The Further Adventures of Indiana Jones 01

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,700
25,396
İstanbul
THE FURTHER ADVENTURES OF INDIANA JONES
Sayı 01
Interested Parties - Macera Başlıyor

Indiana Jones odasında Bayan Gribli ile antrenmanlar içerisinde bulunurken Markus odaya girer ve Jones'ın eski öğrencisi olan Charlie Dunne'ın geldiğini söyler. Jones buna sevinerek kendisini karşılamaya gittikten sonra Charlie tam Indie ile sohbete girmek üzereyken bilinmeyen bir kişi tarafından bıçaklanır. Indiana Jones için macera başlar.​

01-7.jpg


09.jpg


17.jpg

indirmek için

Sevgili TMR kardeşimin ilk balonlama çalışmasıdır arkadaşlar. Kendisi epey hevesli bir çizgi roman sever. Bende elimden geldiği kadar yol göstermeye çalışırken Indiana Jones serisini önerdim. İlk çalışması olmasına rağmen çok başarılı buldum. TMR adını bundan sonra sıkça duyacağımızdan çok eminim. Eminim ki bir süre sonra kendisi bir marka haline gelecektir.​
 

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,734
44,020
denize sıfır
Tebrikler arkadaşlar.:) Oldukça başarılı dersem haksızlık olur harika olmuş. Bu tarz eski taramalarda balon içini sayfanın dış kenarı gibi eskitilmiş görüntüde yapmayı halen beceremedim. Bu şekilde düz beyaz veya başka renklerde boyanınca yeni görünüyor ve buna kafayı takmış durumdayım. Elbette çözeceğim zaman meselesi sadece.:) Teşekkürler, devamını beklediğimi de belirteyim.:)
 

dynamo

Onursal Üye
3 Eyl 2009
3,180
4,079
Bilka sadece 19 sayı yayınlamıştı.Şimdi, 34 sayılık The Further Adventures of Indiana Jones serisini renkli ve Türkçe okumak büyük bir ayrıcalık.Bu ekstra değerli paylaşım için sevgili SenSei ve TMR'ye çok teşekkür ederiz. :47: :88:

The Further Adventures of Indiana Jones 01 aslında 1981 yapımı Raiders of the Lost Ark'ın devamıdır,zaman bulursanız bunu da çevirmenizi rica ediyorum.:89:
 

baybora

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 Şub 2012
893
4,656
İzmir
Sensei ve TMR arkadaşlarımıza, bu çok sevilen filmlerin çizgi romanı ile bizleri buluşturdukları için çok teşekkürler.
Devamının da geleceğini umar, kolaylıklar dilerim.
 
Üst