![]() |
#1 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]() Conan
Lanetli Orman 01 of 03 Marvel Comics Hikaye: Roland Green Çizimler: Claudio Castellini Çeviri: SenSei Balonlama: SenSei Yıl: 1997 Dosya Türü: cbr Sayfa sayısı: 25 Tür:Fantastik Conan sakin bir şekilde dinlenmeye çalışırken çok uzakta olmayan bir ovada sesler duyar. Kyofs Hain köyü'nün askerleri, haydutlar tarafından saldırıya uğrar. Daha ne olduğunu anlamayan Conan fark edilir ve o da bir şekilde saldırıya karışır. Gerçek düşman Conan olmadığını fark eden Kyofs Hain askerleri Conan'ı köylerine davet ederler ve o esnada bir saldırıya daha uğrarlar. Saldıranlar Basilio Rez'in çapulcu hırsızları. Birçok yeteneği olan Basilio, karabüyü ile güçlenen Rez, tüm ormanı harekete geçirir. Artık Kyofs Hain köyü ve Conan hem saldırganlara karşı hem ormana karşı ve aynı zamanda büyücüye karşı savaşmak zorundalar. ![]() indirmek için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu SenSei tarafından (15.Mart.2016 Saat 15:14 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
![]()
Sonunda benimde bir Conan çevirim oldu Yupppiiii
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 08.Eylül.2012
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Şey afedersiniz ben siteye yeni üye oldum da indirme linki nerede acaba? Bir de ayıptır sorması bu acaba renkli mi yoksa siyah beyaz mı?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 08.Eylül.2012
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Ben de yeni üye oldum diye link gözükmüyor herhalde diye düşünmüştüm. Hemen indirdim, bunu siz mi yaptınız? Harika bir çalışma olmuş, bu ilk sayı ve devamı için şimdiden çok teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ben de yeni üye oldum diye link gözükmüyor herhalde diye düşünmüştüm. Hemen indirdim, bunu siz mi yaptınız? Harika bir çalışma olmuş, bu ilk sayı ve devamı için şimdiden çok teşekkürler. Teşekkür ederim. Devamı var bu serinin. Hepsi paylaşılacak inşallah. Bu arada aramıza hoşgeldin sevgili nadir arkadaşım. Umarım hoş vakit geçirirsin forumumuzda. Sevgiler.... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hani Fener'e gol atmayan gerçek Galatasaraylı olmaz ya Conan çevirmeyen de gerçek çevirmen olamaz diye ortalığa bir laf atsam pek de gerçeğe aykırı olmaz sanırım..Bu işin şakası ancak popüler kitap çevirileri sanırım daha fazla ilgi görüyor..Bu çevirinin kalite belgesi de SenSei adı..Bu da yeterli..Elinize sağlık..Bu arada çok keyifli bir macera ve çok beğendiğim çizgiler..Mükemmel..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 18.Şubat.2011
•Rep Puanı : 47476
•Rep Seviyesi :
![]()
O zaman benim de sevgili Sen Sei imzalı ilk Conan'ım oldu....
Sevgili kardeşim çok teşekkür ederim,başladığın seriyi bitirmek gibi güzeller güzeli bir özelliğe sahip olduğunu bilmek çok güzel... Değerli kardeşim emeğin için sevgiler ve saygılar sunarım,akşamın hayırlı olsun. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Süper Üye |
![]()
Crom adına YETER !
Sensei aynen böyle dedi ![]() Teşekkürler usta. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 04.Aralık.2011
•Rep Puanı : 16226
•Rep Seviyesi :
![]()
SenSei ustadan ses seda yok dedik ustamız büyük planlar peşindeymiş meğerse, yine döktürdün. Teşekkürler Sensei
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
basilio, basilio rez, blerun, cimmerya, conan, dreldan, kimmeryalı, kuman, lanetli orman, lug, nigoin, rez, sensei, urishkanan, vessila |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
The Savage Sword Of Conan Sayı 011 - Lanetli Bölge | Subzero | The Savage Sword Of Conan (Çeviri - Balonlama) | 1 | 08.Şubat.2019 15:54 |
The Man With No Name 01 (of 11) | Colinmccay | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 9 | 30.Mayıs.2015 16:53 |
U.S. 01 (of 02) | Colinmccay | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 13 | 05.Eylül.2013 21:39 |
The Savage Sword Of Conan Sayı 136 - Yedinci Lanetli Ada | timed | The Savage Sword Of Conan (Çeviri - Balonlama) | 8 | 05.Mayıs.2012 18:51 |
The Savage Sword Of Conan Sayı 033 - Lanetli Sütun | Subzero | The Savage Sword Of Conan (Çeviri - Balonlama) | 1 | 12.Haziran.2011 00:22 |