![]() |
#1 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]() Unknown Soldier Book One 01 (of 04) Vertigo Comics Hikaye: Garth Ennis Çizimler: Kilian Plunkett Çeviri: SenSei Balonlama: SenSei Yıl: 1997 Dosya Türü: cbr Sayfa sayısı: 26 Tür:Aksiyon CIA ajanı Clyde bir dava üzerinde araştırma yaparken bilgisayarına bir isim listesi gönderilir. Listeyi gönderen bilinmez. Biraz kurcalamaya başlarken "Unknown Soldier" diye bir askerin izlerine rastlar. Bu asker 1942 yılından itibaren ABD için görev almakta. Bu çok zalim askerin izini sürerken, geçmişte onunla bir şekilde temasta bulunmuş olan kişiler, hükümet adına çalışan bir suikastçı tarafından öldürülürler. Çok fazla sürmeden Ajan Clyde da bu listede yer alır. Konu SenSei tarafından (24.Mart.2016 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yeni Düzenleme, Detaylı bilgi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 08.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 109345
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
teşekkürler...
gerçekten yağmur gibi yağıyorsunuz... ![]() merak ettiğim daha önce ravage'in paylaştığı "unknown soldier" ile bağlantısı nedir serinin?
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 20.Nisan.2011
•Rep Puanı : 230
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() |
![]()
Hocam cidden aralıksız çalışıyormuşun gibi bir his var bende sayende haftasonu tatili iyice renklendi. filmografi'nin sorduğu sorunun cevabını bende merak ediyorum
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]() teşekkürler... gerçekten yağmur gibi yağıyorsunuz... ![]() merak ettiğim daha önce ravage'in paylaştığı "unknown soldier" ile bağlantısı nedir serinin? Daha önce ravage arkadaşımın paylaştığı "Unknown Soldier" serisi 2008 ile 2010 yılları arasında Joshua Dysart ve Alberto Pondicelli'nin 25 sayılık yazıp çizdikleri eserlerdir. Benim çevirilerim 1997 yılına ait Garth Ennis ve Killian Plunkett'in çizdiği 4 sayılık bir mini-dizi'dir. Hikayenin başlangıcı da diyebiliriz. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye |
![]()
İnanın forumun başına bi zaval gelicek die çok korkuyorum. Hepinize 41 kere maşallah
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 07.Ekim.2011
•Rep Puanı : 5010
•Rep Seviyesi :
![]() İnanın forumun başına bi zaval gelicek die çok korkuyorum. Hepinize 41 kere maşallah ![]() birşey olmaz da sansürcü yerlerden çatırtı gelebilir ![]()
Çizgi Roman okumak için kula kulluk edilmez. Çizgi roman ve paylaşım gönül işidir.Karşılık beklenmez. Doğruya doğru bu saatten sonra yağdanlıkla gezmek yakışmaz bize ömrümüzden gitti 5 yıl da ne oldu ? kattık karıştırdık kendimizi olduk salata , sonra kovdu bizi dağdan gelen hıyarağa, malumunuzdur söylemeye gerek yok orayı, biz bedevi olduktan sonra bize çok bozayı ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 813473
•Rep Seviyesi :
![]()
Teşekkürler,
Eline sağlık...
![]() |
![]() |
#8 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 10.Nisan.2010
•Rep Puanı : 5032
•Rep Seviyesi :
![]()
Kitap kapağında helikopterleri görünce önce klasik vietnam hikayelerinden biri olarak düşündüm meçhul askeri . Sonra Dachau toplama kampını görünce world war two olduğunu anladım . Gerçi sonradan farkettim açıklamanızda belirtmişsiniz bunu . Savaş ve çatışma ortamları bazı insanların şiddet eğilimlerini açığa çıkarıyor . Paylaşım ve emekleriniz için çok teşekkürler .
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Ocak.2010
•Rep Puanı : 19872
•Rep Seviyesi :
![]()
çok sağol sevdiğim bir seri
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 07.Aralık.2010
•Rep Puanı : 438383
•Rep Seviyesi :
![]()
çok güzellllllll
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
aksiyon, colonel boothe, gerilim, marcus bradley, martin fuchs, rebecca j. wallace, reno, savaş, screwball, sensei, unknown soldier, william clyde |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Unknown Soldier Sıralı Liste | Colinmccay | Unknown Soldier | 8 | 09.Mart.2021 13:47 |
Unknown Soldier (Çevrildi) | SenSei | SenSei'den Gelecek Program | 6 | 06.Ekim.2011 01:12 |
Unknown Soldier Sayı 07 - Between There And There 1 (Çeviri ve Balonlama) | Ravage | Unknown Soldier | 11 | 21.Ocak.2011 20:09 |
Unknown Soldier 2008-2010 | direnc11 | Vertigo | 0 | 05.Ekim.2010 00:06 |
Unknown Soldier Sayı 04 - Epilogue 4 (Çeviri ve Balonlama) | Ravage | Unknown Soldier | 0 | 03.Haziran.2010 19:19 |