James Bond 01 - Tehlikeli Viraj

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,700
25,308
İstanbul
James Bond
01
Tehlikeli Viraj


James Bond uzun bir süredir Blofeld'i aramakta, ama bir türlü bulamaz. Öldüğü söylentilerine inanmak istemeyen Bond kendi çabaları ile aramaya devam eder. Bond "M"den bile olumsuz yanıtlar aldıktan sonra istifasını verip tatile çıkacak kadar ileriye gider. Peki tatile çıkıp güzel bir kız ile tanışmamak olur muydu? Güzeller güzeli Tereza Di Vicento ile James Bond tatilde yakınlaşırlar. Ama bu ilişkinin ardında çok daha büyük olaylar vardı.

01.jpg


indirmek için


1965 yılında Başak Yayınevi tarafından piyasaya sürülen ve daha sonra sevgili Hakan Alpin'in taraması ile diyarımızda bulduğum bu James Bond serisi, tarafımdan tekrar balonlanıp resim karelerinde düzeltmeler yaparak temizlenmiştir. Harika bir seri olan bu James Bond çizgi romanı arşivlerimizde en azından böyle bir yer hak ettiğini düşündüm ve zaman zaman yeni sayılarını da eklemeyi düşünüyorum kısmet olursa. Keyifli okumalar diliyorum sevgili arkadaşlarım...
 

lotoloto

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Kas 2009
4,131
20,696
Ben Bond, James Bond.Bu ilki ve gerçeği.sayı da 001. Hem de Sensei paylaşımı. Meraklanmadan okuyayım, işi bitireyim.Teşekkürler, Sensei.
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,575
İzmir
James Bond en sevdiğim karakterlerden birisidir.
Hiç kitaplarrını okumadım ama bütün film uyarlamalarını seyrettim.
Paylaşımınız için teşekkürler.
 
Üst