![]() |
#1 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]() Hardcore Hardcore Programı 2 Hardcore 2 Tanıtım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Skybound Comics Hikaye: Andy Diggle Çizimler: Alessandro Vitti Çeviri: SenSei Görsel Uyarlama: SenSei Yıl: 2019 Dosya Türü: cbr Sayfa Sayısı: 25 Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Hardcore programı tehdit altında. Uzman ajan, Amerikanın en çok aranan kişinin bedeninde hapsedildi. Esteban olarak bu bedenden ve bu programdan nasıl kurtulacaktı? Bunu başarması için sadece 72 saati vardır. Düşman bölgesinde, yanında Estebanın sevgilisi Lupa ve gıcır gıcır bir Lamborgini ile şansını denemek zorundadır. ![]() ![]() ![]() indirmek için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu SenSei tarafından (04.Aralık.2019 Saat 13:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link yenilendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici |
![]()
Paylaşım için teşekkürler Sensei. Senin hazırladığın serileri mümkün oldukça tamamladıktan sonra okumayı tercih ediyorum. Bu da diğer bir çoğu gibi bitmiş bir seri mi yoksa hali hazırda devam ediyor mu?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 24.Nisan.2012
•Rep Puanı : 176161
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Paylaşım için teşekkürler Sensei. Senin hazırladığın serileri mümkün oldukça tamamladıktan sonra okumayı tercih ediyorum. Bu da diğer bir çoğu gibi bitmiş bir seri mi yoksa hali hazırda devam ediyor mu? 2.sayı daha yeni çıktı, yani bu çeviri oldukça taze. Bir de bu serinin uzun yıllar önce yayınlanmış ve sonradan devamı gelmemiş tek sayılık bir prototipi var. Bu tek sayıyı hazırlayan serinin orijinal yaratıcıları şu anda bu çizgi romanı televizyon dizisi olarak uyarlamak için çalışıyor. Konu bergill tarafından (10.Şubat.2019 Saat 21:57 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]() Paylaşım için teşekkürler Sensei. Senin hazırladığın serileri mümkün oldukça tamamladıktan sonra okumayı tercih ediyorum. Bu da diğer bir çoğu gibi bitmiş bir seri mi yoksa hali hazırda devam ediyor mu? Sevgili bergill'in de söylediği gibi bu seri güncel bir seri. Orijinal sayısı çıktığından bir hafta içerisinde türkçeye kazandırmaya çalışıyorum. Çizgi romanın son safasında yeni orijinal sayının çıkış tarihini veriyorlar. Seri ne kadar sürer veya bir mini seri mi bilemiyorum. Bu konuda herhangi bir bilgi yok sevgili Sinan. Yani sana kalmış bekleyip beklememen ![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yönetici |
![]() Sevgili bergill'in de söylediği gibi bu seri güncel bir seri. Orijinal sayısı çıktığından bir hafta içerisinde türkçeye kazandırmaya çalışıyorum. Çizgi romanın son safasında yeni orijinal sayının çıkış tarihini veriyorlar. Seri ne kadar sürer veya bir mini seri mi bilemiyorum. Bu konuda herhangi bir bilgi yok sevgili Sinan. Yani sana kalmış bekleyip beklememen ![]() ![]() Sevgili Bergill'in bu konulardaki bilgisine her zaman şapka çıkarmışımdır zaten. Tamamlanmış seriler konusunda senin tavrına artık aşina olduğum için bekliyorum. Çünkü bitirmeyince sen rahat edemiyorsun ![]() Madem güncel bir seri, fırının kapısından uzak durmamak gerek o zaman. Çıkar çıkmaz götürelim sıcak, sıcak ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 12.Şubat.2011
•Rep Puanı : 463547
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Çizimler olağanüstü bravo gerçekten.Emekleriniz için çok teşekkür ederim üstadım.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 09.Şubat.2016
•Rep Puanı : 114
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
İndirmek için başka link verebilirmisiniz. Bundan indiremiyorum. İlgilenirseniz sevinirim
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 11.Ekim.2009
•Rep Puanı : 52
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
teşekkür ederim
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
aksiyon, bilim kurgu, hardcore, hardcore programı, sensei |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hardcore (sayı 1) | SenSei | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 13 | 04.Aralık.2019 21:09 |