The Ward 02

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,700
25,308
İstanbul
The Ward
Koğuş
02


FM Comics
Hikaye: John Carpenter
Düzenleme: SenSei
Balonlama: SenSei
Yıl: 2016
Dosya Türü: cbr
Sayfa sayısı: 24
Tür:korku, gerilim



Kristen akıl hastanesine atıldıktan sonra tuhaf olayların gerçekleştiğini bire bire görür. Hastanede dolaşan hayaletin Alice olduğuna inanan Kristen, Tammy ve daha sonra Iris'ın da ortadan kaybolduğunu öğrenir. Tek çare vardır: North Bend Akıl Hastanesinden kaçmak.

file


file


file


indirmek için


Yıllar önce John Carpenter'ın "The Ward" filmini bir tür çizgi romana çevirmeye çalışırken ilk sayısı daha çok bir tür foto çizgi roman karışımı bir sayı oldu. Yıllar geçti, yeni programlar, kazanılan tecrübeler ve farklı bakış açıları ikinci sayıyı tamamlamama neden oldu. Ilk sayıdan daha başarılı olduğuna eminim. Ama tabi ki hala çok eksiklilkler vardır. Bu sayı da yorumlarınıza açık arkadaşlar. İyi okumalar...​
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
18,823
52,188
Kendi Koltuğunda
acaba alttaki filmin kitabımı
Teşekkürler sensei üstad.Bu arada fil arşivimde vardır.henüz izlemeye fırst olmadı
Koğuş | The Ward | 2011 | DVDRip XviD | Türkce Altyazı
[url=http://hizliresim.com/pEazLn][/URL]
Koğuş | The Ward | 2011 | DVDRip XviD | Türkce AltyazıTür: Gerilim, Korku
Dehşeti hissedin… “Deli değilim ben!” diye boşuna bağırın... Uzun metraj filmlere on yıl ara vermiş olan korku ustası John Carpenter akıl hastanesinde geçen bir slasher ile geri dönüyor. Koğuş düşük bir bütçeyle işin özüne dönen ve psikolojik uygulamaların günümüzdeki kadar ileri olmadığı 1966’da geçen yepyeni bir korku klasiği. Bir çiftliği yakan Kristen, yalnızca kadın hastaların bulunduğu bir akıl hastanesine kapatılır. Hiçbir şey hatırlamamaktadır. Kısa süre sonra, vahşi ve çirkin bir hayalet onu ve diğer hastaları taciz etmeye başlar. Ölü bedenler arttıkça, işkence gören ruhlar acı çektikçe Kristen hayatta kalmak için mücadele etmek zorunda kalacaktır.
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,575
İzmir
Bu tarz çalışmalar normal balonlamadan kat kat zordur.
Ben denemeyi göze alamazdım. Ellerine sağlık üstat.
Teşekkürler.
 
Üst