![]() |
#31 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 14.Eylül.2015
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Bu seriyi okumak istiyorum. Türkçe olarak yayınlayan bir yayınevi var mı?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#32 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 18.Eylül.2016
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
link atarmısınız
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#33 |
Yönetici Üyelik tarihi: 09.Nisan.2013
•Rep Puanı : 1017866
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Telif hakları dolayısıyla linkler kaldırılmıştır. Lütfen telifli olup kaldırılmış çizgi romanları istemeyiniz. Çıkmış olanları satın alıp yayın evlerine destek olunuz. Çıkmamış olanları için ise sıkıştırınız onları, böylece bizler de kitap olarak alma şansını yakalarız ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 01.Şubat.2017
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Bu şimdi satılan bi çr değilki niye telif aldı? :o
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#35 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 09.Ağustos.2020
•Rep Puanı : 25169
•Rep Seviyesi :
![]()
SenSei üstadım, telif nedeniyle batman serilerinin linkleri kaldırılmış 2011 yılında paylaşım yapmış olmanız hasabiyle telif nedeniyle engellenmiştir. Bu telif süresinin kitabın yayım tarihi itibariyle ne zaman sonlanır. Bahse konu bu süre bitmiş ise linki yenilemeniz veya tekrar bu serileri paylaşmanız mümkün mü?. Bu güzel çizgi romanları ayrıca bazılarını ben alamamış olsam bile alan arkadaşlar adına ve sizin paylaşmış olduğunuz diğer seriler nedeniyle de sonsuz teşekkürler, elleriniz dert görmesin elinize yüreğinize sağlık, Baştacısınız.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#36 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 813473
•Rep Seviyesi :
![]() SenSei üstadım, telif nedeniyle batman serilerinin linkleri kaldırılmış 2011 yılında paylaşım yapmış olmanız hasabiyle telif nedeniyle engellenmiştir. Bu telif süresinin kitabın yayım tarihi itibariyle ne zaman sonlanır. Bahse konu bu süre bitmiş ise linki yenilemeniz veya tekrar bu serileri paylaşmanız mümkün mü?. Bu güzel çizgi romanları ayrıca bazılarını ben alamamış olsam bile alan arkadaşlar adına ve sizin paylaşmış olduğunuz diğer seriler nedeniyle de sonsuz teşekkürler, elleriniz dert görmesin elinize yüreğinize sağlık, Baştacısınız. Bu kitabın baskısı halen mevcut olup baskısı bitince de JBC tarafından tekrar basılmaktadır. JBC ne zaman ben bu cildi artık basmıyacağım der o zaman linklerini paylaşabiliriz.
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
batman, joker, sensei, the long halloween, two-face |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
The Man With No Name 01 (of 11) | Colinmccay | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 9 | 30.Mayıs.2015 16:53 |
Halloween 01 (of 03) | Colinmccay | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 9 | 08.Eylül.2013 00:42 |
Batman: The Long Halloween 1-13 (of 13) Complete | büyük beyaz | Batman Comics | 0 | 29.Mart.2011 00:38 |