PortalAnasayfa GruplarGruplar AlbümlerAlbümler Tüm üyelerTüm Üyeler EtiketlerEtiketler
Geri git   Çizgiroman Diyarı > Çizgi Diyarına Genel Bakış > Forum Hakkında > Kutlama Mesajları
Kayıt Ol

Serkan Kardeş

Serkan Kardeş

Kutlama Mesajları

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 08-02-2010, 13:43   #1
Mehmet Ali

Mehmet Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 155241
•Rep Seviyesi :
Mehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond repute
Mehmet Ali - MSN üzerinden mesaj gönder
Standart Serkan Kardeş

Forumumuzun süper moderatörlerinden Serkan kardeşin durumunu bilenler insaniyet namına lütfen haber versin.Kendisini ben ve bir çok arkadaşım merak etmektedir. Aylardır forumda yoktur kendisi. Dostluğun bence en önemli paylaşım olduğu forumumuzda bu kardeşimizin durumunu öğrenmek hakkımızdır diye düşünüyorum.
Mehmet Ali isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2010, 13:57   #2
Sinbad

Sinbad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 65123
•Rep Seviyesi :
Sinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond repute

Valla Mehmet Ali iyi düşünmüşsün konu açmak iyi bir fikirdi.Bende o merak edenlerdenim.Bir kırgınlık bir sıkıntı söz konusuysa konuşarak paylaşarak herşeyi aşabiliriz.
Alt 08-02-2010, 14:03   #3
Colinmccay

Colinmccay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 131806
•Rep Seviyesi :
Colinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond repute

Alıntı: Mehmet Ali´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Forumumuzun süper moderatörlerinden Serkan kardeşin durumunu bilenler insaniyet namına lütfen haber versin.Kendisini ben ve bir çok arkadaşım merak etmektedir. Aylardır forumda yoktur kendisi. Dostluğun bence en önemli paylaşım olduğu forumumuzda bu kardeşimizin durumunu öğrenmek hakkımızdır diye düşünüyorum.

Dostum sadece @serkan@ mı eski üyeleri şöyle ufaktan bir göz gezdirdinmi bir çok değerin forumdan ayrı kaldığını sende fark edeceksin.(Konuyu dağıtmayayım.)
Burda görev bizlerde. Bizler şeffaf değiliz çoğumuzun ne e-maili nede kişisel bilgileri forumda mevcut değil, bende dahil.
@serkan@ için böyle bir kapı vardır umarım dostum.
Admin ve modlarında sualine cevabı inşallah mevcuttur.
Sağlıcakla kal.
Colinmccay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2010, 14:04   #4
Mehmet Ali

Mehmet Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 155241
•Rep Seviyesi :
Mehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond reputeMehmet Ali has a reputation beyond repute
Mehmet Ali - MSN üzerinden mesaj gönder

Alıntı: Sinbad´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla Mehmet Ali iyi düşünmüşsün konu açmak iyi bir fikirdi.Bende o merak edenlerdenim.Bir kırgınlık bir sıkıntı söz konusuysa konuşarak paylaşarak herşeyi aşabiliriz.

Sana tamamen katılıyorum dostum.Bende ciddi ciddi bir kırgınlık durumundan şüphelenmeye başladım.Eğer gerçekten böyle bir durum varsa biz bunu çok rahat aşarız.

Alıntı: Colinmccay´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dostum sadece @serkan@ mı eski üyeleri şöyle ufaktan bir göz gezdirdinmi bir çok değerin forumdan ayrı kaldığını sende fark edeceksin.(Konuyu dağıtmayayım.)
Burda görev bizlerde. Bizler şeffaf değiliz çoğumuzun ne e-maili nede kişisel bilgileri forumda mevcut değil, bende dahil.
@serkan@ için böyle bir kapı vardır umarım dostum.
Admin ve modlarında sualine cevabı inşallah mevcuttur.
Sağlıcakla kal.

Elbette tüm dostlarımız bizim için aynı değerdedir ama sende bilirsin serkan kardeşin forumumuzun güçlenmesinde katkıları müthiştir.Şahsen ben sizlerle taramalarımı paylaşabiliyorsam bu serkan kardeş sayesindedir.Benim umudum bu duyuruyu görüp aramıza dönmesidir.

