James Bond - Octopussy (One Shot)

James Bond - Octopussy (One Shot)

SenSei'den One Shot'lar

Like Tree116Likes

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 13.Eylül.2012, 22:51   #11
Yeni Üye

cngz1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 426226
•Rep Seviyesi :
cngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond repute
Tam bir James bond hayranıyım.SenSei usta başka bond da varsa isterim teşekkür ederim.

Bu da kendi çizimim

[IMG][/IMG]
SenSei ve pandora1972 bunu beğendi.
cngz1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Eylül.2012, 11:27   #12
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

SenSei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 542224
•Rep Seviyesi :
SenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond repute
SenSei - AİM üzeri Mesaj gönder SenSei - MSN üzerinden mesaj gönder SenSei - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Alıntı: pandora1972´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok artık ama, hocam bu gidişle arşivime "made in Sensei " damgalı kitaplar için özel bir köşe açmam gerekecek. Hani site sizi koruma altına alsın demiştim ya ; biraz daha abartmaya karar verdim ( e çünkü siz epeyce abartıyorsunuz ) hemkoruyalım hem de ne olur ne olmaz klonlayalım. Ben sağlamcıyım arkadaş, böyle bir insan bulmuşuz kıymetini bilelim .

Korunma altında bir klon yani....bu da güzelmiş sevgili pandora yaaa
pandora1972 bunu beğendi.
SenSei isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Eylül.2012, 11:30   #13
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

•Rep Seviyesi :
SenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond repute
SenSei - AİM üzeri Mesaj gönder SenSei - MSN üzerinden mesaj gönder SenSei - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Alıntı: vefalı´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Teşekkürler sensei.Harika paylaşımlar yapıyorsunuz gerçekten yıllarca saklanabilecek güzellikte.

Yukarıdaki kapak aslan şükürün ahtapot çalışması.

Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. Özellikle Roger Moore'nin yüz ifadesi orjinaline çok yakın. Harika vallahi.
SenSei isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Eylül.2012, 11:34   #14
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

•Rep Seviyesi :
Alıntı: Gulyabani´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1983 Finlandiya basımı bir sayının üstüne balonlanmış. Finceden İngilizceye balonlanmış mıydı, yoksa doğrudan Finlandiya'da İngilizce mi basılmıştı diye merak ettim, gereksiz yere. 3. şık Sensei üstadın doğrudan Finceden çevirmiş olması, tabii ki.

Her ne dilden ve kökenden çevrilmiş olursa olsun, sayfa başına 10 küsür kare bir o kadar da balon içeren ve bu yüzden emek gerektiren bir çalışma olmuş, teşekkür ederim.

Sevgili Gulyabani, Fince neredeeeee bizde James Bond almanca versiyonundan çevrilmiştir.
Alt 14.Eylül.2012, 11:37   #15
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

•Rep Seviyesi :
Alıntı: cngz1´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tam bir James bond hayranıyım.SenSei usta başka bond da varsa isterim teşekkür ederim.

Bu da kendi çizimim

[IMG][/IMG]

Öncelikle çalışmayı çok başarılı buldum. Sean Connery'nin o gizemli ve alaycı bakışını çok iyi yakalamışsın bana göre. Diğer Bond'lara gelince....keşke başkaları da elimde olsa. Severek çevirirdim ama maalesef elimde başka yok. Ama elime gene bir Bond geçerse emin ol hemen ön sıralara alıp hemen çevireceğim.
Alt 14.Eylül.2012, 14:17   #16
Yeni Üye

cngz1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 426226
•Rep Seviyesi :
cngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond reputecngz1 has a reputation beyond repute
Alıntı: SenSei´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle çalışmayı çok başarılı buldum. Sean Connery'nin o gizemli ve alaycı bakışını çok iyi yakalamışsın bana göre. Diğer Bond'lara gelince....keşke başkaları da elimde olsa. Severek çevirirdim ama maalesef elimde başka yok. Ama elime gene bir Bond geçerse emin ol hemen ön sıralara alıp hemen çevireceğim.

Teşekkür ederim. Çalışmalarını zevkle takip ediyorum selamlar..
cngz1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Eylül.2012, 16:38   #17
Yeni Üye

NadirCevahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
NadirCevahir is on a distinguished road
Octopussy biraz acayip geldi bana Octopussy Bayan Ahtapot oluyor sanırım Octopenis'de Bay Ahtapot olur o zaman, Çizimler süper bu kadar gerçeğe yakın olmaları film havası vermiş, teşekkürler.
NadirCevahir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Eylül.2012, 18:12   #18
Süper Üye

jagdpanther - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5032
•Rep Seviyesi :
jagdpanther has a reputation beyond reputejagdpanther has a reputation beyond reputejagdpanther has a reputation beyond reputejagdpanther has a reputation beyond reputejagdpanther has a reputation beyond reputejagdpanther has a reputation beyond reputejagdpanther has a reputation beyond reputejagdpanther has a reputation beyond reputejagdpanther has a reputation beyond reputejagdpanther has a reputation beyond reputejagdpanther has a reputation beyond repute
Paylaşım için teşekkürler . Daha önce de çevirilerinizi okumuştum . Değerli ve kaliteli paylaşımlarla okur ve takipçilerinize verdiğiniz değer için teşekkürler .
jagdpanther isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 16.Eylül.2012, 18:31   #19

profesör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 3058314
•Rep Seviyesi :
profesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond repute
Bir James Bond filminde veya romanında asla sıkılamazsınız

Olaylar öyle hızlı akar, beklenmedik durumlar gelişir ki

Sonuna geldiğinizde nefes nefese olursunuz

SenSei kalitesiyle bir Bond macerası

Tadına doyamadım, bir porsiyon daha rica edeyim
profesör isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 18.Eylül.2012, 01:27   #20
Çeviri Balonlama
Yönetici

The_DarknesS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 823473
•Rep Seviyesi :
The_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond repute
Değerli dostum,
Eline sağlık.
En sevdiğim film serisidir. (çizgi roman ve romanını sevenler kızmasın, biz filmlerine hastayız.)
007'nin bütün filmlerini seyrettim.
Çizgi romanına asla hayır demem.
Teşekkürler.

The_DarknesS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
007, ahtapot, aksiyon, bianca, borschoi, dexter smythe, general gogol, gobinda, griska, james bond, jim fanning, lenkin, macera, magda, mischa, miska, moneypenny, octopussy, penelope smallbone, polisiye, sadruddin, sensei, vijay

Seçenekler
Stil