![]() |
#1 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]() BATMAN - DARK VICTORY (Karanlık Zafer) DC Comics Hikaye: Jeph Loeb, Richard Starkings Çizimler: Tim Sale, Gregory Wright Çeviri: SenSei Balonlama: SenSei Yıl: 1999-2000 Dosya Türü: cbr Bölüm Sayısı: 13 Sayfa sayısı: 397 Tür: aksiyon, polisiye Batman - Long Halloween'in devamı niteliğinde olan Batman - Dark Victory, bu kez "Adam Asmaca" cinayetleri ile boğuşuyor. Özel tatil günlerinde bu kez bir zamanlar polis memurluğu yapmış olan kişileri veya halen polis olanları asarak Gotham City'yi karıştırıyor. Gordon bu seri katili yakalamak için özel bir tim kurmaya karar verir. Harvey Dent Arkham'dan kaçıyor ve bu seri katilin olduğu şüphesini üzerine çekiyor. Karmaşık ve aynı zamanda son sayfasına kadar heyecan dolu bir macera. 01 of 13 ![]() ************ Telif Hakları Nedeniyle Link Kaldırıldı*********** 02 of 13 ![]() ************ Telif Hakları Nedeniyle Link Kaldırıldı*********** 03 of 13 ![]() ************ Telif Hakları Nedeniyle Link Kaldırıldı*********** 04 of 13 ![]() ************ Telif Hakları Nedeniyle Link Kaldırıldı*********** 05 of 13 ![]() ************ Telif Hakları Nedeniyle Link Kaldırıldı*********** 06 of 13 ![]() ************ Telif Hakları Nedeniyle Link Kaldırıldı*********** 07 of 13 ![]() ************ Telif Hakları Nedeniyle Link Kaldırıldı*********** 08 of 13 ![]() ************ Telif Hakları Nedeniyle Link Kaldırıldı*********** 09 of 13 ![]() ************ Telif Hakları Nedeniyle Link Kaldırıldı*********** 10 of 13 ![]() ************ Telif Hakları Nedeniyle Link Kaldırıldı*********** 11 of 13 ![]() ************ Telif Hakları Nedeniyle Link Kaldırıldı*********** 12 of 13 ![]() ************ Telif Hakları Nedeniyle Link Kaldırıldı*********** 13 of 13 ![]() ************ Telif Hakları Nedeniyle Link Kaldırıldı***********
Konu The_DarknesS tarafından (19.Ekim.2014 Saat 01:33 ) değiştirilmiştir. Sebep: ... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 30.Ekim.2010
•Rep Puanı : 32879
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sayın Sensei bu güzel paylaşımınız için sizi kutluyorum.
[Yalan Tohumdur. Bire kırk verir. Verdiği kırkın her biri bir tohumdur ki o da bire kırk verir. *** Bilgi de tohumdur. Bire yüz verir. Verdigi yüzün her biri Bir tohumdur ki; sana bilgelik, torunlarına da ilham verir.KIZILDERİLİ KİTABESİNDEN |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 23.Ekim.2009
•Rep Puanı : 166601
•Rep Seviyesi :
![]()
Üstad en has adamın benim bundan sonra!!!
Hepsini satışa getiririm ![]() Bana DC sunan adama ne yapsam azdır valla ![]() Batman hemde 13 Kitap birden??? Müthişsiniz tek kelimeyle!!!
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 23.Kasım.2009
•Rep Puanı : 65397
•Rep Seviyesi :
![]()
Long Halloween gibi müthiş bir eserden sonra en az onun kadar iyi bu devam öyküsünü ÇR severlere sunmanız çok büyük bir hizmet, sizi kutluyor ve yeni çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#5 |
Süper Üye |
![]()
Her seferinde şaşıp kalıyorum. İnanılmaz paylaşımlarınızla bizleri mutlu etmeye devam ediyorsunuz. Eksik olma emi usta =)
Ellerine sağlık. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#6 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 13.Şubat.2011
•Rep Puanı : 3867
•Rep Seviyesi :
![]()
görünce inanamadım...ama diyordum ne zamandır suskun duruyordu bombayı patlatır diye... çok teşekkürler... eline sağlık...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#7 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Yönetime başvuracağım like yetmez, excellent, perfect, gibi düğmeler, butonlar falanlar filanlar da eklenmeli hatta çılgın, deli gibi (hakaret anlamında değil) düğmeler de eklenmeli, Şimdi sırf ben okuyayım diye günlerce emek ver, 397 sayfa, kaç defa elden geçmiştir, ne diyeyim, bravo, bravo, bravo...
Saygılarımla teşekkür ederim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#8 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Ocak.2010
•Rep Puanı : 19872
•Rep Seviyesi :
![]()
çok sağol büyük bir emek harcadığın ortada
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#9 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 15.Nisan.2010
•Rep Puanı : 40500
•Rep Seviyesi :
![]()
olağanüstü bir çalışma tebrik ve teşekkürlerimi sunarım , YALNIZ imla hatalarına biraz daha itina gösterirseniz mükemmel olacak.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
#10 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 15.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 23284
•Rep Seviyesi :
![]()
muhteşem bir paylaşım hemde batman ne kadar teşekkür etsem azdır ellerinize sağlık
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Batman-The Dark Knight 01-50.. | büyük beyaz | Batman Comics | 1 | 25.Eylül.2022 15:34 |
Batman - The Long Halloween (Tamamlanmış Seri) | SenSei | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 35 | 16.Ocak.2021 15:22 |
Batman - Dark Knight Dynasty | tumo05 | Batman Comics | 0 | 29.Ekim.2011 20:08 |
Batman - The Dark Knight | nireng | The New 52! | 1 | 29.Eylül.2011 18:02 |
Batman – The Dark Knight 02 | Şükrü | Batman Comics | 0 | 29.Mart.2011 18:45 |