Promethee / Prometheus (sayı 12)

Promethee / Prometheus (sayı 12)

SenSei'den Devam Eden Çeviriler

Like Tree60Likes

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 21.Mayıs.2019, 20:56   #1
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

SenSei - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 542224
•Rep Seviyesi :
SenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond reputeSenSei has a reputation beyond repute
SenSei - AİM üzeri Mesaj gönder SenSei - MSN üzerinden mesaj gönder SenSei - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart Promethee / Prometheus (sayı 12)
Promethee / Prometheus
Providence / Yazgı
Sayı 12

Çizgi Roman Sayfası İçin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu SenSei tarafından (23.Nisan.2020 Saat 01:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link güncellemesi
SenSei isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 21.Mayıs.2019, 21:58   #2
Yönetici

Sinan Atik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 121057
•Rep Seviyesi :
Sinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond repute
Sinan Atik - İCQ üzeri Mesaj gönder
Üstat durdun durdun art arda patlattın bombaları
Ellerine, gözlerine sağlık. İlgiyle takip ediyorum seni.
SenSei, kmltuncer, akyıldız ve 1 kişi bunu beğendi.
Sinan Atik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 21.Mayıs.2019, 22:19   #3
Çeviri Balonlama

Enver Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 30041
•Rep Seviyesi :
Enver Yılmaz has a reputation beyond reputeEnver Yılmaz has a reputation beyond reputeEnver Yılmaz has a reputation beyond reputeEnver Yılmaz has a reputation beyond reputeEnver Yılmaz has a reputation beyond reputeEnver Yılmaz has a reputation beyond reputeEnver Yılmaz has a reputation beyond reputeEnver Yılmaz has a reputation beyond reputeEnver Yılmaz has a reputation beyond reputeEnver Yılmaz has a reputation beyond reputeEnver Yılmaz has a reputation beyond repute
173 mb 40-50 kb ile nasıl inecek, alternatif link istiyorum.
Dindar Diker ve Beymelikli18 bunu beğendi.
Enver Yılmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 21.Mayıs.2019, 23:05   #4
Çeviri Balonlama

Dindar Diker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 187092
•Rep Seviyesi :
Dindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond reputeDindar Diker has a reputation beyond repute
Alıntı: Enver Yılmaz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
173 mb 40-50 kb ile nasıl inecek, alternatif link istiyorum.

Enver abiye katılıyorum bu konuda. 11. sayıyı da indiremedim. Diğer paylaşılan kitaplarıda. Hızlı bir link yoksa paylaşımın amacı ne anlayamadım, Cem abi.
Beymelikli18 ve Enver Yılmaz bunu beğendi.
Dindar Diker isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 21.Mayıs.2019, 23:52   #5
Çeviri Balonlama
Yönetici
E-Dergi

büyük beyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1299141
•Rep Seviyesi :
büyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond repute
Harika işlere yenisi eklenmiş yine, keyfini sürmek için sabırsızlanıyorum.

Sabredersek güzel bir şölen bizi bekliyor arkadaşlar.
SenSei ve enger66 bunu beğendi.
Alt 22.Mayıs.2019, 11:53   #6
Onursal Üye

murats - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 45686
•Rep Seviyesi :
murats has a reputation beyond reputemurats has a reputation beyond reputemurats has a reputation beyond reputemurats has a reputation beyond reputemurats has a reputation beyond reputemurats has a reputation beyond reputemurats has a reputation beyond reputemurats has a reputation beyond reputemurats has a reputation beyond reputemurats has a reputation beyond reputemurats has a reputation beyond repute
Çok teşekkürler.

Toplamda galiba 16 sayıyımış bu seri. Bitmesine sadece 4 sayı kalmış.
Tebrikler ve teşekkürler.
SenSei ve Sinan Atik bunu beğendi.
murats isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 22.Mayıs.2019, 16:01   #7
Onursal Üye

Beymelikli18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 282342
•Rep Seviyesi :
Beymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond repute
Üstadım affına sığınarak 2-3 defa modem kapatarak da denedim ne 11 i nede 12yi indiremedim konu senin tasarrufunda sadece biz diyoruz ki o kadar uğraştım farklı tarayıcılarda da denedim ama indiremiyoruz sevgili üstadım.
Dindar Diker bunu beğendi.

Konu Beymelikli18 tarafından (22.Mayıs.2019 Saat 16:04 ) değiştirilmiştir.
Beymelikli18 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 26.Mayıs.2019, 10:09   #8
Yeni Üye

sabretooth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
sabretooth is on a distinguished road
Üstad bu yükleme ve indirme sitelerinde sıkıntı yaşadığını biliyorum ama sana tavsiyem mega.nz yi kullanman
Dindar Diker bunu beğendi.
sabretooth isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 22.Kasım.2019, 21:35   #9
Kıdemli Üye

asimreis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5209
•Rep Seviyesi :
asimreis has a reputation beyond reputeasimreis has a reputation beyond reputeasimreis has a reputation beyond reputeasimreis has a reputation beyond reputeasimreis has a reputation beyond reputeasimreis has a reputation beyond reputeasimreis has a reputation beyond reputeasimreis has a reputation beyond reputeasimreis has a reputation beyond reputeasimreis has a reputation beyond reputeasimreis has a reputation beyond repute
sayın senseiş10.sayıdan itibaren indiremiyorum.yardımlarını rica ederim
saygılarımla
asimreis
izmir 1951
SenSei bunu beğendi.
asimreis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 23.Kasım.2019, 08:43   #10
Süper Üye

mustibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 4030
•Rep Seviyesi :
mustibey has a reputation beyond reputemustibey has a reputation beyond reputemustibey has a reputation beyond reputemustibey has a reputation beyond reputemustibey has a reputation beyond reputemustibey has a reputation beyond reputemustibey has a reputation beyond reputemustibey has a reputation beyond reputemustibey has a reputation beyond reputemustibey has a reputation beyond reputemustibey has a reputation beyond repute
Kendi siteniz dahil; 10, 11, 12. sayılar indirilemiyor, dosyalar görünmüyor. Lütfen yeniden yükleyiniz. İlginiz için çok teşekkürler!
SenSei bunu beğendi.
mustibey isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
aksiyon, bilim kurgu, dram, felaket, frankofon, promethee, prometheus, sensei, yazgı

Seçenekler
Stil