Ses (29 Şubat 1964) Sayı: 10

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,851
137,097
12494.jpg






Alıntıdır.
 

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,850
5,009

Sayın ertuğrul ;

Biliyorum yönetim yine bana kızacak. "Gündemde olmayan bir dergiye yorum yaparak gündemi zorlayıp alt üst ediyorsun" diyebilir. Tek bir dergiye yorum yazıp onu güncele taşımak ( bazen eskileri güncele getirmekte yarar var. ) suçsa işliyor ve cezama razıyım. ( Alınganlık göstermiyorum dostlar. Sadece düşüncemi yazıyorum. ) Neden mi böyle yapıyorum...

Bu güzelim dergiye tek bir yorum bile yazılmamış. İşte ben kendimden utandım. (Gerçi zamanında ben indirmemişim ya ). 2011 tarihli bir dergiyi yeni indiriyorum. Bu nedenle de yorumu şimdi yazıyorum.

Bu dergiyi neden mi okumalı ? Şunlar için :

1- Harika çocuk İdil Biret'in haberini okumak için. ( Şimdilerde benim çocukluk arkadaşım Derviş Yavuz'un da piyano konusunda harika bir oğlu var ( Adı Emre Can Yavuz. Belki duymuşsunuzdur. O da harika çocuklardan. Belki bu nedenle bu haber benim ilgimi çekti.. )

2- Ekrem Bora ve Pervin Par'ın başrol oynadığı "Kalbe Vuran Düşman" adlı filmin galası... ( Ekrem Bora'yı benim kuşak hep kötü rollerde gördü. Ben onu çok sever neden iyi rollerde ve baş rollerde oynatmıyorlar diye yakınırdım.)

3- Şevket Rado'nun yazısı...

4- Avrupa'dan dönen Leyla Sayar eski sevgilisi Muzaffer Tema ile gezmesine ( arkadaşça) ait haber ( Yukarıda Ekrem Bora için yazdığım üzüntüm Muzaffer Tema için de geçerliydi. Hep kötü adam rollerinde görürdük. Oysa o başrol oynayacak bir aktördü. )


Neyse uzatmayayım ilk 6 sayfada bunlar dikkatimi çekti , dergi ise 29 sayfa... Siz düşünün...

Siz siz olun eski diye ilgi gösterilmez demeyin... Sakın ... Sakın... Sakın...


Paylaşım isteğine ve emeğine teşekkür ederim...




 
Son düzenleme:
Üst