![]() |
#1 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]() La Trilogie Du Mal / Kötü Ruh Üçlemesi Le Bourreau De Portland / Portland Celladı 1 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Jungle Hikaye: Michel Montheillet Çizimler: Michel Montheillet Çeviri: odenat Görsel Uyarlama: SenSei Yıl: 2012 Dosya Türü: cbr Sayfa Sayısı: 50 Tür:Frankofon, Polisiye, Gerilim Uzun bir süredir cinayet soruşturması yapmamış olan Joshua Brolin, Portland şehri elleri kesik bir ceset ile uyandığında, soruşturmanın başına getirilir. Sezgisi kusursuz olarak görülen Josh'un yanına arkadaşı Larry Salhindro'da verilir. İkinci bir ceset bulunduğunda, Portland şehrini vuracak kasırga öncesi, sokakları bir seri katilin kendi av alanını olarak ilan etmiş olması kesinleşir. Juliette Lafayette adındaki genç psikoloji öğrencisi kaçırıldığında, zamana karşı bir yarış başlar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() indirmek için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu SenSei tarafından (23.Ekim.2019 Saat 03:10 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 09.Nisan.2013
•Rep Puanı : 1017866
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kötü Ruh başlığını görünce Evil Dead serisinden bir şeyler karşıma çıkacak sandım, malum onu da kötü ruh olarak çeviriyorlar. Sıkıntı yok, bu kötü ruhu da okuruz
![]() Ellerinize sağlık, emeği geçen dostlara teşekkürler.
![]() |
![]() |
#3 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 823473
•Rep Seviyesi :
![]()
Frankofon üstatlarından yepyeni bir seri.
Okuruz efendim, teşekkür ederiz.
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama |
![]()
Muhteşem bir hikayedir. Çizimleri de bir o kadar güzel. Sevgili odenat harika bir seri seçmiş yine. Dört gözle devamını bekliyorum. Kaçırmamanızı tavsiye ederim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 02.Ağustos.2018
•Rep Puanı : 29
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
teşekkürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 14.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 18644
•Rep Seviyesi :
![]()
çok teşekkürler dostlar....
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 07.Aralık.2015
•Rep Puanı : 25021
•Rep Seviyesi :
![]()
Teşekkür ederim, elinize sağlık.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yönetici |
![]() Muhteşem bir hikayedir. Çizimleri de bir o kadar güzel. Sevgili odenat harika bir seri seçmiş yine. Dört gözle devamını bekliyorum. Kaçırmamanızı tavsiye ederim. Sizin gibi bir ikiliden gelen her tür çizgi roman kabulümdür. Daha boş çıkana rastlamadım. Elleriniz, gözleriniz dert görmesin. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 12.Şubat.2011
•Rep Puanı : 473547
•Rep Seviyesi :
![]()
Ruh yiyici vardı Conan'da.Conan üstadımız sayesinde kısa sürede salası verilip imamın kayığına bindirilmişti.
Ruh yiye yiye obez olmuştu çok iyi hatırlıyorum. Avatar da ruh bükücü vardı. ![]() Ruhun kötüsü olmaz diye düşünüyorum. ![]() Değerli üstadlarımız Odenat ve Sensei duayen isimler onlar seçtiyse bu eseri bana sadece susmak düşer. Her iki dostumuzunda bende ki saygınlığı,yeri çok farklıdır. Değerli paylaşım için çok teşekkür ederim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 03.Kasım.2018
•Rep Puanı : 5051
•Rep Seviyesi :
![]()
La trilogie adında başka bir 3 sayılık Frankofon seri vardı. Onla bir ilgisi var mı?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
frankofon, gerilim, kötü ruh üçlemesi, la trilogie du mal, le bourreau de portland, odenat, polisiye, portland celladı, sensei |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Nikopol Üçlemesi - Enki Bilal | Rezn0r | İstek Hattı | 2 | 29.Kasım.2018 22:32 |
LA TRILOGIE - Siyah Triloji | SenSei | SenSei'den Tamamlanmış Seri'ler | 19 | 24.Ocak.2017 22:07 |
Die Schwarze Trilogie | gandor08 | Almanca Çizgi Romanlar | 2 | 15.Temmuz.2015 17:24 |
Kötü Adamlar: Balıkçı ve İnsan Uçan Balık :) Kötü yav | vakanuvis | Çizgi Roman Kahramanları, Dergiler, Türler ve İnceleme Kitapları | 2 | 05.Eylül.2012 08:55 |