Seviyesi :
![]() Maalesef. Benim bildiğim kadarıyla yok. Teksas dışında Sırpların çizdiği bize aşina kahramanlar Tarzan ve Kızılmaskedir. Kızılmaskenin ispanyolcalarının paylaşıldığı fantasmabrasil.blogspot.com var bayağı bir yayın var orda.Tarzan ve mandarake paylaşımları da var.Sırpça tarzan ve kızılmaske de zaman içinde ortaya çıkar.Önemli olan sizin gibi değerli dostların varlığı. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Teksas (Il Grande Blek/Çelik Blek) | bakunin | T-U-Ü-V | 10 | 07.Mayıs.2020 00:55 |
Çelik Blek Teksas Hoz Comics Sayı 39b Blek'i Yeneceğim. | Doktor Kim | Teksas Hoz Comics! | 9 | 12.Ekim.2014 00:47 |
Çelik Blek Teksas Hoz Comics! Sayı 36 - Sahte Blek (1. Macera) | tafamus | Teksas Hoz Comics! | 21 | 26.Eylül.2012 22:11 |
Çelik Blek Teksas Tay Yayınları Sayı 41 - Blek Kurtuluyor | Colinmccay | Teksas Tay Yayınları | 7 | 21.Eylül.2012 01:15 |