![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 23.Ekim.2009
•Rep Puanı : 166601
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Çeviri sevgili Tolgam,
Balonlama nacizane bendeniz Şerif Engin Yine bilmediğim sulardayım ![]() Genellikle genç nesle hitap ettiğini düşündüğüm Power Pack ile ne alakası var dediğim Wolverine ismini yan yana görünce dayanamadım ve Tolgam balonlamacı arayışında olunca ortaya atıldım ![]() Ben balonlarken bayağı eğlendim! Son sayfalarda ki eğlenceliklerde bayağı hoşuma gitti! İşin büyük kısmını yani çeviriyi halleden Tolgam'a özel teşekkürler !!! ![]() Bu işe gönül verenlerin öncülerinden olan The Darkness nezdinde tüm çizgi roman severlere hatta sevipte kavuşamayanlara gelsin paylaşımımız ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() |
![]() |
#2 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 06.Mart.2011
•Rep Puanı : 15892
•Rep Seviyesi :
![]() Çeviri sevgili Tolgam, Balonlama nacizane bendeniz Şerif Engin Yine bilmediğim sulardayım ![]() Genellikle genç nesle hitap ettiğini düşündüğüm Power Pack ile ne alakası var dediğim Wolverine ismini yan yana görünce dayanamadım ve Tolgam balonlamacı arayışında olunca ortaya atıldım ![]() Ben balonlarken bayağı eğlendim! Son sayfalarda ki eğlenceliklerde bayağı hoşuma gitti! İşin büyük kısmını yani çeviriyi halleden Tolgam'a özel teşekkürler !!! ![]() Bu işe gönül verenlerin öncülerinden olan The Darkness nezdinde tüm çizgi roman severlere hatta sevipte kavuşamayanlara gelsin paylaşımımız ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çeviri işin %30'u asıl ben teşekkür ederim.Çeviriyle dımdızlak ortadada kalabilirdik ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 29.Ağustos.2011
•Rep Puanı : 28916
•Rep Seviyesi :
![]()
Hemen indirip bir göz attım. Oldukça başarılı duruyor.
Okuma listeme aldım. Emeğinize sağlık. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 02.Ağustos.2013
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye |
![]()
wolverine en en sevdiğim kahramanlardandır
kapakta bayağı sosyal ve babacan tavırlar takılması ilginç genelde bu özelliği bilinmez elinize sağlık devamını bekliyoruz
![]() |
![]() |
#6 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 813473
•Rep Seviyesi :
![]()
Çok teşekkürler sevgili dostlar,
Keyifle okuyacağımdan eminim. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 2912659
•Rep Seviyesi :
![]()
Hareketli, sevimli ama kansız
![]() İmece paylaşımınız için teşekkür ederim sevgili tolgam ve şerifamcam |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 06.Mart.2011
•Rep Puanı : 15892
•Rep Seviyesi :
![]() wolverine en en sevdiğim kahramanlardandır kapakta bayağı sosyal ve babacan tavırlar takılması ilginç genelde bu özelliği bilinmez elinize sağlık devamını bekliyoruz Devamı gelecek.2. sayının çevirisi bitti.3.sününde yaklaşık %20 sini bitirdim. Bir yandan başka bir seriyi daha çeviriyorum.Oda süpriz olsun ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
power pack |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
The DarknesS & Wolverine - Tek Sayı (Çeviri ve Balonlama) | The_DarknesS | grreenman & Patrick Wilding | 14 | 23.Mart.2014 10:02 |
Wolverine Max 2012 Sayı 3 Çeviri ve Balonlama | serifengin | serifengin | 16 | 24.Temmuz.2013 23:43 |
Wolverine Power Pack | gandor08 | Wolverine | 1 | 22.Nisan.2013 20:58 |
Wolverine Max 2012 Sayı 2 Çeviri ve Balonlama | serifengin | Çeviri ve Balonlama | 8 | 17.Mart.2013 21:02 |
Wolverine Max 2012 Sayı 1 Çeviri ve Balonlama | serifengin | serifengin | 36 | 22.Ocak.2013 16:07 |