![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1049687
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Seksek 302 - 15 Aralık 1975 ![]() ![]() ![]() Keyfimiz yok, moralimiz çok bozuk. Çok büyük bir acıyı paylaşıyoruz. Böyle bir acı varken bir şeyler paylaşmak zor geliyor. Bırakın bir şey paylaşmayı yazmak dahi zor. Ama yine de paylaşmanın yol açtığı olumlu duyguyu yaşayabilirim, yaşayabiliriz umuduyla bu konuyu açıyorum. Büyük acımızı, bu acıya yol açan şeyleri ve kişileri unutmamak lazım. Dün TV reytingleri değişmemiş, dizilerin izlenme oranları öncekiyle aynıymış. Ne duyarlı(?) bir toplum hâline gelmişiz meğer. ![]() Biz böyle olmayalım. Kalbimiz kurumasın. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 10.Ağustos.2010
•Rep Puanı : 149655
•Rep Seviyesi :
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 2697659
•Rep Seviyesi :
![]()
Acılara dayanma gücü veren insani faaliyetlerdir sevgili Nihat
Benim de içimden paylaşmak gelmiyordu, ama belki de doğru olan bu olsa gerek Ateş düştüğü yeri yakar, bu ateş hepimizin üzerine düştü Bu felaketi yaşayan kuşağın unutması mümkün değil Madendeki cinayetin yanında Çiftlikteki Cinayet hafif kalacak Teşekkür ediyorum sevgili dostum |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 03.Eylül.2009
•Rep Puanı : 107745
•Rep Seviyesi :
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 28.Mart.2010
•Rep Puanı : 16
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Üç açı var:
Birinci açı; Tabii reyting aynı kalır, izler işte, adam nasıl olsa 3 gün yasta, güzel güzel 3 gün yasını tutar; sonra devam ki yasta neden dizi mizi izlemesin ki, zaten yas ne demek acaba, sadece rakı içmek yasak sanırım. İkinci açı; Diğer gerçekten yıkılanlara ise; “Sana 3 gün yas verdim; tut ve sonra sus, sessizce yas bağla mağla ama sonrası sus ve unut, kader bu yani” taktiği çalışıyor, hem de tıkır tıkır, Torpedo’ların birinde bu konu direkt bam teliydi ve sunumunda da yazmıştım, yani yılların üç kağıdı devrede. Üçüncü açı; Yas mas yok, kısa devre var. Eline sağlık üstadım. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|