![]() |
#11 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1065616
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sevgili Sensei üstadım, yine harika bir seriyle karşımızda. Üretkenliğine şapka çıkartılacak isimlerdensin, sevgili Sensei. İlk sayıya bir göz attım. Çok keyifli bir yolculuğun bizi beklediği aşikar.
Ellerine ve yüreğine sağlık. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 19.Eylül.2009
•Rep Puanı : 132526
•Rep Seviyesi :
![]()
Macera bu dört sayıda bitmiyor. Devamı başka bir seri halinde gelecek mi acaba?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1344484
•Rep Seviyesi :
![]() Şu an başka bir sayısı yok. Internette gördüğüm kadarıyla hem orjinal fransızcası hemde almancası tamamlanmış seri olarak görünüyor. Sanırım sonu böyle bu şekilde havada bırakıldı. Siz çevirisini paylaştınız ben almancasını paylaşmak için hazırlanıyordum, dediğiniz gibi 4 bölüm den hariç bende rastlamadım. Çok güzel bir seri oldu tekrar teşekkürler emekleriniz için. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 06.Kasım.2009
•Rep Puanı : 609742
•Rep Seviyesi :
![]()
mükemmel paylaşımlarınıza bir yenisi daha eklenmiş.
zevkle okunur.çok teşekkür ederim, sevgili sensei. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 24.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1193
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Teşşekkürler üstad
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1299141
•Rep Seviyesi :
![]()
Muhteşem sevgili dostum. Usta işi çalışmalarına yetişmekte zorlanıyorum doğrusu.İyi ki varsın.
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 04.Nisan.2009
•Rep Puanı : 6408
•Rep Seviyesi :
![]()
SenSei üstad, gene muhteşem bir iş çıkarmışsınız. Teşekkür ederim.
İnternetten biraz araştırma yaptım. Şimdiye kadar 5 sayısı çıkmış. 6.ncı sayısı Black Bag Job gelecek program olarak görünüyor. Albümler ise: 1. La Loi du Grand Nord (2000) 2. Off shore (2002) 3. Break-up (2003) 4. Kodiak (coscénario de Serge Perrotin, 2005) 5. Kusu-Gun (participation d’Eillam au dessin, 2011) 6. Black Bag Job (gelecek) Sizin albüm sıralamanız doğru, küçük bir aksaklık olarak albüm isimleri karışmış. Yani 2011 de çıkmış olan Kusu-Gun 5.nci albüm olarak basılmış. Kusu-Gun albümünün taramalarını bulamadım. Bulan arkadaş olursa sizin de çevireceğinizi bilerek bir kez daha çok teşekkür ederim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#19 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]() SenSei üstad, gene muhteşem bir iş çıkarmışsınız. Teşekkür ederim. İnternetten biraz araştırma yaptım. Şimdiye kadar 5 sayısı çıkmış. 6.ncı sayısı Black Bag Job gelecek program olarak görünüyor. Albümler ise: 1. La Loi du Grand Nord (2000) 2. Off shore (2002) 3. Break-up (2003) 4. Kodiak (coscénario de Serge Perrotin, 2005) 5. Kusu-Gun (participation d’Eillam au dessin, 2011) 6. Black Bag Job (gelecek) Sizin albüm sıralamanız doğru, küçük bir aksaklık olarak albüm isimleri karışmış. Yani 2011 de çıkmış olan Kusu-Gun 5.nci albüm olarak basılmış. Kusu-Gun albümünün taramalarını bulamadım. Bulan arkadaş olursa sizin de çevireceğinizi bilerek bir kez daha çok teşekkür ederim. İşte bu güzel bir habermiş sevgili bazilisk. En azından dizi devam ediyormuş bu netleşti. Araştırma için teşekkürler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#20 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1344484
•Rep Seviyesi :
![]()
Kusu-Gun (participation d’Eillam au dessin, 2011) adlı albümü buldum indireyim hemen yükleme yapacağım.
![]() Eksik olan bölüm aşağıdadır. Almanca [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu gandor08 tarafından (26.Haziran.2013 Saat 16:46 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
300 Spartans (Tamamlanmış Seri) | SenSei | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 18 | 13.Eylül.2015 06:47 |
The Man With No Name 01 (of 11) | Colinmccay | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 9 | 30.Mayıs.2015 16:53 |
Aphrodite IX (Tamamlanmış Seri) | Sargon | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 12 | 15.Ekim.2014 11:00 |
Trigan (Tamamlanmış Seri) | SenSei | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 25 | 05.Kasım.2013 18:05 |
U.S. 01 (of 02) | Colinmccay | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 13 | 05.Eylül.2013 21:39 |