Sipru Alfa Yayınları Cilt 02 - Diktatör

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,336
302,130
8mxl.jpg


Alfa yayınlarına ait 96 sayfalık bu kitabı naçizane taradım, düzenledim. Son incelemede ise 33-49. sayfaların bu maceraya ait olmadığını şaşkınlıkla farkettim ve aynı zamanda da verdiğim emeğin boşa gittiği düşüncesiyle hem üzüldüm hem de kızdım. Paylaşıma açmaktan tam vazgeçecektim ki forumda bu maceranın olup olmadığını araştırmak aklıma geldi. İncelemem sonunda siyah-beyaz olarak bu maceranın forumda olmadığını, ancak Sayın "Oscamnalbur" adlı çizgiroman severin balonlaması ve sayın "zamangezgini "nin düzenlemesiyle renkli olarak bulunduğunu belirledim. Bunun üzerine eksik sayfaları buradan alarak tamamladım. İleride siyah beyazı bulursak tekrar düzenleriz.

Ufff, bu kadar bilgi vermek bayağı zormuş.
Sunum yazısını uzun yazan değerli dostlara bir kez daha teşekkür ediyorum.
Saygılarımla...


bayrakzaf.gif

 

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
53
72
denizci
Eline sağlık üstadım :), ben Sipru'ya bayılırım, eksiksiz hepsini okudum ama bir Tenten bir Sipru dedin mi; ben arada sırada tekrar okurum, tıpkı Hababam Sınıfı filmini defalarca izlemem gibi, ancak anlıyorum herhalde :d
 
12 Şub 2010
15,006
543,719
Çizgi romana gönül vermenin ne olduğunu, sadece tarama düzenleme paylaşmadan ibaret olmadığının bir kez daha farkına varmak için Diyarda dolaşmak yetiyor ve gerekli oluyor.

Alfa'nın 96 sayfalık kitabını tara, düzenle ve eksik sayfanın farkına varınca tasası sarsın seni. Sonra dört dolan eksikleri tamamlamak için.

Biz çok iyi anlıyoruz bu gönüldaşlığı..

Kimine sorsanız deli bunlar der; belki de haksız değillerdir:D, deliler köyümüz var malum. Nitekim ben de o köydenim:)

Yürekten delicesine şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum hocam; iyi ki, varsınız.
 

Bay_X

Onursal Üye
30 Haz 2012
1,672
17,185
Emekleriniz ve ardı arkası kesilmeyen bu mükemmel paylaşımlarınızdan mütevellit sonsuz şükran ve saygılarımı sunarım.
 
Üst