![]() |
#11 |
Yönetici Üyelik tarihi: 23.Ekim.2009
•Rep Puanı : 166601
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() valla hocam size çok teşekkür ederim. Bayramda buralarda değildim bayağı zor bir bayram geçirdim ve sanki bana azcık bi teselli olsun diye bütün seriler önüme sıralanmış gerçekten çok teşekkürler. Bu arada daha durun ya wolverine max toplam 13 sayı değil mi sizin bu yaptığınız daha vol1 ![]() One shot ıda yetiştirmeye çalışacağım elimden geldiğince. Tabiikide Wolvie çalışmamız son değil ![]() Bu hikayenin sonu sadece. Sırada Powerpack ve Punisher çalışmaları var. Süprizler adı bizde saklı olan ohooo daha neler neler ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 06.Mart.2011
•Rep Puanı : 15892
•Rep Seviyesi :
![]() Tabiikide Wolvie çalışmamız son değil ![]() Bu hikayenin sonu sadece. Sırada Powerpack ve Punisher çalışmaları var. Süprizler adı bizde saklı olan ohooo daha neler neler ![]() Süprizlerden biride artık taytlı comicslerden sıkıldığımızıda düşündük.Adam akıllı takım elbiseli bir comics karakterinide listeye ekledik.İlk sayının çevirisi bitti 2. sayısının %40 ını tamamladım süpriz olsun. ![]() Ama iddaa ediyorum bayılacaksınız. ![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 05.Mayıs.2015
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
2. ve 4. sayıların linki yokmu acaba ?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 01.Nisan.2019
•Rep Puanı : 5046
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu güzel seri için teşekkürler
![]() ![]() Konu Tormenter666 tarafından (25.Mayıs.2019 Saat 19:00 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 05.Eylül.2012
•Rep Puanı : 150392
•Rep Seviyesi :
![]()
Elinde olan varsa 4. sayiyi yükleyen olursa cok sevinirim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
sensei, sevgili üstadımız |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
The DarknesS & Wolverine - Tek Sayı (Çeviri ve Balonlama) | The_DarknesS | grreenman & Patrick Wilding | 14 | 23.Mart.2014 10:02 |
Wolverine Max 2013 Sayı 4 Çeviri ve Balonlama | serifengin | Çeviri ve Balonlama | 13 | 09.Ağustos.2013 15:42 |
Wolverine Max 2012 Sayı 3 Çeviri ve Balonlama | serifengin | serifengin | 16 | 24.Temmuz.2013 23:43 |
Wolverine Max 2012 Sayı 1 Çeviri ve Balonlama | serifengin | serifengin | 36 | 22.Ocak.2013 16:07 |