Ken Parker - Grev(Sırpça)

bilgibilgi

Kıdemli Üye
26 Mar 2009
154
574
sciopero_01.jpg




Merhaba arkadaslar,

Ken Parker'in Turkiye'de basilmayan iki kitabindan biri olan GREV adli macerasinin Sirpcasi.. Bizim forumlarda birakin Turkcesini, yabanci dilde olan herhangi bir paylasimina bile rastlamadim -ben- bugune kadar. Eger varsa, kacirmisim bu durumu; yoksa da bu kitabi ilk kendimin paylasiyor olusu daha cok mutlu olmama bir vesile olacaktir.

Kitabin ilerleyen sayfalarindan birinde, bizim Ken, Karl Marx'in Kapital'ini okurken gorulmekte. Hepimiz onun dunyaya bakisini az cok biliyoruz. Aciklamaya gerek yok.. Zaten bir insanin sirf bir kitabi okuyor gorunmesi de o insanin okudugu kitabin dunya gorusune angaje oldugu anlamina gelmez. Yoksa insanlarin en az yuzde 90'inda "angaje oldugu anlamina" gelir mi acaba? :) Benim bu konuda dikkatimi ve tutumumu celbeden ve kitabi paylasip paylasmamam konusunda beni tereddude iten Sevgili Bakunin oldu(?!) Hani Marx ve Bakunin biraz (?!) birbirlerine giciktilar da zamaninda.. Neyse umarim sevgili dostumuz alinmaz bana.. ;)

En icten sevgilerimle.. Yabanci bir dilde de olsa cizgiler anlatiyor herseyi.. Umarim keyif alirsiniz..
 
12 Şub 2010
15,006
543,774
Teşekkürler bilgibilgi, çok önemli bir eksik tamamlanmış oldu.İnşallah çevirisi de yapılır.
 

grreenman

Çeviri & Balonlama
29 Eki 2009
282
410
En çok merak ettiğim maceralardan biridir. Türkçesine yakın zamanda kavuşamayacak olsak da hiç olmazsa resimleriyle yetinelim.

Çok teşekkür ediyorum..
 
Üst