![]() |
#1 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]() Arkadaşlar, Aeon Flux aranıyor. Dört serilik bu çizgi romanın iki bölümünü çevirmişim. Ama maalesef orjinalini kaybettiğimden dolayı devam edemiyorum. Internetten nereden indirdiğimi hatırlamadığım için belki elinizde vardır diye böyle bir başlık açma ihtiyacı duydum. Bana bir kaynak gösterebilirseniz sevinirim. Almanca veya ingilizce fark etmiyor. Yarım kalan işlerden pek hoşlanmadığım için seriyi bitirmek istiyorum. Şimdiden ilgilenenler için teşekkürler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]()
Aeon Flux 01: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Aeon Flux 02: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aeon Flux 03: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aeon Flux 04: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aeon Flux 01-04: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]() Süpersin "süper üye" panda78.
Kucak dolusu teşekkürler sevgili arkadaşım. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 04.Mart.2010
•Rep Puanı : 37153
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bulduğuna sevindim SenSei ayrıca senin sayende hatırladım bende şu siteyi önereyim [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] burda mediafire, hotfile,rapid vb. gibi çoğu siteye yüklenen film,dizi, program,oyun, anime, manga, çizgiroman ne ararsanız bulabiliyorsunuz tabi o sitelere yüklendiyse. Son olarak filtramdan değilde kaynak olarak kullandığı siteden indirirseniz filetramın size sunmuş olduğu kota muhabbeti ile de yüz göz olmamış olursunuz
![]() Gayet güzel site tavsiye ederim.
Ha olur ya belki görüşemeyiz. İyi günler, iyi akşamlar, İyi geceler... ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 24.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1193
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Merakla bekliyorum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Ocak.2010
•Rep Puanı : 19872
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kolay gelsin üstad
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çizgiroman eleştirmenleri aranıyor.. | büyük beyaz | Çizgi Diyarı E-Dergi | 25 | 08.Mayıs.2014 22:53 |
Balonlamacı Aranıyor... | panda78 | Görüş ve Önerileriniz | 9 | 07.Kasım.2011 01:04 |
Aranıyor | enger66 | Görüş ve Önerileriniz | 2 | 21.Ekim.2010 03:09 |