![]() |
#31 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]()
Evet arkadaşlar, Jean Yves Mitton'ın 'Chroniques Barbares' altı sayıdan oluşur. Hikayeyi şimdilik noktalamak için iyi bir yer olduğu için çeviriyi üç üç ele almaya karar verdim. Diğer üç sayı'yı en kısa zamanda arşiflerimize katacağız.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#32 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 30.Haziran.2009
•Rep Puanı : 2143
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sensei eline koluna emeğine sağlık
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#33 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 23.Şubat.2010
•Rep Puanı : 5231
•Rep Seviyesi :
![]()
sensei emeğine sağlık senden ricam marvrl dizilerinede el atman ve tamamlaman mesele thor wolweriwn hulk renkli olanlarıcevirmen
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#34 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#35 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 07.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
eline sağlık
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#36 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 18.Kasım.2012
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Emek ve paylaşım için teşekkür ederim. Bu tarz tarihi epik çizgi romanları oldum olası hep çok sevdim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#37 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 11.Nisan.2009
•Rep Puanı : 187092
•Rep Seviyesi :
![]() Evet arkadaşlar, Jean Yves Mitton'ın 'Chroniques Barbares' altı sayıdan oluşur. Hikayeyi şimdilik noktalamak için iyi bir yer olduğu için çeviriyi üç üç ele almaya karar verdim. Diğer üç sayı'yı en kısa zamanda arşiflerimize katacağız. Bilindiği üzere (Fumetti okuyanlar bilir), Jean Yves Mitton aynı zamanda EsseGesse'nin amiral gemisi olan Il Grande Blek'in (Teksas) çizerlerindendir. Üstadın bu eserini okumak ayrı bir heyecan. Paylaşım için çok teşekkürler, hocam. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#38 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 15.Ağustos.2012
•Rep Puanı : 79005
•Rep Seviyesi :
![]()
teşekkürler bir sensei eseri daha keşke bende ingilizce bilsemde bende bir şeyler paylaşsam iyiki varsın arkadaşım
![]() |
![]() |
#39 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 09.Ağustos.2020
•Rep Puanı : 25169
•Rep Seviyesi :
![]()
SenSei üstadım, paylaşımda bulunduğunuz bu şahane eserlerden dolayı size sonsuz teşekkür ederim. Emeğiniz büyük elinize yüreğinize sağlık, Barbarların günlüğü serisinin 4 cildini paylaşımda bulundunuz, geriye kalan 2 serisi kalmıştı, aramalarda bulamadım. Bunların paylaşımını yaptınız mı? yaptınız ise link bildiriminde bulunmamız mümkün mü? Paylaşımda bulunmadınız ise bu iki cildi tekrar gündeminize almanızı ricada bulunacağım. Tekrar bütün emekleriniz için teşekkür ederim. Tüm işlerinizde sizlere kolaylıklar dilerim. Sağlıklı günler dileklerimle
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#40 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 03.Mayıs.2018
•Rep Puanı : 35024
•Rep Seviyesi :
![]()
Evet, bende de 2 sayısı eksik.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Les Eternels - Ölümsüzler 01 (of 04) | Colinmccay | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 11 | 15.Kasım.2018 13:10 |
The Man With No Name 01 (of 11) | Colinmccay | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 9 | 30.Mayıs.2015 16:53 |
Warlands 01 (of 06) | Colinmccay | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 22 | 27.Ekim.2014 21:06 |
The Haunted 01 (of 04) | SenSei | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 13 | 08.Eylül.2013 00:10 |
U.S. 01 (of 02) | Colinmccay | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 13 | 05.Eylül.2013 21:39 |