![]() |
#11 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 04.Aralık.2011
•Rep Puanı : 426226
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tam bir James bond hayranıyım.SenSei usta başka bond da varsa isterim teşekkür ederim.
Bu da kendi çizimim [IMG] ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]() ![]() ![]() ![]() Korunma altında bir klon yani....bu da güzelmiş sevgili pandora yaaa |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
![]() 1983 Finlandiya basımı bir sayının üstüne balonlanmış. Finceden İngilizceye balonlanmış mıydı, yoksa doğrudan Finlandiya'da İngilizce mi basılmıştı diye merak ettim, gereksiz yere. 3. şık Sensei üstadın doğrudan Finceden çevirmiş olması, tabii ki. Her ne dilden ve kökenden çevrilmiş olursa olsun, sayfa başına 10 küsür kare bir o kadar da balon içeren ve bu yüzden emek gerektiren bir çalışma olmuş, teşekkür ederim. Sevgili Gulyabani, Fince neredeeeee bizde ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Tam bir James bond hayranıyım.SenSei usta başka bond da varsa isterim teşekkür ederim. Bu da kendi çizimim [IMG] ![]() Öncelikle çalışmayı çok başarılı buldum. Sean Connery'nin o gizemli ve alaycı bakışını çok iyi yakalamışsın bana göre. Diğer Bond'lara gelince....keşke başkaları da elimde olsa. Severek çevirirdim ama maalesef elimde başka yok. Ama elime gene bir Bond geçerse emin ol hemen ön sıralara alıp hemen çevireceğim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 04.Aralık.2011
•Rep Puanı : 426226
•Rep Seviyesi :
![]() Öncelikle çalışmayı çok başarılı buldum. Sean Connery'nin o gizemli ve alaycı bakışını çok iyi yakalamışsın bana göre. Diğer Bond'lara gelince....keşke başkaları da elimde olsa. Severek çevirirdim ama maalesef elimde başka yok. Ama elime gene bir Bond geçerse emin ol hemen ön sıralara alıp hemen çevireceğim. Teşekkür ederim. Çalışmalarını zevkle takip ediyorum selamlar.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 08.Eylül.2012
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Octopussy biraz acayip geldi bana Octopussy Bayan Ahtapot oluyor sanırım Octopenis'de Bay Ahtapot olur o zaman, Çizimler süper bu kadar gerçeğe yakın olmaları film havası vermiş, teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#18 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 10.Nisan.2010
•Rep Puanı : 5032
•Rep Seviyesi :
![]()
Paylaşım için teşekkürler . Daha önce de çevirilerinizi okumuştum . Değerli ve kaliteli paylaşımlarla okur ve takipçilerinize verdiğiniz değer için teşekkürler .
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 3058314
•Rep Seviyesi :
![]()
Bir James Bond filminde veya romanında asla sıkılamazsınız
Olaylar öyle hızlı akar, beklenmedik durumlar gelişir ki Sonuna geldiğinizde nefes nefese olursunuz SenSei kalitesiyle bir Bond macerası Tadına doyamadım, bir porsiyon daha rica edeyim ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#20 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 823473
•Rep Seviyesi :
![]()
Değerli dostum,
Eline sağlık. En sevdiğim film serisidir. (çizgi roman ve romanını sevenler kızmasın, biz filmlerine hastayız.) 007'nin bütün filmlerini seyrettim. Çizgi romanına asla hayır demem. Teşekkürler.
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
James Bond 007 Doctor NO.. | büyük beyaz | Diğerleri | 1 | 15.Aralık.2012 02:57 |
James Bond 007 For Your Eyes Only.. | büyük beyaz | Marvel Comics | 0 | 01.Temmuz.2011 23:42 |
James Bond 007- permission to die.. | büyük beyaz | Diğerleri | 0 | 01.Temmuz.2011 23:24 |
James Bond | bakunin | I-İ-J-K-L | 0 | 21.Mart.2009 02:29 |