X-Force: Sex and Violence (Çevrildi)

zinzi

Süper Üye
19 Nis 2011
770
416
Yeditepe İstanbul
Marvel'in 3 sayılık olarak sunduğu bu mini seriyi çizimlerine hayran kalarak inceliyorum sık sık. Malesef ingilizcem yetersiz kaldığından konuyu sadece yüzeysel olarak anlamakdayım. Seri bolca şiddet ve hafifden cinsellik teması ile bezenmiş güzel bir yapıt.Çizimlerindeki konu aktarımıda takdire şayan.

Başınızın oldukça sıkışık olduğunu tahmin ediyorum ama bir umut belki bir vakit bu mini seriyede el atarsınız.

Hem içerisinde Wolverine ve Domino gibi popüler karakterlerde mevcut eminim bir çok çizgi roman sever bu eseri mutlulukla okuyacaktır. Olurda el atarsanız inanın çok çok mutlu olucam aksi olursada canınız sağolsun :)

İndiripde incelemek isteyenler için forumumuzda olan link'i veriyorum.

http://www.cizgidiyari.com/forum/x-men-comics/20417-x-force-sex-violence-1-3-complete.html
 

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,700
25,393
İstanbul
Oldukça ilginç bir çizgi romana benziyor. Doğrusu daha önce duymamıştım. Aslında türkçe arşiflerimize kazandırmak doğru olur diye düşünüyorum. Güzel bir seçim sevgili zinzi. Hemen olmasa da çevrilecek olanların arasında aldığımı belirtmek isterim.
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,617
İzmir
Son zamanlarda okuduğum en iyi çeviri ve balonlama çalışması olduğunu söyleyebilirim. Sex ve Şiddet isimli kısa macera da Wollerine çok güzel anlatılmış. Ayrıca merak edenler için X - Force'un X-Men'den farkını ortaya koymuş. Tavsiye ederim...
 
Üst