Konu bozan tarafından (08-02-2010 Saat 18:51 ) değiştirilmiştir.
Mehmet Ali isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2010, 14:13   #5
Colinmccay

Colinmccay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 131806
•Rep Seviyesi :
Colinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond reputeColinmccay has a reputation beyond repute

Yanlış anlaşılma olmasın dostum burdaki olayın benim gözümde genel bir sorun teşkil etmesiydi.

@serkan@ elbetteki değeri tartışılmayacak bir kardeşimiz. Benim kastım üyelere ulaşılmada forumda verdiğimiz bilgilerin neticeye götürmemesiydi.
Colinmccay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2010, 14:40   #6
Kroker

Kroker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 104051
•Rep Seviyesi :
Kroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond repute

Alıntı: Mehmet Ali´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Elbette tüm dostlarımız bizim için aynı değerdedir ama sende bilirsin serkan kardeşin forumumuzun güçlenmesinde katkıları müthiştir.Şahsen ben sizlerle taramalarımı paylaşabiliyorsam bu serkan kardeş sayesindedir.Benim umudum bu duyuruyu görüp aramıza dönmesidir.

Buna yüzde yüz katılıyorum, ama kırgınlık hiç aklımdan geçmemişti, umarım yanılıyorsunuzdur. Ben işler, okul gibi mazeretleri olduğunu sanıyordum umarım öyledir ve kısa sürede işlerini yoluna koyup aramıza döner.
Kroker isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2010, 14:41   #7
savok

savok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 103506
•Rep Seviyesi :
savok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond repute

Sevgili Mehmet Ali, gerçekten haklısın. Bu insanlar nereye gitti ben de merak ediyorum. Biz siteye geldik, kayboldular. İnsan biraz alınıyor. Bir yanlışımız varsa bilelim. Umarım hepsi sağlıklı ve esenlik içindedir. Yalınızca @serkan@ değil, bakunin, rawenx, bakunin, tsubasa tüm üstadlar yok.Hepsini dört gözle bekliyoruz. Tümüne selam ve sevgiler.
savok isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2010, 15:19   #8
Sinbad

Sinbad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 65123
•Rep Seviyesi :
Sinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond reputeSinbad has a reputation beyond repute

Diğer arkadaşların durumunu yoğunluğuna bağlıyorum ve zaman zaman uğruyorlar ama Serkan'ın durumu bana farklı gibi geldi.Çıkıp bir açıklama yapılmadanda içim rahat etmeyecek.
Alt 08-02-2010, 16:38   #9
Tsubasa

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 20218
•Rep Seviyesi :
Tsubasa has a reputation beyond reputeTsubasa has a reputation beyond reputeTsubasa has a reputation beyond reputeTsubasa has a reputation beyond reputeTsubasa has a reputation beyond reputeTsubasa has a reputation beyond reputeTsubasa has a reputation beyond reputeTsubasa has a reputation beyond reputeTsubasa has a reputation beyond reputeTsubasa has a reputation beyond reputeTsubasa has a reputation beyond repute
Tsubasa - MSN üzerinden mesaj gönder

Serkan abiyle kesinlikle kırgınlık durumu yok. Aksine en çok sevdiğimiz ve o da bizi seven bir kişi, Annesinin rahatsızlığı sebebiyle bir süredir giremiyordu. Muhtemelen yine ailevi meseleler sebebiyle arayı uzattı. Şu an için bizde beklemedeyiz. Kendisi nete girmiyor uzun süredir. Girdiğinde ilk uğrayacağı yerin burası olacağından şüpheniz olmasın.

İletişim: webobur@msn.com

.
Tsubasa isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2010, 23:11   #10
serdary67

•Rep Puanı : 9709
•Rep Seviyesi :
serdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond repute

bu forumda kırgınlık yaratacak tüm hareketlerden kaçınılmalıdır sonuçta özveri ile paylaşım yapan tüm dostların burada hep bir arada ve dostca bulunması lazımdır onun için aman dikkat diyorum.
serdary67 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil