![]() |
#1 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]() Kelly Green 01 Intikam, Tehlikeli Bir Oyun Dan Green, New York polisinde teğmen olarak görevli bir polis memuru, baskın esnasında hayatını kaybeder. Kendi arkadaşlarının kurmuş olduğu hain bir pusudan dolayı mı hayatını kaybetmişti? Karısı Kelly böyle olduğunu düşünüyor. Bu yüzden katilini bulmak için cinayeti araştırmaya başlar. Cesur ve aynı zamanda çekici olan Kelly tehlikeli bir oyuna adımını atıyor. İntikam için bu sınavdan nasıl geçecekti... ![]() Kelly Green 01 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1274484
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Yeni bir seri, yeni bir karakter, teşekkürler üstadım, harikasınız.
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yeni bir seri, yeni bir karakter, teşekkürler üstadım, harikasınız. Ben teşekkür ederim sevgili gandor. Kesinlikle bana göre okunması gereken bir çizgi roman. Çizimleri olsun, hikayesi olsun, nadir okuduğum sağlam senaryolardan biri. Zaten çizgi roman edebiyatında epey bir yer alıyormuş. Ben bunu sonradan araştırdığımda fark ettim. Umarım sizlerde keyif alırsınız.... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]()
Kaç sayı olduğunu sormayacağım.
![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Yok arkadaşlar ben çay eşliğinde okumak istiyorum... Ben de daha önce görmedim sanırım, şimdi kontrol edeceğim.. Teşekkürler üstad..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 04.Şubat.2010
•Rep Puanı : 310064
•Rep Seviyesi :
![]()
Bir zamanlar günlük bir gazetede yayınlandığını hatırlıyorum. Hatta kesip biriktirmiştim. Ama ne hangi gazete olduğunu hatırlıyorum, ne de kestiğim sayfalar duruyor.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yönetici |
![]()
Italyanca versiyonunu anlamasam da keyifle izliyorum Avax ta 5. sayı oldu.
Kendi dilimizde bize tonlarca dergi hediye ettin sevgili SenSei bizler sana teşekkür etmekten yorulduk sen paylaşmaktan yorulmadın. Bu seri beni çok mutlu etti keyif ve şükranla takipteyim.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 08.Nisan.2013
•Rep Puanı : 159748
•Rep Seviyesi :
![]()
Sayın SenSei ;
Demişsin ki : "Çizimleri olsun, hikayesi olsun, nadir okuduğum sağlam senaryolardan biri. Zaten çizgi roman edebiyatında epey bir yer alıyormuş." Üstat'ın lafının üstüne laf söylenmez. Sadece "çok haklısın" denir. Tüm temennim ve temennimiz şimdilik 5 sayıyı da bize kazandırman. ( Melih44 5. sayıya ulaşmış diyor. ) Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 3002659
•Rep Seviyesi :
![]()
Sunum ve dostların katılımından sonra bana da iştirak etmek kalıyor, link inmekte elan.
Büyükbeyaz dostum karpuzu hazırlamış, saati gelince ben de karpuzun yanına bir büyükbeyaz koyacağım ![]() Okurken çok duamı alacağını biliyorsun sevgili SenSei dostum, sağol... Şimdi okudum ![]() Diğer sayılarını da bekleyeceğim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
dram, frankofon, kelly green, polisiye, sensei |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Martin Mystere AD-DE Yayıncılık Sayı 31 - Tehlikeli Oyun | @[email protected] | Martin Mystere AD-DE Yayıncılık | 8 | 03.Ağustos.2022 19:21 |
Western Classics 03 - Tex Tone - Tehlikeli Oyun | profesör | Western Classics | 2 | 07.Aralık.2013 10:03 |
Kelly Green (Leonard Starr y Stan Drake) | gandor08 | Fransa-Belçika Çizgi Romanı (Frankofon) | 1 | 22.Nisan.2013 16:39 |
Zagor Tay Yayınları 465'lik Fasikül Serisi Sayı 081 - Tehlikeli Oyun | zagorabi | Zagor Tay Yayınları 465'lik Seri | 12 | 16.Mart.2013 14:33 |