![]() |
#1 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]() Hardcore Hardcore Programı 1 Hardcore Tanıtım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Skybound Comics Hikaye: Andy Diggle Çizimler: Alessandro Vitti Çeviri: SenSei Görsel Uyarlama: SenSei Yıl: 2018 Dosya Türü: cbr Sayfa Sayısı: 26 Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Dünyadaki herhangi birisinin bedenini ele geçirebildiğinizi hayal edin. Kulağa çılgınca geliyor mu? Ajan Drake ve Hardcore Programı için değil. Normal askerlerin yapamayacağı hedeflere ulaşmak için herhangi bir kişiyi insan dronuna dönüştürebilirler. Drake, Hardcore'un sunduğu en iyi asker. Ancak, Programın içerisinde sıkışıp kalır ve çıkmak için yalnızca 72 saat süresi var. ![]() ![]() ![]() indirmek için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu SenSei tarafından (04.Aralık.2019 Saat 13:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link yenilendi |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2440471
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
İlginç bir konusu var...
Keyifle okuyacağıma inandığım paylaşımınız ve emeğiniz için teşekkür ediyorum Sayın "SenSei"... Selamlar ve saygılar... ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 13.Eylül.2009
•Rep Puanı : 307707
•Rep Seviyesi :
![]()
Yine harika bir tercih ve farklı bir tat. Teşekkürler üstadım.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye |
![]()
Emeğinize sağlık üstadım
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ekim.2009
•Rep Puanı : 110261
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili SenSei ,
Betty and Dodge serisini merakla takip ediyor iken br de araya böyle bir heyecan katmanız çok güzel oldu. Ellerinize sağlık. Her daim takipçinizim. Bilesiniz. Sevgiler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]() Sevgili SenSei , Betty and Dodge serisini merakla takip ediyor iken br de araya böyle bir heyecan katmanız çok güzel oldu. Ellerinize sağlık. Her daim takipçinizim. Bilesiniz. Sevgiler. Çok teşekkürler, sevgili timed. Fakat "Araya böyle bir heyecan katmanız" cümlesinden, Betty ve Dodge'un bittiğini kaçırmış olabileceğinizi düşündüm. Ben buraya yine de son sayının linkini eklemiş olayım: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İyi okumalar... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 03.Kasım.2018
•Rep Puanı : 5042
•Rep Seviyesi :
![]()
Mevcut linklerden indiremiyorum. 2 sayıya da alternatif link eklenebilir mi?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1269484
•Rep Seviyesi :
![]()
Linke tıklayın contınune free tıklayın ben robot değilim validate çıkıyor bekleyin start dowland basın ve alacağınızı alın.
Sağolasın kardeşim.
![]() |
![]() |
#9 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 03.Kasım.2018
•Rep Puanı : 5042
•Rep Seviyesi :
![]()
işte olmuyor o iş. idm hata veriyor. mediafire ekleseniz iyi olurdu.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 22.Mayıs.2017
•Rep Puanı : 15010
•Rep Seviyesi :
![]() işte olmuyor o iş. idm hata veriyor. mediafire ekleseniz iyi olurdu. Sayın ed86; bazı dosya barındırma sitelerinde kullanılan yeni nesil captcha (robot olup olmadığını doğrulama) kodları otomatik dosya indirme programları tarafından henüz çözümlenemedi. Bu yüzden idm sözkonusu sitede işe yaramıyor. Gandor08'in size tarif ettiği şekilde indirin. Sadece birkaç TIKla dosya kolaylıkla indirilebiliyor. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
aksiyon, bilim kurgu, hardcore, hardcore programı, sensei |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hardcore (sayı 3) | SenSei | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 5 | 30.Nisan.2019 23:27 |
Hardcore (sayı 4) | SenSei | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 2 | 29.Nisan.2019 18:56 |
Hardcore (sayı 2) | SenSei | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 7 | 17.Nisan.2019 18:58 |